Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια μήπως γνωρίζει καμιά σας πού μπορώ να απευθυνθώ για πληροφορίες για το babywearing γιατί η διεύθυνση της euapap δεν λειτουργεί -μου επιστρέφεται το email- και το τηλέφωνο που υπάρχει στο site της sstamoul δεν απαντά. Θέλω πάρα πολύ να βρω τρόπο να αποκτήσω έναν τέτοιο μάρσιππο! σας ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Κορίτσια μήπως γνωρίζει καμιά σας πού μπορώ να απευθυνθώ για πληροφορίες για το babywearing γιατί η διεύθυνση της euapap δεν λειτουργεί -μου επιστρέφεται το email- και το τηλέφωνο που υπάρχει στο site της sstamoul δεν απαντά. Θέλω πάρα πολύ να βρω τρόπο να αποκτήσω έναν τέτοιο μάρσιππο! σας ευχαριστώ πολύ

Καλά το είπα εγώ!Μήπως γέννησε η Στέλλα(sstamoul)?

κάνε λίγη υπομονή, είναι στις μέρες τις, δεν γνωρίζω ακόμα αν γέννησε, θα σου απαντήσει σίγουρα μόλις μπορέσει τις επόμενες μέρες !!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Ευαγγελία καλημέρα

ναι τελικα σε βρήκα και μου το έστειλες και είναι ΠΑΡΑ πολυ ωραίο, και με βόλεψε πολύ!!! μόνο που ίσως δεν σου έδωσα καλή μέτρηση και πσιτεύω ότι είναι λίγο μεγάλο..μπορεί να είναι ιδεά μου...απλά όταν τη βάζω είναι λίγο χαμηλά..ήθελα επίσης να ρωτήσω, όπως ανοίγω τα ποδαράκια της να αγκαλιάσουν τη μέση μου, δεν επιβαρύνονται΄τα ποδαράκια της..απλά με είδε μια κυρία και μου είπε ότι δεν ειναι καλό να της ανοίγω τα ποδαράκια της τοσο..τι λές?

πάντως το καταλάτρεψα!

• 3 weeks later...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που μμπήκες στην οικογένεια του babywearing :) sorry που αργησα να απαντήσω αλλά δεν είχα δει το σχετικό ποστ

Αν είναι μεγάλο μπορούμε να το διορθώσουμε :) μπορείς να μου το στείλεις πίσω και να σου το στενεψω, μη σε αγχώνει καθόλου αυτό, δεν είναι τίποτα

Αν ακολουθείς τις οδηγίες που σου έστειλα, το φοράς πολύ σωστά το μωράκι σου. Θέλεις να μου στείλεις μια φωτογραφία να δουμε αν είναι μεγάλο το pouch και αν το φοράς σωστα;

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που μμπήκες στην οικογένεια του babywearing :) sorry που αργησα να απαντήσω αλλά δεν είχα δει το σχετικό ποστ

Αν είναι μεγάλο μπορούμε να το διορθώσουμε :) μπορείς να μου το στείλεις πίσω και να σου το στενεψω, μη σε αγχώνει καθόλου αυτό, δεν είναι τίποτα

Αν ακολουθείς τις οδηγίες που σου έστειλα, το φοράς πολύ σωστά το μωράκι σου. Θέλεις να μου στείλεις μια φωτογραφία να δουμε αν είναι μεγάλο το pouch και αν το φοράς σωστα;

ευαγγελία καλημέρα

είχα σκοπό να σου στείλω φώτο αλλά χάλασε η φωτογρφική μου, και μόλις την προηγούμενη εβδομαδα την επισκευάσαμε.θα σου στείλω σίγουρα.ευχαριστώ

Διαφημίσεις