Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τρομερη πεινα-λογω θηλασμου?

alexm

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας και παλι. Θελω να ρωτησω αν καποια εχει παρομοια εμπειρια. θηλαζω αποκλειστικα την 2 μηνων κορη μου και παραλληλα προσεχω αρκετα την διατροφη μου, αλλα χαλαρα.Καποιες φορες εχει συμβει να φαω υπερβολικα αλλα ειναι λες και ριχνω την τροφη σε σακουλι χωρις πατο! δηλ τρωω πραγματικα μεγαλη ποσοτητα και ουτε καν φουσκωνω. ειναι πολυ αστειο- ευτυχως δε συμβαινει συχνα γιατι θα επαυε να ειναι αστειο.Το εχει αντιμετωπισει καμια σας?

Διαφημίσεις

εγω θηλαζω την 3,5μηνων κορη μου και ακομα τρωω αρκετα.διψαω κιολας συνεχεια.προσπαθω ομως να τρωω οσο πιο υγειηνα γινεται μπας και καταφερω να χασω κανα κιλο παραπανω.

και εμενα μου δημιουργειται εντονα το αισθημα της πεινας αλλα λογω της κουρασης το αντεχω..πολλες φορεςδεν τρωω κιολας εκτος απο τα κυρια τρια γευματα..βεβαια ο θηλασμος θελει καλη διατροφη πλουσια. Το πιο σημαντικο ομως ειναι να μην αφυδατωνομαστε και ενα αυτο το οτι προκαλειται εντονη διψα..παντα στη διαρκεια του θηλασμου παραλληλα να καταναλωνεται νερακι..θελει 2 λιτρα την ημερα κατα μεσο ορο..

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??????

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! :twisted::twisted::twisted:

θηλαζω αποκλειστικα την 2 μηνων κορη μου

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ:

Εχω ενα κοριτσακι 4,5 μηνων.
9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

alexm το παιδακι σου ειναι 2 ή 4,5 μηνων? :?

Καλησπέρα Μαρία,

Ξαφνιάστηκα οταν ειδα τι εγραψες αλλα μετα κατάλαβα...μαλλον αναφερεσε στο παρακάτω link :roll:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=568798&highlight=#568798

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Ή τυπογραφικό λάθος ή κι άλλη μούφα (κυκλοφορούν πολλές τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ).

τι κριμα βρε παιδι μου :mad:

εδω μεσα βρηκαν? εδω που προσπαθουμε η καθεμια να βρει απαντησεις και λυσεις για πραγματικα καθημερινα υπαρκτα προβληματα?!!! εμεις φταιμε που σαν μανουλες - πατεραδες (τελοςπαντων γονεις) θελουμε να γινουμε καλυτερες (δεν γραφω μονο για αυτο το ποστ αλλα γενικα και για διαφορα που διαβασα τα τελευταια :evil: )

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Βρε παιδια προφανως ειναι τυπ. απλα κραταγα το μωρο και αντε να βγαλεις κτ σωστο.Γιατι ομως μιλατε για μουφες? Ειμαι καινουργια στο φορουμ αλλα για ποιο λογο να χανει κανεις το χρονο του ? Μπορει να ειμαι αφελης αλλα δεν το πιανω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...