Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξαφικό κλαμα

Recommended Posts

Καλημερα. Η μπεμπα μας (σχεδό δυο μηνων) εχει παρουσιασει κατι πολύ παραξενο τις τελευταίες μερες. Γενικά είναι πολύ ήσυχο μωρό, δεν κλαιει σχεδόν καθόλου, δεν εχει κολικούς. Εδω και καμια εβδομάδα και σε ασχετες μεταξύ τους περιπτωσεις (μία την ωρα του θηλασμού, μία στο άλλαγμα αλλά και μία φορά που απλά ηταν ηρεμη στην αγκαλιά μου) την πιανει χωρίς να εχει προηγηθεί τίποτα ενα τρελό ουρλιαχτό που κραταει μόνο 1 λεπτό. Αμέσως μετα ηρεμει... Αλλα ειναι απίστευτο κλαμα, ουρλιάζει σαν να πονάει τρομερα ή να φοβάται... Τα εχω χαμένα δεν ξερω τι παθαινει..Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορεί να είναι??

Να σας πω επίσης ότι μεγαλώνει σε πολύ ηρεμο περιβάλλον, ούτε κόσμος, ούτε φωνές και γενικά δειχνει να ειναι πολύ ηρεμη, κοιμάται πολύ καλά (ολη νύχτα από 15 ημερων), και ειναι παντα ευδιάθετη με γελακια όταν είναι ξύπνια. Το μόνο πρόβλημα που εχουμε ειναι οτι αργει να ενεργηθεί αλλά τις τελευταίες μερες διορθωθηκε καπως η κατασταση..

Διαφημίσεις

μου κανει για κολικους η περιγραφη.οξυς πονος οποτε και ξαφνικο ουρλιαχτο και σε 1 λεπτο της φευγει και ηρεμει.δεν ξερω λεω............

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

μου κανει για κολικους η περιγραφη.οξυς πονος οποτε και ξαφνικο ουρλιαχτο και σε 1 λεπτο της φευγει και ηρεμει.δεν ξερω λεω............

Οι κολικοί όμως δεν κρατούν παραπάνω?? Και να εμφανίστηκαν τωρα που κοντευει 2 μηνών?? Επίσης αυτό που παθαινει δεν γίνεται καθε μέρα.. Το εχει παθει σε τρεις ασχετες φασεις και σε διαφορετικές ώρες και ημερες.

Συνονόματη (κι εγω Δέσποινα είμαι :) ) την ίδια απορία με σένα την έχω κι εγώ...Ο μικρός μου, τριών μηνών και κάτι τώρα, δυο μέρες πριν μπούμε στον τρίτο μου άρχισε κάτι τέτοια κλάμματα σαν αυτά που περιγράφεις! Καλά καθούμενα άρχιζε να κλαίει ΠΟΛΥ, τόσο μόνο στη γέννα είχε κλάψει μέχρι τότε, με τη μόνη διαφορά οτι αυτό το απαρηγόρητο κλάμα δεν κρατούσε μόνο ενα λεπτό, αλλά απο 2-3 λεπτά μέχρι και 10λεπτο...Μάλιστα την πρώτη φορά που τον έπιασε ήταν το βραδάκι μιας μέρας που το μωρό ήταν εξαιρετικά ευδιάθετο απο το πρωί! (Και γίναμε και μπίλιες με τον άντρα μου γιατί άρχισε να κλαίει γοερά την ώρα που τον άλλαζε οπότε υπέθεσα οτι κάτι του έκανε).

Δεν ξέρω τι είναι αυτό...Όντως είναι σα να πονάει πολύ, αλλά κι εμείς ούτε κολικούς δεν είχαμε! Τι κακό είναι που μας βρήκε δεν το ξέρω....

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

εμας οταν ειχε η μικρη τετοιο ξαφνικα κλαμα εκει το απεδιδε ο γιατρος.οχι 2 μηνων δεν ειναι μεγαλη για κολικους εξαλλου ακουσα οτι σε πολλα παιδια ξεκιναν οι κολικοι μετα τις 40 μερες αν δεν εχουν ξεκινησει πιο πριν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Μηπως γραντζουνιστηκε με τα νυχακια της? Κι εμενα οταν της κοβω τα νυχια, επειδη προφανως δεν τα καραφερνω πολυ καλα και κανουν καποιες μικρες γωνιες, μετα οταν βαζει στο προσωπο τα χερια της γραντζουνιεται και κλαιει ετσι για κανα λεπτο πολυ δυνατα. Στην αρχη κι εγω δεν καταλαβαινα τι ηταν,αλλα παρατηρησα μετα οτι ειχε μια μικρη γραντζουνιτσα...Αυτο ή κολικοι...

Eυχαριστω.. τα νυχακια δεν ειναι σιγουρα..τωρα αν ειναι κολικοί θα παω να φουνταρω..τωρα βρηκαν να αρχίσουν??

Συνονοματη καλο κουραγιο..αντε να δουμε τι αλλο θα μας βγαλουν για να μας τρελανουν..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Και εμενα για κολικοι μου ακουγονται...

Εμας αρχισε γυρω στους 2 μηνες και κρατησαν περιπου 1,5-2 μηνες. Τον επιαναν κυριως βραδι κατα τις 8 και κρατουσε μιση ωρα περιπου. Εκλαιγε ξαφνικα για 2-3 λεπτα (μαζι βεβαια και εγω) και μετα σταματουσε. Περνουσαν 10 λεπτα ξανα το ιδιο...

Νομιζω τον βοηθουσε πολυ να τον κραταω σε σταση θηλασμου με την κοιλιτσα του να ακουμπαει το σωμα μου και να περπαταμε πανω κατω...

Λενε παντως οτι δεν πονανε εκεινη τη στιγμη, κατι που πολυ δυσκολευομαι να πιστεψω...

zQI8.jpg.png

εμενα η δικια μου το εκανε στους 3,5 μηνες οπου ανακαλυψα οταν την καθαριζα οτι στο πιπι της εχει πιασειμια διαφανες μεβρανη και την εμποδιζαι ακομη και στο κατουρημα να σκεφτεται οτι αυτο ξεκιναει απο κατω και ανεβαινει και το καταλαβα οταν εκλεισε εντελως

Διαφημίσεις

Να ξέρετε κορίτσια ότι μέχρι 3 μηνών μπορούνε τα μωράκια να εμφανίσουνε κολικούς. Η δικιά μου το εμφάνισε 3 μηνώ κ της έφυγε 4 μηνών. μέχρι τον 3ο της μήνα έκανε κακά κανονικά κ ξαφνικά στον 3ο άρχισε η δυσκοιλιότητα κ οι κολικοί. να κοιτάξεις, αν μαζεύει ποδαράκια, αν κάνει μορφασμό πόνου, αν σφίγγεται και κάθε πότε κάνει κακά, αν κάνει 1 φορά την μέρα κ ζορίζεται να τα βγάλει, να μιλήσεις με τον παιδίατρο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...