Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΕΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

culte

Recommended Posts

θηλάζω αποκλειστικά την Ζωίτσα εδώ και 5,5 μηνες.

Επειδή όμως τον άλλο μήνα θα πάω δουλειά ξεκίνησα να της δίνω το γάλα με το μπιμπερό. δεν το τρώει όμως όλο το πολύ να φάει 80-100 ml και πολύ αργά.

δεν ξερω αν πρέπει να αλλάξω και θηλες στο μπιμπερό, έχουμε το νο2..είναι οκ?

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

την βλεπεις να ζοριζεται?εγω παντως οταν εβλεπα οτι δεν επινε το γαλα τις ανοιγα τις θηλες.ειδικα αυτες τις nuk παρ ολο που λει 2 νουμερο ειναι πολυ μικρες.

Θα έχετε αρχίσει στερεές, όταν γυρίσεις στη δουλειά; Αν λείπεις λίγες ώρες, ίσως αποφύγεις εντελώς τη χρήση του μπιμπερό, αν δεν το έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτηράκι ή άλλο τρόπο. Αν ενδιαφέρεσαι, θα σε κατατοπίσουν τα κορίτσια στην ενότητα του θηλασμού.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

έχουμε ξεκινήσει ήδη με φρουτόκρεμα, αλλά θα λείπω αρκετές ώρες και δεν γίνεται να μην πίνει γάλα...

Αν θέλεις, πες μας λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σας, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

εγω με την chicco εχω βολευτει με το συστημα που ξεσφιγγεις λιγο το στομιο και ειναι καλυτερη η ροη. Αλλα εχει και μια θηλή που ειναι 1-2-3. Δηλαδη εχει μια ειδικη οπη που οταν ειναι το 1 κατω απο τη μυτη της ειναι μικρη η ροη, οταν το 2 μεσαια, οταν το 3 μεγαλη. Εγω ξεκιναω με το 2 και στη μεση του γευματος (που εχει φυγει η λαιμαργια..) το γυρναω στο 3.

βεβαια μονο εμενα βολευουν αυτες οι θηλες! Ο αντρας μου γκρινιαζε "που ειναι υποχρεωμενος να κοιταει την πιπιλα" και η μαμα μου δεν βλεπει και πρεπει να βαλει τα κοντινα γυαλια της!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...