Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρά στα αζήτητα

resident

Recommended Posts

Διαβασα στην ιστοσελιδα των ''νεων'' σημερα ενα αρθρο για τα εγκαταλελειμμενα μωρα στο νοσοκομειο Αλεξανδρα.Τραγικες ιστοριες!Το αρθρο κι η ερευνα ειναι του Σταυρου Θεοδωρακη,δεν ξερω αν θα το εχει θεμα και στην τηλεοπτικη εκπομπη του:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4502117

Διαφημίσεις

Ουκ ολιγες φορες εχει δειξει τα παρατημενα μωρακια στο Αλεξανδρα τα οποια μενουν για λιγους μονο μηνες και μετα οδηγουνται στα ορφανοτροφεια.

Κοριτσια,οταν το εβλεπα αυτο το ρεπορταζ βασανιζομουν να μεινω εγκυος.Οταν εβλεπα τα μωρακια ορφανα απο κουνια,μου ερχοταν τρελα.. :oops:

FWusp3.png

Τα παιδακια καλως η κακως εγκαταλειφθηκαν αν και μαλλον καλως. Για να εγκαταλειψει μια μανα το μωρο της προφανως δεν ειναι αξια να το μεγαλωσει σε ενα υγιες περιβαλλον, μπορει να ειναι πορνη, ναρκομανης, ανηλικη, αλλοδαπη που δεν εχει στον ηλιο μοιρα κλπ. Το θεμα ειναι γιατι δεν απλοποιουνται οι διαδικασιες υιοθεσιας και υπαρχει τοση γραφειοκρατια. Τοσα και τοσα ζευγαρια θα ηθελαν να παρουν ενα μωρακι απ αυτα δεν ειναι κριμα να μεγαλωνουν στα ιδρυματα? :evil:

lcWup3.png

Τα παιδακια καλως η κακως εγκαταλειφθηκαν αν και μαλλον καλως. Για να εγκαταλειψει μια μανα το μωρο της προφανως δεν ειναι αξια να το μεγαλωσει σε ενα υγιες περιβαλλον, μπορει να ειναι πορνη, ναρκομανης, ανηλικη, αλλοδαπη που δεν εχει στον ηλιο μοιρα κλπ. :evil:

Εγω θα διαφωνησω με το καλως...κ θα πω κακως....

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα..δεν ζουμε στο μεσαιωνα

κ καθε γυναικα οσο μικρη κ αν ειναι στην ηλικια ξερει...

οσο απιστευτο κ αν σας φαινεται να προφυλαχθει....υπαρχουν

χαπια αντισσυληψης κ το χαπι της επομενης μερας....

δηλαδη ειναι προτιμοτερο κατα την αποψη τους να γεννησουν

ενα παιδι κ να το παρατησουν....παρα να κανουν εκτρωση...

μα ειναι το ιδιο πραγμα με τον εναν μα με τον αλλο τροπο

το σκοτωνεις το εγκαταλειπεις παραιτησε απο το δικαιωμα

να το μεγαλωσεις ενω τοσο ανευθυνα ανελαβες την

ευθυνη να το συλλαβεις........τι παει να πει εχει προβληματα??

ΜΠΡΑΒΟ στις γυναικες που αναλαμβανουν να μεγαλωσουν

τα παιδια τους με οποιοδηποτε κοστος....ειτε ειναι ανυπαντρες

ειτε χωρις στον ηλιο μοιρα.....αμα θελουμε για ολα βρισκουμε

λυσεις.......γιατι οχι κ για αυτο??????? Για κατι τοσο

σημαντικο οσο μια ανθρωπινη υπαρξη?? Μια ζωη...

δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα βαρεθηκα να ακουω τα ιδια

κ τα ιδια κ εκφραζω οπως παντα την αποψη μου..........

Διαφημίσεις

σιγουρα υπαρχουν συχνα ρεπορταζ για το ιδιο θεμα,μαλιστα για ανυπαντρες μητερες ,ανηλικες ,ναρκομανεις που τα αφηνουν εκει εχω ξανακουσει(και σε ενα βαθμο το καταλαβαινω,τα αφηνουν εκει για να εχουν μια καλυτερη τυχη-να υιοθετηθουν γρηγορα απο μια οικογενεια,ασχετα αν η διαδικασια τελικα δεν ειναι συντομη).Αυτο που με σοκαρε ομως ειναι η μητερα διδυμων που αφησε εκει το ενα απο τα δυο επειδη ειχε δυσπλασια προσωπου κι η περιπτωση που το ζευγαρι διαφωνουσε για το αν θα παρουν σπιτι το παιδι -με την μητερα να καταληγει τελικα στο ψυχιατρειο(επειδη ο αντρας της δεν το ηθελε)

θα συμφωνήσω με το Ρουλάκι....

Αν και ανύπαντρη μητέρα δεν θα άφηνα το παιδί μου με τίποτα.. Ίσα ίσα που σκέφτομαι να υιοθετήσω και ένα ακόμα από τα παιδιά αυτά για να έχει αδερφάκι η κόρη μου.. Όμως η γραφειοκρατία δεν μας αφήνει να φροντίσουμε για το συμφέρον τους... Εγώ θα μπορούσα να μεγαλώσω ένα ακόμα παιδί, ειδικά τώρα που θηλάζω...

Lvek.jpg.png

Γλυκεια μου melisanthi δυστυχως η λογικη του κρατους λεει πως εισαι μια αγαμη μητερα, αρα δεν μπορεις να προσφερεις ουτε στο υιοθετημενο παιδι πατερα. Κι ετσι για το παραλογο κρατος μας ειναι προτιμοτερο το παιδι, αφου κοντα σου δεν θα εχει πατερα, να μην εχει ουτε μητερα... Απιστευτη λογικη πραγματικα... Να βγαινεις απ' τα ρουχα σου. Προτιμανε να μεγαλωνουν τα παιδια στα ιδρυματα... :cry::cry:

Επιτηδες τοσες μερες δεν τοποθετηθηκα επι του θεματος γιατι εζησα απο κοντα επι 2 μηνες που ειχα το δικο μου στη θερμοκοιτιδα το δραμα που εκτυλισσεται εκει, μεσα σε αυτο το μικρο δωματιακι... Ακομη στοιχειωνουν τον υπνο μου οι φωνουλες και τα κλαματα και τα απορημενα ματακια μωρων που κανενας δεν τα παιρνει αγκαλια παρα μονο για να τα ταισει... Θα περασουν χρονια να συνελθω απ' αυτα που ειδα... :cry::cry:

Εχω τοσες ιστοριες να σας διηγηθω, τοσες περιπτωσεις παιδιων, τοσες εικονες να μεταφερω αλλα πραγματικα δεν αντεχω.

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...