Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ?

ΝΤΙΝΤΙ

Recommended Posts

δεν ξερω αν ειμαι η μοναδικη ¨η οχι, αλλα βρε κοριτσια λιγες μερες πριν την περιοδο εχω κατι νευρα που μου ερχεται και εγω δεν ξερω τι να κανω.ειμαι εκτος ευατου. μου φταινε τα παντα ακομα και ο ιδιος μου ο ευατος μου.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.φωναζω, μαλωνω με ολους ακομα και η παραμικρη φωνη των παιδιων που αλλες φορες ουτε που θα εδινα συμασια τωρα μου τρυπανε τον εγκεφαλο.δεν ξερω τι να κανω για να ηρεμησω.μηπως υπαρχει καποια λυση γιατι πραγματικα η κατασταση νιωθω ορισμενες φορες να ξεφευγει . :twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Α, εγώ να δεις τι παθαίνω!!!Εφιαλτική κατάσταση. Εκτός από τα απίστευτα-σκοτώνω άνθρωπο- νεύρα, με πιάνει και απέραντη κατάθλιψη, κλαίω στα καλά του καθουμένου, συν βουλιμία σε "κατεβάζω το ψυγείο όλο" σημείο.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που το ανέφερα τρελαμένη στον γυναικολόγο μου. Δυστυχώς, όμως μόνο κάτι ορμονικές μου έδωσε μόνο να κάνω, οι οποίες ήταν τέλειες και από εκεί το χάος.

Αν βρει καμία λύση δραστική καμία, ας μου πει κι εμένα.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Αυτό που περιγράφετε κορίτσια λέγεται PMS (PreMentsrual Syndrom), δηλαδή ΠροΕμυνορρυσιακό Σύνδρομο. Δεν είναι τίποτα, όλες οι γυναίκες το παθαίνουμε. Πολλά νεύρα, πρήξιμο, κόπωση κλπ.

Αν θέλετε λεπτομέρειες δείτε εδώ.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Α, εγώ να δεις τι παθαίνω!!!Εφιαλτική κατάσταση. Εκτός από τα απίστευτα-σκοτώνω άνθρωπο- νεύρα, με πιάνει και απέραντη κατάθλιψη, κλαίω στα καλά του καθουμένου, συν βουλιμία σε "κατεβάζω το ψυγείο όλο" σημείο.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που το ανέφερα τρελαμένη στον γυναικολόγο μου. Δυστυχώς, όμως μόνο κάτι ορμονικές μου έδωσε μόνο να κάνω, οι οποίες ήταν τέλειες και από εκεί το χάος.

Αν βρει καμία λύση δραστική καμία, ας μου πει κι εμένα.

καλα για την βουλιμια δεν το συζητω.και εγω οχι ολοκληρω ψυγειο ολοκληρη ντουλαπα κατεβαζω.απο γλυκο σε αλμυρο και απο αλμυρο σε γλυκο παω.αφου καμια φορα με βλεπει ο αντρας μου και μου λεει πως μπορεις και τα τρως ολα αυτα μαζι?και ολα αυτα συμβαινουν μεχρι να μου ερθει.υστερα ξαναεπανερχομαι στα κανονικα μου.ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

....απο γλυκο σε αλμυρο και απο αλμυρο σε γλυκο παω.αφου καμια φορα με βλεπει ο αντρας μου και μου λεει πως μπορεις και τα τρως ολα αυτα μαζι?....

χαχαχα!ακριβώς τα ίδια!

Και φυσικα η ατακα πληρωμενη απο τους αντρες "παλι περιοδο περιμενεις;"

Κι εγω κορες, σκοτωνω ανθρωπο μιλαμε!! Πολλα νευρα, ουτε εγω δεν με αντεχω! Δεν αντεχω ουτε να μ' αγγιζουν (μια φορα μεχρι στην κομμωτρια μου εβαλα τις φωνες!! :shock: ) Δεν συζηταμε για θορυβους κτλ με ενοχλει μεχρι και ο απορροφητηρας...

και τι κανετε βρε κοριτσια γιατι απ΄οτι βλεπω δεν ειμαι η μονη.

οσο το θεμα των αντρων ας μην τάνοιξουμε καλυτερα γιατι μπορει και να σας γραφω με τις ωρες το τι λενε και το τι κανουνε.οχι μονο ο δικος μου γενικοτερο το κακο.θαρεις και ειναι βαλτει εκεινες τις μερες να ειναι περισσοτερο εκνευριστικοι ¨η μηπως μου φαινεται λογω τις καταστασεις?

Διαφημίσεις

Και εγώ νόμιζα πωσ ήμουν η μόνη....

Με την διαφορά ότι εγώ δεν το αντιμετωπίζω κάθε μήνα. (δυστυχώσ όμωσ τουσ περισσότερουσ...)

μου φταινε τα πάντα. Πράγματα που κάνουν τα παιδία που κάτω απο αλλεσ συνθήκες δεν θα με ενοχλούσαν εκείνεσ τισ μέρες με ΄βγάζουν έξω απο τα ΄ρούχα μου.

Νευρα που σκοτώνω άνθρωπο.

Λίγο πριν αδιαθετήσω, τρωώ σοκολάτες και γλυκά...

Ωραία, είμαστε αρκετές στο club.

Και τι κάνουμε βρε κορίτσια?

Το 'χει συζητήσει καμία με το γιατρό της; Δεν υπάρχει κάποια λύση;

Ούτε εγώ με αντέχω εκείνες τις ημέρες..!

Αν διαβάσετε το λινκ που έβαλα παραπάνω θα δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Δεν είναι πάθηση για να απευθυνθείτε σε γιατρό για θεραπεία. Το έχουν όλες οι γυναίκες σε ηλικία αναπαραγωγής.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...