Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως πλένουμε τα μπιμπερό?

Recommended Posts

Γεια σας!

Περιμένουμε το μωρό μας σε μερικές εβδομάδες και κάνω διάφορες πρόβες για να είμαι έτοιμη να την υποδεχτώ.

Πρόσφατα παραλάβαμε τον αποστειρωτή της Avent IQ24 (καλός φαίνεται) και παρατήρησα ότι μετά την αποστείρωση υπάρχουν σταγόνες από τον ατμό στις θηλές και στα μπιμπερό. Αυτές τις σταγόνες πως τις απομακρύνουμε?

Επίσης, αγόρασα υγρό πιάτων προδέρμ για το πλύσιμο των μπιμπερό, αλλά υποθέτω ότι δεν πρέπει να τα πλένω με σφουγγάρι πιάτων. Με τι πρέπει να τα πλένω πέραν της βούρτσας?

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

να πλενεις με το βουρτσακι τις πιπιλες και με τη μεγαλη βουρτσα ολα τα υπολοιπα ξεχωριστα και αφου τα αποστηρωσεις να τα βαζεις στο ψυγειο ετσι τουλαχιστον μου ειπαν και εκανα.με το καλο να ερθει το μωρακι σου :lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΙΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ...ΔΕΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ!ΒΑΖΕ ΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ!

Γεια σας!

Περιμένουμε το μωρό μας σε μερικές εβδομάδες και κάνω διάφορες πρόβες για να είμαι έτοιμη να την υποδεχτώ σε μερικές εβδομάδες.

Πρόσφατα παραλάβαμε τον αποστειρωτή της Avent IQ24 (καλός φαίνεται) και παρατήρησα ότι μετά την αποστείρωση υπάρχουν σταγόνες από τον ατμό στις θηλές και στα μπιμπερό. Αυτές τις σταγόνες πως τις απομακρύνουμε?

Επίσης, αγόρασα υγρό πιάτων προδέρμ για το πλύσιμο των μπιμπερό, αλλά υποθέτω ότι δεν πρέπει να τα πλένω με σφουγγάρι πιάτων. Με τι πρέπει να τα πλένω πέραν της βούρτσας?

Ευχαριστώ.

με το καλό το μωράκι σας!

δεν θα χρειαστεις τιποτα απο τα παραπάνω αν το θηλάσεις.

οποτε θα απλοποιηθεί σημαντικά η καθημερινοτητα σου! :lol:

Διαφημίσεις

Α, ναι! Το θέλω πολύ και μακάρι να τα καταφέρω. Απλά όσες φίλες μου το θήλασαν χρειάστηκαν και ένα μικρό συμπλήρωμα, κι έτσι προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο!

Α, ναι! Το θέλω πολύ και μακάρι να τα καταφέρω. Απλά όσες φίλες μου το θήλασαν χρειάστηκαν και ένα μικρό συμπλήρωμα, κι έτσι προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο!

μπες στην ενοτητα του θηλασμου και διαβασε σχετικά. Ευχομαι να πανε ολα καλά, και με σωστη ενημέρωση να δεις που θα πανε!! :D