Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

fistiko-ανακοινωση!

Recommended Posts

έχω τη τιμή να σας ανακοινωσω.....οτι το fistikaki μας ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!

ναι...περιμενει το δευτερο μωρακι της!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ...ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 338
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυστικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι κι εσύ στο club;;;;;;;;;;;

Αχ κούκλα μου πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!!!! Άντε άντε να κάνουμε και κανένα συμπεθεριό........... για να έχουν τα μωρά μας να λένε για τις πεθερές τους!!!! :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

FISTIKOMAMMYYYYYYYYY ΜΟΥ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΤΕΛΕΙΟ.

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

1936667c3ilj95adv.gif

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Ερώτηση........ Θα πρέπει να περπατάει πάλι στο πλαι τωρα η φιλενάδα μας??????????!!!!!!!!!! (βλεπε παρατήρηση πεθεράς!)

:lol::lol:

Φυστίκι είναι... όχι κάβουρας! :lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

βρε φυστικιον...τελικα τα καταφερε ο κος φυστικις???ζει ακομη??????? :P:P:P

αυτη την απορια εχω και γω.. :lol::lol::lol::lol:

με το καλο κοριτσακι μου!να εχεις τελεια εγκυμοσυνη!!

ψαχνω το εμοτικον που χτυπαει το κεφαλι του στο τοιχο...

αν το εχει καποιος/α, παρακαλω να το βαλει...

παω να κανω καμια δουλεια, να κουνηθει και ο εγκεφαλος μου γιατι ειναι σταματημενος κανα 2ωρο τωρα...

καλέεεεεε!!!!

αφού έκανες τεστ κι ήταν αρνητικό...?

με το καλό!!

4 εκανα και βγηκαν αρνητικα!!! οχι ενα!!!!!

και ενα θετικο... σημερα...

τελικα πολυ μαπα τα πρεντικτορ... μου το λεγανε... κλιαρ μπλου μονο!!!

Διαφημίσεις

ψαχνω το εμοτικον που χτυπαει το κεφαλι του στο τοιχο...

αν το εχει καποιος/α, παρακαλω να το βαλει...

Confus_3.gifColere_7.gif

παντως κανε και μια εξεταση αιματος...για καλο και για κακο..

τιποτα δεν εχω κανει... μονο ενα κλιαρ μπλου το μεσημερι... αλλα με προλαβε η αλλη!! θα σκαγε αμα δε το λεγε!!!

θα παω δευτερα να κανω μια β χοριακη, 2-3 μερες μετα αλλη μια να δουμε αν πολλαπλασιαζεται η τιμη, και μετα στη γιατρο για υπερηχο, μαλλον...

τη ξερω τη διαδικασια.... ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ!!!

που ειναι το εμοτικο που κοπανιεται?????? κανεις δεν το χει??????? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

βάλε τικεράκι και γρήγορα...

clap.gif

(πως να μην βγουν αρνητικά,αφουτα έκανες πριν τη καθυστερηση?)

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

:roll:

ναι... αυτο ειναι η μονη μου εννοια τωρα... το τικερακι...

:?:?:?:?

όλα τα άλλα τα χεις τακτοποιημένα,τα'χεις πολύ πρόφατα....το τικεράκι έχει μεινει :mrgreen:

FISTIKOMAMMY ΜΟΥ,ΓΛΥΚΕΙΑ....

Ελα,κοριτσακι μου,τωρα σου ηρθε ξαφνικο,αργοτερα θα δεις,θα χαιρεσαι που θα ειναι τοσο κοντα τα αστερια σου σε ηλικια....

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ,ΠΑΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...