Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δωρεαν παιδεια πρωτοβαθμεια εκπαιδευση

Recommended Posts

Μας ζητουν 30 ευρω στο νηπιαγωγειο για αναλωσημα .Οταν το εκανα θεμα στην συνελευση των γονεων του νηπιαγωγιου το αποτελεσμα ηταν να μου πουν οι γονεις οτι καθηστερω την εκπαιδευση των παιδιων τους και οτι αυτο ειναι ενα κατεστημενο χρονων το οποιο δεν γινεται να αλλαξει. Ο προεδρος τισ σχολικης επιτροπης μου ειπε οτι αν συνεχεισω να ζηταω λεφτα απο το σχολειο θα με διωξει απο εκει , λες και ειναι του μπαμπα του και δεν ειμαστε εμεις οι φορολογουμενοι που τους πληρωνουμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? Το καταπινουμε ή υπαρχει τροπος αντιδρασης ?

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

Διαφημίσεις

Κι εμάς στην εναρξη, μας ζήτησαν 50€. Προφανώς είναι γενικά σύστημα αυτό παντού. Εμείς δεν εκφράσαμε αντίδραση γιατί έχουν πάρει πολλά πράγματα για τα παιδιά, παιχνίδια πολλά αλλά και διάφορα άλλα. Θα μου πεις γιατί έπρεπε να μας ζητήσουν και έξτρα λεφτά;;Πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι πιάνουν τόπο!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Κι εμάς στην εναρξη, μας ζήτησαν 50€. Προφανώς είναι γενικά σύστημα αυτό παντού. Εμείς δεν εκφράσαμε αντίδραση γιατί έχουν πάρει πολλά πράγματα για τα παιδιά, παιχνίδια πολλά αλλά και διάφορα άλλα. Θα μου πεις γιατί έπρεπε να μας ζητήσουν και έξτρα λεφτά;;Πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι πιάνουν τόπο!!!
Μακαρι να μπορουσα με βεβαιωτητα ναπω οτι ολα αυτα τα λεφτα 50 γονεις απο 30 ευρο 1500 συνολο πανε για αναλωσημα και τι αναλωσημα ειναι αυτα αφου αν πας με 300 ευρω αγοραζεις ενα τονο μαρκαδορους - μπογιες - χαρτονια - ψαλιδακια κ.τ.λ

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

Το ιδιο συζητουσα με μια μαμα το ΣΒΚ . Τους εδωσαν μια λιστα με πραγματα να ψωνισουν τα οποια εφτασαν τα 35,00 €. Αρα τοσο παει τελικα.

Συζητηση στην συζητηση φτασαμε οτι ενω εγω με λιγοτερο εισοδημα δινω 100,00 € το μηνα στον παιδικο εκεινη δινει 60 . Αρα εμενα μπορει να μην μου τα ζητανε αλλα παιρνουν περισσοτερα αν βαλεις οτι δεν τα δινω μια φορα το χρονο.

Απο την στιγμη που ο δημος δεν αποφασιζει να διαθεσει καποια χρηματα για την δημιουργικη απασχοληση του παιδιου το κανουν εκεινοι μαλλον.

Προσωπικα θα χαιρομουν να ξερω οτι τουλαχιστον καποιος προσπαθει . Εννοειται οτι θα ζητουσα να εχει ενημερωση ο γονιος για το που σπαταληθηκαν τα χρηματα και επισης θα μαζευομασταν ολοι οι γονεις αν γινεται στο δημαρχειο να ζητησουμε να παρεχουν μαρκαδορους, χαρτια, ψαλιδια κλπ στα παιδια της προσχολικης ηληκιας

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!