Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλός γυναικολόγος στο Έλενα με πείρα στην Υπέρταση?

vicky29

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια και πάλι!

Είμαι στην 27η εβδομάδα και δυστυχώς ακόμα ψάχνομαι για γιατρό μιάς και τελικά αποφάσισα να πάω οριστικά στο Έλενα γιατί του έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Το θέμα είναι πως μου είχαν συστήσει τον Διακάκη αλλά είναι πολύ απότομος και ότι και να χρειαστείς δεν τον βρίσκεις ποτέ-δεν έχει καν μαία να σου απαντήσει σε κάποια ερώτηση-. Μετά μου σύστησαν τον Καπελάκη ο οποίος δυστυχώς τις ημέρες που είναι να γεννήσω θα είναι σε ένα συνέδριο στην Κρήτη. Οπότε είμαι πάλι σε αναζήτηση αλλά θέλω να έχει όρεξη να ασχοληθεί δηλαδή να απαντάει στο τηλέφωνο και να έχει κάποια εμπειρία στην υπέρταση.

Διαφημίσεις

Από γυναικολόγο εγώ πηγαίνω στη Γεωργιάδου, όπου λόγω της αυξημένης αρτηριακής πίεσης μου έκαναν ένα κάρο εξετάσεις στο καρδιολογικό. Το καλό είναι, πως οτιδήποτε χρειαστείς το έχεις διαθέσιμο και χωρίς τρελό κόστος. Αν μπορείς κλείσε ραντεβού με τον επιμελητή καρδιολόγο. Εμένα αυτός με παρακολουθεί και ενημερώνει τη γιατρό μου.

επικονωνώ με τον κύριο Μπράτσα ο οποίος είναι τέλειος. Η Γεωργιαάδου είναι καλή? την βρίσκεις όποτε χρειάζεται να κάνεις κάποια ερώτηση?αν ναι στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό της να την πάρω το απόγευμα γιατί επειγόντως πρέπει να βρώ γιατρό.κάθε πότε ΄δεχεται και που? ξέρεις τι χρήματα θέλει για τον τοκετό?περιμένεις με τις ώρες? είναι συζητήσημη?κάνει επισκληρήδιο? αυτά. :)

επικονωνώ με τον κύριο Μπράτσα ο οποίος είναι τέλειος. Η Γεωργιαάδου είναι καλή? την βρίσκεις όποτε χρειάζεται να κάνεις κάποια ερώτηση?αν ναι στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό της να την πάρω το απόγευμα γιατί επειγόντως πρέπει να βρώ γιατρό.κάθε πότε ΄δεχεται και που? ξέρεις τι χρήματα θέλει για τον τοκετό?περιμένεις με τις ώρες? είναι συζητήσημη?κάνει επισκληρήδιο? αυτά. :)

Καλησπερα. Εγω στο ΕΛΕΝΑ γεννησα την πρωτη μου κορουλα και τωρα ειμαι στο δευτερο :D

Απο γιατρο εχω τον ιδιο τον διευθυντη του Ελενα και ειναι απιστευτος!!! Και να μην απαντηση αμεσως οταν του τηλεφωνεις, σου τηλεφωνει εκεινος. Οταν ητανε να γεννησω, τον ρωτησαμε απ' εξω, απ' έξω τι θα παρει ( απο χρηματα). Μονο που δε μας πεταξε εξω απο το γραφειο :lol::lol::lol::lol: ...

Δεν πηρε μια!!!! Μας ειπε οτι θα κανονισουμε κατω στα ταμεια του νοσοκομειου τι δωματιο θα κλεισουμε και θα μας πουνε αναλογα τι θα πληρωσουμε. Μονο το δωματιο πληρωσαμε! Ειναι απιστευτος γιατρος και εχει και παρα πολυ καλη ομαδα μαζι του.

Να σκεφτεις οτι με ανελαβε απο τον πεμπτο μηνα την πρωτη φορα....

Τωρα για τηλεφωνα και ονοματα, καλυτερα μεσω pm, για να μην υπαρχει και καμια παρεξηγηση.... Μονο που δεν γνωριζω, εαν ειναι ειδικος για το προβλημα που αναφερεις...

Κοριτσια για σας και απο μενα !Βικη μου τι να πω και εγω που ειμαι στην 17η εβδομαδα και εχω 14-9 εχω σκασει δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου λεπτο!Σημερα πηρα τις εξετασεις μου και ευτυχως ηταν καλες αλλα πρεπει να παω να παρω και πιεσομετρο για να μετραω καθε μερα να δουμε τι θα κανουμε!Με εχουν αγχωσει και αυτα που ακουω δεξια και αριστερα οτι μπορει να γεννησω προωρα, οτι.. μπορει χιλια δυο!Η γιατρος μου λεει οτι αν το παρακολουθουμε και παρω και χαπι θα πανε ολα καλα,αλλα μου τα λεει αυτα στο τελος αφου πρωτα με αγχωσει για τα καλα!Σε παρακαλω πεστε μου βρε κοριτσια οσες εχετε εμπειρια με το χαπι ρυθμηστηκε η παλιοπιεση και πως πανε τα πραγματα;

Διαφημίσεις

την βρίσκεις όποτε χρειάζεται να κάνεις κάποια ερώτηση?
ναι

αν ναι στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό της να την πάρω το απόγευμα γιατί επειγόντως πρέπει να βρώ γιατρό.

στο έστειλα

κάθε πότε ΄δεχεται και που? ξέρεις τι χρήματα θέλει για τον τοκετό?περιμένεις με τις ώρες? είναι συζητήσημη?κάνει επισκληρήδιο? αυτά. :)

Δέχεται κάθε πρωί μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο με 3 ευρώ (εγώ την πληρώνω κανονικά γιατί είναι επιλογή μου), ή κάθε Τετάρτη που έχει απογευματινό ιατρείο με κόστος 60 ευρώ. Είναι συζητήσιμη αρκεί να τη ρωτάς ότι θέλεις... Η επισκληρίδιος είναι επιλογή της αναισθησιολόγου, πάντως η ίδια δεν έχει πρόβλημα.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ!! :lol::lol::lol: ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΗΤΑΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ :cry::cry: ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣΙ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ 1-1 ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Κοριτσια για σας και απο μενα !Βικη μου τι να πω και εγω που ειμαι στην 17η εβδομαδα και εχω 14-9 εχω σκασει δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου λεπτο!Σημερα πηρα τις εξετασεις μου και ευτυχως ηταν καλες αλλα πρεπει να παω να παρω και πιεσομετρο για να μετραω καθε μερα να δουμε τι θα κανουμε!Με εχουν αγχωσει και αυτα που ακουω δεξια και αριστερα οτι μπορει να γεννησω προωρα, οτι.. μπορει χιλια δυο!Η γιατρος μου λεει οτι αν το παρακολουθουμε και παρω και χαπι θα πανε ολα καλα,αλλα μου τα λεει αυτα στο τελος αφου πρωτα με αγχωσει για τα καλα!Σε παρακαλω πεστε μου βρε κοριτσια οσες εχετε εμπειρια με το χαπι ρυθμηστηκε η παλιοπιεση και πως πανε τα πραγματα;

εγώ είχα πολύ παραπάνω.....καταρχήν μην αγχώνεσαι!

θα πάρεις ένα πιεσόμετρο ηλεκτρονικό αλλά μόνο μπράτσου που είναι αξιόπιστα. και λέω ηλεκτρονικό γιατί με το άλλο φουσκωνε φούσκωνε θα αγχώνεσαι. εγώ χρειάζεται να πάρω 2 χάπια ένα 500 το πρωί και ενα 250 το απόγευμα και είδα διαφορά αλλά όχι πολύ μεγάλη μέχρι που έκοψα εντελώς το αλάτι και ελλάττωσα τα γλυκά και τώρα πλέον είναι στο 12-7,5 προσοχή θέλει η διατροφή για να μην πάρεις πολλά κιλά.

να είσαι αισιόδοξη να προσέχειςκαι όλα θα πάνε καλά.

ότι άλλο θέλεις ρωτησέ με .

με το καλό. :D

Ευχαριστω πολυ Βικη μου ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα.τελικα πηρα χθες ενα πιεσομετρο ηλεκτρονικο ,η απορια μου ειναι η εξης σε ποιο χερι την μετραμε την πιεση γιατι στις οδηγιες λεει στο δεξι εγω νομιζα στο αριστερο! Η πιεση μου ειναι 13-7 ενταξει μετρια, θα δειξει , το σιγουρο ειναι οτι δεν θα γλιτωσω το χαπι μετα την 20η εβδομαδα αλλα απο τωρα;;;Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει πιεση αλλα στον 9ο και τελικα ολα πηγαν καλα και τοτε ηταν 4 κιλα ο μικρος τωρα ανησυχω αν θα εχει παει 2 οταν θα πρεπει να γεννησω!

να μην ανησυχείς καθόλου.

με το χάπι όλα καλά θα πάνε.

κανονικά θα σου προτείνει ο γιατρός σου να βάλεις ένα χόλτερ που καταγράφει 24 ώρες την πίεση. αν δεί πως τα αποτελέσματα είναι να έχεις παραπάνω απο 14-9 τότε θα σου δώσει χάπι.το 13-7 είναι μέσα στα όρια (14-9).τώρα για το πιεσόμετρο και το χέρι σε όποιο και να το βάλεις το ίδιο είναι τουλάχιστον αυτό μου είπαν και στο Έλενας που είχα μπει για παρακολούθηση πριν 2 εβδομάδες.

Διαφημίσεις

... η απορια μου ειναι η εξης σε ποιο χερι την μετραμε την πιεση γιατι στις οδηγιες λεει στο δεξι εγω νομιζα στο αριστερο! ...

Όταν οι νοσοκόμα μου μέτρησε 14 πίεση μου είπε η γιατρός να καθήσω για λίγο έξω, να ηρεμήσω και να μου ξαναμετρήσουν την πίεση μετά από λίγο. Στη δεύτερη μέτρηση η πίεση ήταν πάλι 14 και γι' αυτό με έστειλε στον καρδιολόγο. Ο καρδιολόγος μέτρησε την πίεση και από τα δύο χέρια και βρήκε στο δεξί 13,5 και στο αριστερό 12,5. Μου είπε να μετράω καθημερινά (το πρωί 9-11) την πίεσή μου από το δεξί χέρι (γιατί εκεί ήταν μεγαλύτερη) και να τη σημειώνω και να ενημερώσω τη γιατρό αν ήταν πάνω από 14,5/9.

Φαντάζομαι ότι πρέπει να μετράς την πίεση από το χέρι στο οποίο είναι συνήθως μεγαλύτερη. Το χέρι πρέπει να είναι χαλαρό, να στηρίζεται κάπου και το πιεσόμετρο να είναι περίπου στο ύψος της καρδιάς. Αν το πιεσόμετρο είναι πιο χαμηλά από την καρδιά θα δείξει λίγο πιο μεγάλη πίεση.

Κοριτσια ειναι απιστευτο αυτο που μου συμβαινει εκοψα το αλατι για δυο μερες και παθαινω υποταση!!!Αν ειναι δυνατον , ξυπναω και εχω 9-4 η10-5 ,ζαλιζομαι και φοβαμαι μην λιποθυμησω και δεν ξερει ο γιος μου τι να με κανει!και σας ρωταω ειμαι εγω φυσιολογικος ανθρωπος;;;Με το ζορι να παει 11-6!

Γειά σας κοριτσάκια και πάλι!

Είμαι στην 27η εβδομάδα και δυστυχώς ακόμα ψάχνομαι για γιατρό μιάς και τελικά αποφάσισα να πάω οριστικά στο Έλενα γιατί του έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Το θέμα είναι πως μου είχαν συστήσει τον Διακάκη αλλά είναι πολύ απότομος και ότι και να χρειαστείς δεν τον βρίσκεις ποτέ-δεν έχει καν μαία να σου απαντήσει σε κάποια ερώτηση-. Μετά μου σύστησαν τον Καπελάκη ο οποίος δυστυχώς τις ημέρες που είναι να γεννήσω θα είναι σε ένα συνέδριο στην Κρήτη. Οπότε είμαι πάλι σε αναζήτηση αλλά θέλω να έχει όρεξη να ασχοληθεί δηλαδή να απαντάει στο τηλέφωνο και να έχει κάποια εμπειρία στην υπέρταση.

vicky πρώτα από όλα να σου ευχυθώ όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. Θα σταθώ όμως σ'αυτό που έγραψες ότι θα πρέπει να έχει και ΚΑΠΟΙΑ εμπειρία στην υπέρταση.

Οχι. Θα πρέπει να έχει εμπειρία .

Εχω υπέρταση από 25 χρονών ιδιοπαθείς δηλαδή άνεφ αιτίας.Στα 32 μου που έμεινα έγκυος ευτυχώς όλα πήγανε ''καλά''.

Γράφουν για την Γεωργιάδου ,Μράτσα ,Καπελάκη σε ποια Νοσοκομεία είναι?

Οσες κοπέλες θα θέλατε μια μικρή συμβουλή για την εμπειρία μου που είχα στην εγκυμοσύνη μου δεν θα είχα κανένα πρόβλήμα να μου στείλεται τα τηλεφωνά σας και να σας πάρω τηλέφωνο.Στο pm.

Helen

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...