Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΩ CATERING ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ 100 ΑΤΟΜΑ. ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΠΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ CATERING. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ CATERING ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΙΣΩΣ Η ΚΤΗΜΑ ?ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ? :lol:

.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα catering στο προαύλιο της εκκλησίας και νομίζω ότι ήταν καλή επιλογή. Βέβαια είχε σημασία ότι ήταν πολύ όμορφο και το μέρος. Είχαν φέρει και μερικά τραπέζια οπότε ο περισσότερος κόσμος δεν την έβγαλε στο όρθιο....Αρκετά καλο φαί και βγήκε στα 8 ευρώ το άτομο....Δυστυχώς από Θεσσαλονίκη δεν έχω κάτι να σου προτείνω.....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Έχω πάει σε βάφτιση που έγινε το catering στο προαύλιο της εκκλησίας και μου άρεσε πάρα πολύ !!!

Το φαγητό ήτανε υπέροχο και όλοι περάσαμε θαυμάσια !!!

Εγώ έκανα catering στο προαύλιο της εκκλησίας και νομίζω ότι ήταν καλή επιλογή. Βέβαια είχε σημασία ότι ήταν πολύ όμορφο και το μέρος. Είχαν φέρει και μερικά τραπέζια οπότε ο περισσότερος κόσμος δεν την έβγαλε στο όρθιο....Αρκετά καλο φαί και βγήκε στα 8 ευρώ το άτομο....Δυστυχώς από Θεσσαλονίκη δεν έχω κάτι να σου προτείνω.....

Σε ποια εκκλησία να επιτρέπεται? και ποιο το catering;

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

myrto για μάθε και πες μας για το catering γιατί με ενδιαφέρει και μένα το θέμα.Εχω έναν ενδοιασμό δεν ξέρω χωρίς μουσική μόνο με φαγητό είναι καλή ιδέα γιατί θέλω κι εγώ κάποια οικονομική λύση για τη βάπτιση των κοριτσιών μου αλλά να είναι κι ωραία συνάμα.Εσεις τι λέτε ταβέρνα ή catering εξω απο την εκκλησία:

Τα αγγελούδια μας Μαρίλια και Ελεάννα είναι όλη μας η ζωή!

karamela κι εγώ είμαι στην ίδια φάση με εσένα. Θέλω κι εγώ να βαφτίσω τη μικρή μου τέλη Ιουνίου και ενδιαφέρομαι για catering στην εκκλησία και φυσικά κάτι οικονομικό. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Εγώ λέω να αρχίσω να ψάχνω από τέλη Μαρτίου, όσο έχω άδεια. Αρα θα κάνουμε ανταλλαγή πληροφοριών.

c4a750929b.png

220a4ec648.png

Έχω κάνει μια έρευνα όσον αφορά τα catering. αυτό που μ' άρεσε πιο πολύ είναι το http://www.elenasgourmet.gr

έχει μεγάλη ποικιλία και ικανοποιητικές τιμές.

ο μίλτος και ο τερκενλής είναι πιο φθηνή αλλά έχουν πιο λίγα πραγματα.

τα μενού τους μου θυμίζουν παιδικά πάρτυ.

αυτοί οι τρεις μου έχουν στειλει προσφορές .

.png

• 11 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ CATERING. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...