Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟ...HELP

Recommended Posts

Στην τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό το παίδεψε πολύ το μικρούλι μου γιατι δεν ειχε καλή εικόνα. Και πίεζε πολύ την κοιλιά μου, και την βάραγε (τις περισσότερες φορές ελαφρά) για να αλλάξει θέση το μωρό :(

Του είπα να μην συνεχίσει και ότι δεν πειράζει αν δεν μάθουμε τώρα το φύλο, αλλά συνέχισε, και τώρα μια μέρα μετά, με πονάει ακόμα η κοιλίτσα μου.... Τον πηρα τηλ και μου ειπε πως δεν μπορει και ειναι η ιδεα μου :evil:

Υπάρχει περίπτωση κάτι να συνέβη? Πείτε μου αν ειχατε παρόμοια εμπειρια γιατί ανησυχώ....

Διαφημίσεις

Εμένα στο μητέρα ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική επειδή η μικρή δεν κουνιότανε με χτύπαγε αρκετά δυνατα με το *ματσούκι*(συγνώμη και για την έκφραση)που κάνουν τον υπέρηχο.καλά εγώ και ό άντρας μου είχαμε πάθει σόκ,αλλα η μπουμπού δεν καταλάβαινε τίποτα. :shock::shock: αργότερα κάπου διάβασα οτι το αμνιακό υγρό απορροφά τους κραδασμούς(ελπίζω να το λέω σωστά)και φαντάζομαι γιαυτό και ο γιατρός ήταν άνετος.αν πιστεύεις οτι δεν είναι της φαντασίας σου ό πόνος κάνε άλλη μια επίσκεψη στο ιατρείο του ,τουλάχιστον για να ηρεμήσεις

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

το να ειναι ιδεα σου δεν στεκει.Ή πονας ή δεν πονας.

τωρα δεν πιστευω να εχει βλαψει το μωρο.ολοι καπως ετσι κανουν τον υπερηχο.αφου λεω -το μωρο χαμπαρι δεν εχει παρει?

αλλα ειναι οπως τα λεει κ η ΤΙΤΗ.

με το καλο

Thanks κοριτσια... Απλά δεν πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνει τιποτα το μωρό, εφού εκεινη τη στιγμη το έβλεπα που ταρακουνιόταν και άλλαζε θέση, άρα ενοχλήθηκε... Και δεν βαραγε μονο με το μηχανημα, αλλά και με το χέρι του την κοιλιά μου, μιλάμε για ξυλο!!

Τωρα για τον πόνο ήταν δυνατός εχθές, σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Αν συνεχιστεί, σίγουρα θα πάω σε άλλο γιατρό να με δει...

Παντως αλλη φορά προτιμω σε παρομοια περιπτωση να σηκωθώ και να φύγω και να αφησω τις ντροπές από το να ξαναπεράσω την ίδια αγωνια μετά :(

Διαφημίσεις

Εμείς όταν πήγαμε για την αυχενική διαφάνεια το μωράκι ήταν σε άβολη θέση και ο γιατρός μου δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις. ΄Ετσι ύστερα από τέταρτο τρανταγμάτων, ο μπέμπης μου δεν έλεγε να μας την κάνει τη χάρη, τελικά μου έκανε υπέρηχο απο κάτω.Φυσικά τα τραντάγματα ήταν τόσο δυνάτά που νόμιζα ότι θα μπει το μηχάνημα μέσα στην κοιλιά μου, αλλά πραγματικά δεν νομιζω ότι υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος για το μωρό. Άλλωστε γιατροί είναι και ξέρουν πώς να σε προστατεύσουν. Γι αυτό μην αγχώνεσαι, εγώ το πέρασα στην πλάκα και τελικά ούτε γάτα ούτε ζημιά. :wink:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Συγνώμη, αλλά το θέμα είναι εδώ:

Του είπα να μην συνεχίσει και ότι δεν πειράζει αν δεν μάθουμε τώρα το φύλο, αλλά συνέχισε

Ο γιατρός μας υποτίθεται πως πρέπει να μας σέβεται και επίσης, το "σταμάτα" είναι σταμάτα και τίποτα λιγότερο.

Και εμένα στην αυχενική μου χτύπησε την κοιλιά ο γεννετιστής αλλά μόνο μια φορά και έδωσα τόπο στην οργή. Επίσης δεν πονούσα μετά. Αν όμως το είχε κάνει ο γιατρός μου, θα του είχα πει να σταματήσει. Αν δεν το έκανε, δε νομίζω πως θα ξαναπατούσα εκεί...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Οντως αυτό με πείραξε...γιατί και του είπα να σταματήσει, και γιατί δεν ήταν απαραίτητη αυτή η ταλαιπωρία. Δηλαδή θα έκανα λιγάκι υπομονή αν ήταν πχ η αυχενική και έπρεπε να κάνουμε μετρήσεις κλπ. Αλλά για να μάθουμε το φύλο? Ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά συμβουλεύω αλλες υποψήφιες μανούλες αν δεν αισθάνονται καλά σε μια εξέταση, να γίνουν και απότομες αν χρειαστεί, η ευγένεια δεν με βοήθησε.

Κάτι παρόμοιο πέρασα κι εγώ στην αυχενική. Το μωρό δεν ήταν σε καλή θέση, με ψαχούλευαν 4 ώρες, το τι κουνήματα, τραντάγματα και ζουλήγματα έφαγε αυτό το μωρό δε μπορώ να σας περιγράψω. Να φανταστείτε η κοιλιά μου την επόμενη μέρα είχε μελανιές, οι οποίες παρέμειναν για πολλές μερες! Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δε μπορούσα να πω τίποτα, γιατί μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε σωστές μετρήσεις και μου ζητούσε συνέχεια συγνώμη για την ταλαιπωρία, οπότε τι μπορούσα να πω, έκανα υπομονή.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον η εξεταση είχε να κάνει μόνο με τη διευκρίνιση του φύλου, μάλλον θα είχα σηκωθεί από μόνη μου... Εντάξει, ίσως παρασύρθηκε κι αυτός, δώστου άλλη μια ευκαιρία αν νομίζεις ότι το αξίζει, αν δλδ κατά τ' αλλα σαν γιατρό τον εμπιστεύεσαι.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Είναι απαράδεκτο το να του λές οτι πονάς κι αυτός να συνεχίζει.

Όπως επίσης απαράδεκτο είναι να του τηλεφωνείς και να του λές ότι πονάει η κοιλιά σου και να σου λέει ότι είναι η΄ιδέα σου.

Τί να πώ;;;Αν ο γιατρός σου δεν σου δίνει την αρμόζουσα σημασία, σ'αυτά που του λές, ποιός θα την δώσει;

Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να ξαναπάω. Αν πάλι είσαι τόσο ευχαριστημένη κατά τα άλλα, δεν ξέρω αν πρέπει να δώσεις άλλη μια ευκαιρία. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Αν ηταν να παθει κατι το μωρο δεν νομιζω οτι θα χτυπουσαν. Κι εγω και στην αυχενικη και στο β επιπεδου εφαγα πολυ ξυλο :lol: οσο και στην αμνιο για να παει πιο περα το μπεμπε και να μπορεσει ο γιατρος να παρει υγρο. Μαλιστα οταν με κοπανουσε μου ελεγε: βλεπεις ανοιγει το στομα :shock: Πηγα να του πω: ωραιο παιχνιδι βρηκες. :evil::lol::lol::lol:

lcWup3.png

εμενα αν η κοιλια μου ειχε μελανιες ..ή με πονουσε ..δε θα ξαναπαταγα στο γιατρο :mad: μη τρελαθουμε ..παω σα τη κοτα ..δεν σηκωνω τιποτα ...κανω μονο τα απαραιτητα ...και θα ερθει ο αλλον αν με κανει μαυρη στο ξυλο :twisted: ας ελεγα ρε κοριτσια ελατε αργοτερα ή σε 2 μερες ...

μονο το ψυχολογικο και ο φοβος φτανουν

0sb2p3.png