Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κι εσείς συναισθηματικές μεταπτώσεις... για να γίνω πιο σαφής, εγώ το Σάββατο με αφορμή μια ταινία, έβαλα τα κλάμματα και κατέληξα να κλαίω για τουλάχιστον 1,5 ώρα με λυγμούς πάνω στον αντρα μου που με κοίταζε και νόμιζε πως κάτι δεν έχει κάνει σωστά εκείνος. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αυτό. Τελευταία κλαίω με αστείες αφορμές και για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα να τσούζουν τα μάτια μου και να έχω τρομερό πονοκεφαλο μετά!

Συμβαίνει και σε σας?

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

καλα το τι κλαμα εχω ρίξει σε αυτην την εγκυμοσυνυ δεν λέγεται...Μπορει να ήμουν τυχερη απο την άποψη οτι δεν ειχα σωματικες αδιαθεσίες όμως στο θεμα των ψυχολογικων μεταπτώσεων ήμουν κορυφή..Ειδικα τις πρώτες εβδομαδες εκλαιγα συνεχεια και για τα πάντα. Με τον αντρα μου φτασαμε καποια στιγμη σε σημειο να μαλωσουμε ασχημα γιατι νομιζε οτι κατι κακο ειχε γινει και δεν του το λεγα.επειτα το συνηθισε!!!Τωρα ειμαι πολυ πιο ήρεμη (σταματησα και την δουλεια μου η οποια ηταν πηγη τρομερου αγχους για μενα) . παρολα αυτα παλι κατα διαστηματα με πιανουν αδικαιολογητα κλάματα αλλα το εχω συνηθισει και αφηνω τον ευατο μου ελευθερο λιγο να ηρεμησει και μετα ολα καλα...κουραγιο!!δεν ειναι τιποτα!!!περναει και επιπλεον απο οτι καταλαβα ειναι και φυσιολογικο...

.png

Μου εχει τυχει κατι ασημαντο να το παρω πιο σοβαρα απ οτι επρεπε και να γινει θεμα (για κατι ...τυροπιτακια :? )με τον αντρα μου να με κοιταει σαν ουφο και να μου λεει: πας καλα? :shock::lol: Και του ειπα: αστο ειναι οι ορμονες μου. :lol:

lcWup3.png

τι λες παιδακι μου ???

εγω σ΄αυτη την εγκυμοσυνη κλαιω ακομα και με τις διαφημισεις!!!!!! :lol:

τωρα εχω ηρεμησει καπως...

το πρωτο τριμηνο, με το που ξυπνουσα αρχιζαν τα οργανα...

χωρις λογο και αιτια, το δακρυ κορομηλο!!!!

οι δυο γιοι μου και ο αντρας μου, με κοιτουσανε λες και βλεπανε εξωγηινο!! :lol:

Κι εγω μεχρι καποια φαση πολυ κλαμα... αφου ο αντρας μου ελεγε οτι θα γεννηθει η μπεμπα κι ολο θα κλαιει! Το τελευταιο διμηνο μου εχει φυγει αλλα εχω αλλα. Εκει που ειμαι καλα και νομιζω οτι μπορω να τα κανω ολα ξαφνικα δεν ειμαι και το αντιθετο εκει που σερνομαι ξαφνικα γινομαι μια χαρουλα!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Και εγώ κλαίω σχεδόν ε κάθε ταινία που θα δώ. προχθές το βράδυ από την ώρα που κατάλαβα τι θα επακολουθήσει στην ταινία δεν σταμάτησα να κλαίω. Ο άντρας μου τα έχει δεί όλα!!

Επίσης όπως είπε και η roulaki71 δίνω σημασία σε ανούσια πράγματα και αδιαφορώ για πιο σημαντικά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο άντρας μου ξέχασε πάνω σε ένα αυτοκίνητο το laptop με το οποίο είμαι πολύ δεμένη συναισθηματικά μιας και ήταν το τελευταίο δώρο του πατέρα μου πριν τον χάσω. Όταν λοιπόν το αντιληφθήκαμε (3 ώρες μετά), το μόνο που ήθελα να πω και είπα στον άντρα μου ήταν "δεν βαριέσαι. Εμείς να είμαστε καλά". Πραγματικά δεν στενοχωρέθηκα καθόλου!! Αν δεν ήμουν έγκυος ακόμα θα έκλαιγα....

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Τελικά το κλάμα το έχουμε στο αίμα μας οι εγκυούλες. Εμένα με πιάνει σε ανύποπτες στιγμές και κυρίως μετά από ξαφνικά νεύρα. Έτσι χωρίς αιτία και αφορμή. Ο δε άντρας μου που δεν ξέρει πως να το αντιμετοπίσει παρόλο που κατανοεί ότι φταίνε οι ορμόνες, φοβάται μη τυχόν και πάθει κάτι το παιδί, γιατί λέει διάβασε στο βιβλίο που έχουμε πάρει ότι το μωρό καταλαβαίνει αν είμαι χαρούμενη ή στεναχωρημένη. Τί να πω; Εγώ πάντως μετά νιώθω πολύ καλύτερα. Σαν να έχω πάρει το χάπι μου............

EixMp3.png

εγώ μετά το κλάμα ξέρεις τι λέω; Μα δεν κλαίω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Κλαίω γιατί απλά μου βγαίνει χωρίς να ξέρω τι γιατί. Άρα το παιδάκι μου δεν νιώθει την στενοχώρια μου. Απλά δεν θα καταλαβαίνει γιατί η μάνα του είναι τρελή και κλαίει ακόμα και όταν βλέπει κάτι χαρούμενο!! :wink:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Ω καλά! Από κλάμα άλλο τίποτα. Έτσι κι αλλιώς το είχα από πριν αυτό το πρόβλημα. Ούτε ειδήσεις μπορούσα να δω, ούτε ταινίες, ούτε τίποτα. Τώρα? Τώρα η κατάσταση χειροτέρευσε. Και κάθε φορά μου λέει ο άνδρας μου (λες και δεν έχει συνηθίσει) "Τώρα γιατί κλαίς?" και η απάντηση ειναι πάντα "μη μου δίνεις σημασία. Έτσι μου ρθε και κλαίω!"

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ω καλά! Από κλάμα άλλο τίποτα. Έτσι κι αλλιώς το είχα από πριν αυτό το πρόβλημα. Ούτε ειδήσεις μπορούσα να δω, ούτε ταινίες, ούτε τίποτα. Τώρα? Τώρα η κατάσταση χειροτέρευσε. Και κάθε φορά μου λέει ο άνδρας μου (λες και δεν έχει συνηθίσει) "Τώρα γιατί κλαίς?" και η απάντηση ειναι πάντα "μη μου δίνεις σημασία. Έτσι μου ρθε και κλαίω!"

:D βρε τι έχουμε πάθει..Τι ζώδιο είσαι; Και εγώ έκλαιγα από πρίν, τώρα όμως άστα!!Αφου μια αιτία τσακωμού με τον άντρα μου είναι το κλάμα μου!! :oops:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Ιχθυες είμαι τρομάρα μου, γι'αυτό πλαντάζω! Α και εμείς έχουμε τσακωθεί αρκετές φορές για τα κλάματά μου. Οι άνδρες μας νιώθουν ανύμποροι οι καημένοι! Νομίζουν ότι κάτι μας έκαναν και κλαίμε!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλα εμεις. Ο αντρας μου βλεπει εκπομπες στυλ "το παιδι μου κι εγω" χαζευει τις διαφημισεις με τις πανες και τις φρουτοκρεμες πραγματα που ως τωρα του ηταν αδιαφορα. :lol::lol::lol:

lcWup3.png

Αχ αυτό το κλάμα!! Όποτε πάω να μιλήσω στον άντρα μου για το πώς αισθάνομαι ψυχολογικά αυτόν τον καιρό κατευθείαν με πιάνουν τα ζουμιά. Αφού ο άμοιρος στενοχωριέται κι αυτός!!! Δε ξέρω, συγκινούμαι απίστευτα με αυτό που μας συμβαίνει! Και φυσικά δε μπορώ να σκεφτώ τι κλάμα έχω να ρίξω μόλις συμβεί το πολυπόθητο!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Δε ξέρω, συγκινούμαι απίστευτα με αυτό που μας συμβαίνει! Και φυσικά δε μπορώ να σκεφτώ τι κλάμα έχω να ρίξω μόλις συμβεί το πολυπόθητο!!!!!

καλά αυτό πια με "τρομάζει". Θα μου λένε σταμάτα να κλαίς για να σου δώσουμε το μωρό και εγώ θα δεν θα μπορώ να το πιάσω από το κλάμα. Αφού όταν γέννησε η κουνιάδα μου ήμουν η μόνη που έκλαιγε! :shock:

ravT είσαι ευαίσθητο ζώδιο απ΄ότι λένε. Εγώ είμαι ζυγός..Δεν ξέρω αν είναι και αυτό ευαίσθητο ζώδιο!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, τι να πώ? Ελπίζω να διατηρήσω τη στοιχειώδη ψυχραιμία, αλλά δεν το κόβω! Όχι τίποτε άλλο με πιάνουν οι ντροπές να κλαίω μπροστά σε άλλους! Μόνο στον άντρα μου δε ντρέπομαι! Τι να κάνουμε? Και εγώ ψαράκι είμαι και το μωράκι μου μάλλον ψαράκι θα είναι, από ευαισθησίες άλλο τίποτα!!!!

Οι ζυγοί πάντως δε νομίζω ότι φημίζονται για τις ευαισθησίες τους, αλλά σε τέτοια φάση δε νομίζω ότι μετράει και πολύ αυτό!!!

ΠΕΖΗ αποτελώ την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πολύ κλάμα. για πές μου πότε αλλάζει το ζώδιο και γίνεται Κριός; Να κάνω αγοράκι ευαίσθητο...θα μου το φάνε τα κορίτσια!!! :D:D:D (αστειεύομαι)!!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Μάρθα βουτση και ρω. Για αυτό αποφεύγω την τv. Αφού και αστείο να μου πούνε και να ξεσκιστώ στο γέλιο στο τέλος με πιάνει κλάμα. Έτσι χωρίς λόγο επειδή γέλασα πολύ μάλλον.. Μήπως είμαι ψυχοπαθής... :shock:

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Μάρθα βουτση και ρω. Για αυτό αποφεύγω την τv. Αφού και αστείο να μου πούνε και να ξεσκιστώ στο γέλιο στο τέλος με πιάνει κλάμα. Έτσι χωρίς λόγο επειδή γέλασα πολύ μάλλον.. Μήπως είμαι ψυχοπαθής... :shock:

:D:D όχι καλέ. Απλά άβυσσος η ψυχή της εγκύου..!!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Αφήστε κορίτσια κι εγώ μια από τα ίδια. Μάλιστα χθές έβλεπα σε μια εκπομπή ένα κοριτσάκι επτά ετών που είχε χάσει τη μαμά του και ζει με τη γιαγιά που είναι άρρωστη. Το κοριτσάκι κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει, σιδερώνει, πλένει......

Όσο συνειδητοποιούσα πόσο σκληρά φέρθηκε η ζωή σε αυτό το παιδάκι που αντί να παίζει με τις κούκλες του αναγκάστηκε να παλεύει κάθε μέρα για αυτά που για τα περισσότερα παιδιά είναι αυτονόητα, τόσο πιο γοερά έκλαιγα....

Το πιο συγκλονιστικό βέβαια από όλα είναι ότι το παιδί όχι μόνο δεν βαρυγκομούσε αλλά έμοιαζε να νοιώθει ευγνώμων που τουλάχιστον έχει τη γιαγιά του!!!!!!

Μακάρι να είναι τυχερό από δω και πέρα στη ζωή του......

Μακάρι και όλες εμείς να είμαστε γερές και να είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας, να μην τους λείψει το χάδι την μάνας τους!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΖΗ αποτελώ την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πολύ κλάμα. για πές μου πότε αλλάζει το ζώδιο και γίνεται Κριός; Να κάνω αγοράκι ευαίσθητο...θα μου το φάνε τα κορίτσια!!! :D:D:D (αστειεύομαι)!!!

Γιατί το λες αυτό ρε Κατερινάκι; Ξέρεις τι κάλο ζώδιο είμαστε τα ψαράκια; Αν και για αγοράκια που περιμένουμε θα είναι πολύ ευαισθητούλικα τα καημένα. Μάλιστα εέχε πει η Λίστα Πατέρα ότι τα φετινα ψαράκια θα είναι ιδιαιτέρως ερωτιάρικα.. :lol::lol::lol: ! Πάντως ο Κριός νομίζω ότι ξεκινάει από 20-21;;;

Γιατί το λες αυτό ρε Κατερινάκι; Ξέρεις τι κάλο ζώδιο είμαστε τα ψαράκια; Αν και για αγοράκια που περιμένουμε θα είναι πολύ ευαισθητούλικα τα καημένα. Μάλιστα εέχε πει η Λίστα Πατέρα ότι τα φετινα ψαράκια θα είναι ιδιαιτέρως ερωτιάρικα.. :lol::lol::lol: ! Πάντως ο Κριός νομίζω ότι ξεκινάει από 20-21;;;

Μια χαρά ζώδιο είναι τα ψαράκια! Αστειευόμουνα!! Να΄ναι γερά και τυχερά. Τίποτε άλλο δεν μας νοιάζει, έτσι; Και αφου μου λές ότι θα ειναι και ερωτιάρικα.. μια χαρά τα βρίσκω :wink:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

τι λες παιδακι μου ???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ έκλαιγα στην προηγούμενη!Μονιμως αισθανόμουν "θύμα"!!! :roll::roll: Ότι όλοι θέλουν να με πληγώσουν κι εγώ είμαι μόνη και αβοήθητη! :?

Ευτυχώς σάυτή την εγκυμοσύνη, ακόμα δεν κλαίω!!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

τι λες παιδακι μου ???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ έκλαιγα στην προηγούμενη!Μονιμως αισθανόμουν "θύμα"!!! :roll::roll: Ότι όλοι θέλουν να με πληγώσουν κι εγώ είμαι μόνη και αβοήθητη! :?

Ευτυχώς σάυτή την εγκυμοσύνη, ακόμα δεν κλαίω!!!!! :lol::lol::lol:

Νωρίς είναι mata μου! Κι εγώ νόμιζα ότι γλίτωσα μέχρι που μια μέρα πριν 3-4 βδομάδες ο άντρας μου χωρίς να μου πει τπτ έκανε μια δοκιμή-πλάκίτσα και μου "κλείδωσε" το parents.... Με το που μπαίνω και βλέπω ότι είναι κλειδωμένο έμπηξα κάτι κλάματα που μια ώρα με παρηγορούσε. Αμέσως το έβγαλε το κλείδωμα εννοείται.... Έκτοτε έχω κλάψει με χίλια δυο χαζά πράγματα!!! Κι ακόμα κλαίω! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...