Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι ειναι ευτυχια

BIRD

Recommended Posts

Διαφημίσεις

EYTYXIA.....μόνο ένα μου έρχεται στο νου......το γέλιο της κόρης μου....δεν νομιζω να συγκρίνεται με τίποτα αυτό.....όταν ανοίγει το στοματάκι της για να γελάσει..λες και μου γελάει ένας άγγελος...και μου λέει..αξίζει και μόνο γι αυτό να ζεις...να υπάρχεις..

Αυτή είναι πραγματική ευτυχία..όλα τα άλλα είναι απλά στιγμές...μικρές και μεγάλες ευτυχισμένες στιγμές. Μακάρι η ευτυχία να είχε διαρκεια..αλλά μάλλον ζούμε μόνο ευυχισμένες στιγμές...έτσι ίσως είναι καλύτερα..μαθαίνουμε να την εκτιμάμαι..σαν ΕΝΝΟΙΑ..σαν ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

η ευτυχια ειναι αυτο που ζω τωρα που εχω οικογεινεια αλλα εγω τη φοβαμαι την ευτυχια...γιατι τελειωνει γρηγορα.... :cry:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Όταν επιστρέφουμε το μεσημέρι με τον άντρα μου σπίτι τα μικρούλια μας φωτίζονται, αστράφτουν τα προσωπάκια τους και τρέχουν να μας αγκαλιάσουν. Εκείνη τη στιγμή ό,τι έννοιες και σκοτούρες έχουμε, καταποντίζονται, δεν υπάρχουν πια. Τα σηκώνουμε στα χέρια, αγκαλιαζόμαστε όλοι κυκλικά και η κόρη μου θα πει: "τι λέτε να κάνουμε μια οικογένεια?" (έτσι το λέμε όταν είμαστε όλοι αγκαλιά και αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να γινόμαστε ένα κουβαράκι).

Αυτές οι στιγμές είναι για μένα η ευτυχία.

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχία είναι η μικρή πορ..@$.ίτσα που αφήνει το μωρό μου για να χαλαρώσει, μετά από μια ολόκληρη νύχτα κολικών και πόνου.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ευτυχια για μενα ειναι να νιωθεις την ψυχη σου να γελαει.ευτυχια ειναι να αγαπας κ να αγαπιεσαι χωρις ανταλλαγμα.ευτυχια ειναι να ξερεις οτι εχεις τον ανθρωπο σου διπλα σου να σου κρατα το χερι.ευτυχια ειναι ενα απλο χαμογελο...

ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟς ΠΑΙΔΙΟΥ!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

σε λατρευω κορουλα μου.απο τοτε που ηρθες με εκανες να νιωσω την πραγματικη ευτυχια.σε ευχαριστω ζωη μου....

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Γιος : Μανούλα Σ' αγαπώ μέχρι ψιλά στον ουρανό που είναι τα αεπλάνα

Κόρη : Μαμούλα σ' αγαπάω μέρχις ψιλά στον ουρανό που είναι πουλάκια

κι εσύ να αισθάνεσαι ακριβώς το ίδιο !!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Η ζωή μου όλη .....

Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα.

Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά μας δεν είναι αρκετά μεγάλα και όλα θα είναι καλύτερα όταν θα μεγαλώσουν.

Στη συνέχεια αγχωνόμαστε γιατί φτάνουν στην εφηβεία και πρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους. Θα είμαστε σίγουρα ευτυχείς όταν θα ξεπεράσουν αυτό το στάδιο.

Λέμε στους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι ολοκληρωμένη όταν ο σύντροφός μας θα αποκατασταθεί, όταν θα αποκτήσουμε ένα πιο ωραίο αυτοκίνητο, όταν θα μπορέσουμε να πάμε διακοπές, όταν θα πάρουμε την σύνταξή μας.

Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη στιγμή για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι ΤΩΡΑ.

Αλλιώς πότε ;

Η ζωή μας θα είναι πάντοτε γεμάτη με απογοήτευση. Είναι προτιμότερο να το παραδεχτούμε και να αποφασίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι παρόλα αυτά.

Για πολύ καιρό, μου φαινόταν ότι η ζωή μου θα άρχιζε.

Η πραγματική ζωή.

Αλλά υπήρχαν πάντα εμπόδια, μία δοκιμασία να ξεπεραστεί, μια δουλειά να τελειώσει, χρόνος να δοθεί, ένα χρέος να πληρωθεί. Μετά η ζωή θα ξεκινούσε.

Τελικά κατάλαβα ότι αυτά τα εμπόδια ήταν η ΖΩΗ.

Αυτή η προοπτική με βοήθησε να δω ότι δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ.

Λοιπόν, εκτιμήστε κάθε στιγμή.

Σταματήστε να περιμένετε να τελειώσετε το σχολείο, να ξαναγυρίσετε στο σχολείο, να χάσετε 10 κιλά, να πάρετε 10 κιλά, να ξεκινήσετε να δουλεύετε, να παντρευτείτε, να έρθει η Παρασκευή το βράδυ, η Κυριακή πρωί, να αγοράσετε ένα καινούριο αμάξι, να πληρώσετε την υποθήκη σας, να έρθει η άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, ο χειμώνας, η πρώτη του μήνα, η τα μέσα του μήνα, να ακουστεί το τραγούδι σας στο ραδιόφωνο, να πεθάνετε, να ξαναγεννηθείτε ... πριν αποφασίσετε να ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός.

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να είστε ευτυχισμένοι ....από το ΤΩΡΑ !

Ζήστε και εκτιμήστε την τωρινή στιγμή.

το βρηκα μεσα στο ιντερνετ κ μου αρεσε δεν το εγραψα εγω....

Διαφημίσεις

ευτυχία είναι να αγαπώ τον εαυτό μου γιατί μόνο έτσι μπορώ να αγαπάω και όλους τους άλλους πραγματικά και ελεύθερα

ευτυχία είναι να ζω την κάθε στιγμή συνειδητά και σε όλη της την ένταση

ευτυχία είναι να μπορώ να συγχωρώ όπως θα ήθελα να με συγχωρούν

ευτυχία είναι ακόμα και στα δύσκολα να συνειδητοποιώ ότι έχω ΕΠΙΛΟΓΗ

ευτυχία είναι να συνειδητοποιώ ότι ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

age.png

Ευτυχία είναι να σε ρωτάνε: τι είναι αυτό που επιθυμείς για να ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος?

Και εσύ , με όλη την αθωότητα, να απαντάς: μα τίποτα άλλο δεν θέλω...έχουμε υγεία, έχω τα παιδιά μου, και ολόκληρη την οικογένειά μου δίπλα μου και καλά...Απλά ευτυχία, είναι, όταν το μυαλό σου δεν μπορεί να φτάσει παραπέρα απο αυτά για να νοιώσεις ευτυχισμένος...

Ευτυχία, είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μια δεδομένη στιγμή, πλημμυρισμένοι από συναισθήματα ηρεμίας, γαλήνης, σιγουριάς,αισιοδοξίας,πληρότητας. Η ευτυχία είναι αποκλειστικά εσωτερική υπόθεση. Ένα ταξίδι αναζήτησης στο κέντρο του εαυτού μας. Όταν καταφέρουμε να μείνουμε ανεπηρέστοι από τα προβλήματά μας, όταν καταφέρουμε να θωρακιστούμε απένατι σε οτιδήποτε αρνητικό, όταν αναπτύξουμε μόνο θετικά συναισθήματα για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, όταν γνωρίσουμε καλύτερα τον εαύτό μας και τον αποδεχτούμε, όταν δίνουμε όλη μας την θετική ενέργεια στην κάθε στιγμή που βιώνουμε, τότε εμπλουτίζουμε τη ζωή μας με αμέτρητες στιγμές ευτυχίας..

"Είναι άσχημο να αποτυγχάνεις, αλλά είναι ακόμη χειρότερο να μην προσπαθείς να τα καταφέρεις" Theodore Roosevelt

Ευτυχια ειναι οταν γελαει η μικρη μου..

Ευτυχια ειναι οταν την παιρνει ο υπνος στην αγκαλια μου...

Ευτυχια ειναι να τη βλεπω να χορευει οταν ακουει τραγουδακια...

Ευτυχια ειναι να ξαπλωνω καθε βραδυ διπλα στον αντρα μου...

Ευτυχια ειναι οταν γελαει η μικρη μου..

Ευτυχια ειναι οταν την παιρνει ο υπνος στην αγκαλια μου...

Ευτυχια ειναι να τη βλεπω να χορευει οταν ακουει τραγουδακια...

Ευτυχια ειναι να ξαπλωνω καθε βραδυ διπλα στον αντρα μου...

με καλυψες.να προσθεσω οτι ευτυχια ειναι επισης να εχει ο θεος καλα τους γονεις μου που με κανανε σωστο και δικαιο ανθρωπο(θελω να πιστευω)

• 2 εβδομάδες μετά...

Ευτυχία είναι όταν το πρωί που ξυπνάει πάω στην κουνια του και βλέπω τα τεραστια ματάκια του να με κοιτούν και το προσωπάκι του να φωτίζεται ...ενώ χτυπιέται απο την χαρά του...

Ευτυχία= ευ+τυχη...και ειλικρινά είμαι πολυ τυχερή που έχω τον άντρα μου και το υπέροχο αγοράκι μου...καθώς και όλη την οικογενεια μου..γερούς και δυνατούς!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...