Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ

nikol28

Recommended Posts

Σκέφτηκα πως είναι μια πολύ καλή ιδέα για τις νέες μανούλες και μη, να γίνονται συναντήσεις σε βάφτισεις έτσι ώστε και να χαιρόμαστε με τη χαρά της φιλενάδας συμφορίτισσας και να τα λέμε κι απο κοντά :wink:

τι λέτε μήπως είναι λιγάκι βλακεία αυτό που σκέφτηκα ???

εμείς πάντως βαφτιζόμαστε σε ένα μήνα και σκεφτόμαστε να σας καλέσουμε... :wink: θα βγάλουμε δημοσίευμα τον άλλο μηνα :lol:

Διαφημίσεις

Πρωτότυπη η πρόταση σου και τιμή σου που σκέφτηκες κάτι τέτοιο.

Με το καλό να γίνει η βάφτιση,να είναι μια υπέροχη εμπειρία για όλους σας αλλά.....εμείς εδώ οι περισσότερες μανούλες της Θεσ/νικης έχουμε ήδη βαφτίσει τα ζουζούνια μας :)

Καλημέρα! Πολύ ωραία η ιδέα σου, αλλά στις μέρες μας μήπως θα έπρεπε να είμαστε πιο επιφυλακτικοί? Και εγώ είμαι αυθόρμητη αλλά με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω φοβηθεί. Καλύτερα μια συνάντηση σε έναν παιδότοπο ή σε καφετέρια. Αλλωστε στη βάπτιση δεν θα έχεις χρόνο για τις συμφορουμίτισες θα τρέχεις με το πιτσιρίκι και τους συγγενείς. Με το καλό πάντως!

Nikol πολύ γλυκιά η πρότασή σου!

Το μόνο που σκέφτομαιλίγο είναι ότι στις βαφτίσεις συνήθως ως μαμά έχεις να ασχοληθείς και να μιλήσεις με πολύ κόσμο που έχεις ενδεχομένως καιρό να δεις, συγγενείς και φίλους από μακριά, και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να γνωριστείς και με νέα πρόσωπα... :roll:

Με το καλό η βάφτισή σας! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

καλέ με κάνατε να το σκέφτομαι, αλλά εντάξει ΄το ίδιο δεν είναι απο το να πας σε ένα παιδότοπο?

όσο για τη μαμα όκ, αλλά οι υπόλοιπες μαμαδες θα είναι μαζί και θα βρεί χρόνο και η επίσημη μαμά...

τελικά ήταν χαζομαρούλα η σκέψη μου :roll:

Διαφημίσεις

Είσαι πολύ γλυκειά! :D

και κοινωνικότατη μπορώ να πώ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Σωωωωωωστόοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Πλούσια και στα αισθηματα...προπάντων!!!!!!!!!!!!!!

...και πλούσια!!!

Φαντάζεσαι να "σκάσουν μύτη" καμιά 100στή άτομα? :lol::lol::lol::lol:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

πολύ όμορφη η σκέψη σου

δεν ξέρω αν θα την εφάρμοζα, γιατί είναι και το οικονομικό θέμα συν τοις άλλοις,

αλλά είναι πολύ καλό σαν ιδέα!

με το καλό η βάφτιση!

• 8 months later...

Αγαπητά μέλη γειά σας!

το θέμα αυτό έχει κλειδωθεί.

Το αντίστοιχο θέμα βρίσκεται πλέον στο ParentsCafe.gr

Για να μεταφερθείτε εκεί, πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο

http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3'>http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3

θα σας οδηγήσει στο νέο φόρουμ, στο οποίο μπορείτε

είτε να κρατήσετε τον υπάρχον λογαριασμό σας/να τον μετονομάσετε

είτε να δημιουργήσετε καινούριο λογαριασμό.

Τα φόρουμ έχουν ξεχωριστές βάσεις δεδομένων και οι δημοσιεύσεις σας, ακόμα και αν κρατήσετε το ίδιο όνομα χρήστη, δεν θα συνδέονται μεταξύ τους.

To ParentsCafe.gr δημιουργήθηκε απο τους διαχειριστές του Parents.gr (ΕΕΕΓ) έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μελών για διασκέδαση και ψυχαγωγία, οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν απο την ΕΕΕΓ και την ιστοσελίδα parents.gr για οικονομικούς λόγους/λόγους του καταστατικού της. (Διαχειρίστρια του parentscafe.gr είναι η Μ.Στυλιανάκη, το parentscafe.gr όμως, δεν ανήκει στην ΕΕΕΓ)

Έτσι ώστε να γράψετε σε αυτό το τόπικ που παραθέτουμε,

θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο http://www.parentscafe.gr

- μέσω του εμαιλ που θα σας αποσταλεί ( η πιο σύντομη μέθοδος )

ή

- μέσω ειδοποίησης στον administrator(at)parents.gr

με το εξής κείμενο

"Διατηρώ τον εξής λογαριασμό με όνομα χρήστη : .... και θα ήθελα να μου τον ενεργοποιήσετε και στο parentscafe.gr / θα ήθελα να μου τον ενεργοποίησετε και στο parentscafe.gr και να μετονομάσετε και σε .....(νέο όνομα χρήστη) "

Η αλλαγή αυτή είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του parents.gr σαν ενημερωτικό εργαλείο για τους γονείς και καθιστά δυνατή την συνέχιση της λειτουργίας του site.

Η βάση δεδομένων του parents.gr δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις δημοσιεύσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα και έτσι πλέον το περιεχόμενο που είναι ψυχαγωγικό ενώ και κείμενα/τόπικ κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεταβιβαστεί στο νέο site το οποίο βρίσκεται σε άλλο σέρβερ και έχει την δική του ξεχωριστή βάση δεδομένων.

Περισσότερα για αυτό θα μπορέσετε να διαβάσετε εδώ:

(παλιότερος σύνδεσμος που βρίσκεται στις ανακοινωσεις και πρωτο ανακοινωνε αυτη την αλλαγή)

Παρακαλούμε μην ανοίγετε στο parents.gr νέα παρεμφερή θέματα καθώς θα κλειδώνονται απευθείας

ευχαριστούμε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...