Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η δική μου ιστορία .......

Recommended Posts

Λέγομαι Βάσω και είμαι 32 χρονών. Μετά από 2 χρόνια προσπαθειών, πέρασμα διαφόρων σκιτζήδων γιατρών (αυτοί που σου λένε μέσα σε 5 λεπτά , εεε τι να μου αφήσετε ??? αφήστε 100 ευρώ) και μετά από 3 σπερματεγχύσει (η τρίτη και τυχερή) έμεινα έγκυος ...........

Βέβαια, το πως ανακάλυψα ότι είχα μείνει δεν είχε σχέση με καθυστέρηση

περιόδου, ήρθαν τα καθιερωμένα καφέ υγρά που έχω πάντα πριν την περίοδο, σταμάτησα σαν ηλίθια από μόνη μου τη Προγεστερόνη που μου είχε δώσει η γιατρός μου και μετά από 6 μέρες καφέ υγρών, αποφασίζω να κάνω ένα τεστ που μου είχε μείνει σπίτι για να την πάρω τηλέφωνο να

αποφασίσουμε τι θα κάναμε από κει και πέρα. Το τεστ όμω βγήκε θετικό!

Τρελάθηκα, έκλαιγα, ... αλλά υπήρχε ο κίνδυνος γιατί είχα 4 μέρες

χωρίς προγεστερόνη.

Το μωρούλι όμως άντεξε και έμεινε....

Στη συνέχεια κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο την 6 εβδομάδα και βλέπουμε

το baby μια τελίτσα να αναβοσβήνει.... Χαρά απερίγραπτη.

Τα καφέ υγρά σταμάτησαν.

Την 7η προς 8η εβδομάδα βλέπω ροζ υγρά !!!! :shock: Παίρνω τη γιατρό μου και μου λέει να έρθω να με δει. Παρεπιπτόντως έχω μετακομίσει επαρχία γιατί γνώρισα τον άντρα μου σε μια εκδρομή και αυτό ήταν ....... έφυγα από την Αθήνα.

Τέλος πάντων, 2,5 ώρες αγωνία , άγχος και κλάμα μέχρι να διαπιστώσουμε πως το μωρό είναι καλά , αλλά έχω κάνει μια μικρή αποκόλληση.

Δεν μου είπε να κάθομαι , απλά να μην κουράζομαι και προπαντώς να είμαι ήρεμη.

Την 10 εβδομάδα άντε πάλι τα ίδια !!!!!!!! όχι ροζ αλλά πολύ ροζ σχεδόν κόκκινο και ροή!!!!!! Εκεί είπα πάει το μωρό :cry::cry: Φεύγω εσπευσμένα από τη δουλειά μου για Αθήνα !!! Σίγουρη πως το έχω χάσει....... πάλι όμως δεν είναι τίποτα , αλλά τι ήταν?????? Ένας πολύποδας εγκυμοσύνης όπως μου είπε στον κόλπο αρχή τραχήλου λόγω

των υψηλών επιπέδων ορμονών ο οποίος θα συρρικνωθεί στο τέλος της εγκυμοσύνης και θα τον βγάλει........ Εγώ τρομοκρατήθηκα και μόνο με το όνομα "πολύποδας"... Θα με πείτε τρελή αλλά έχω ένα πολύ μεγάλο κακό.... Είμαι "αρρωστοφοβική". Νομίζω πως θα πεθάνω από καρκίνο ξέρω'γω ή τίποτα άλλο. :cry::cry::cry:

Ξέχασα να πω πως πριν από αυτά είχα κάνει και μια 2η αποκόλληση.

Το μωρό όμως σταθερά στην κοιλιά μου, δεν θέλει να φύγει κι ας το υποβάλλω σε τέτοια ψυχολογική ταλαιπωρία.

Η γιατρός μου η οποία είναι Άγιος άνθρωπος (επιτέλους) μου είπε πως

το άγχος μου δημιουργεί τις αποκολλήσεις και αν συνεχίσω θα κάνω πολύ κακό στο μωρό.......

Προσπαθώ να το καταπολεμήσω .... τώρα είμαι στην 12 εβδομάδα, με καφέ υγρά που και που , ροζ τα οποία οφείλονται στον πολύποδα, αλλά με προσπάθεια ηρεμίας.

Την Πέμπτη θα κάνω την αυχενική διαφάνεια και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Ελπίζω μέσα από τις σελίδες σας να βοηθηθώ.

Ξέρετε, το ίντερνετ είναι το χειρότερο τεχνολογικό κακό που έχει εφευρεθεί!!!!!!!

:)

Διαφημίσεις

Καλωσορισες Βασω.

Προσπαθησε να εισαι οσο πιο ψυχραιμη γινεται και ολα θα πανε καλα.

Ελπιζουμε και εμεις απο εδω μεσα να σε βοηθαμε λιγο να ξεχνιεσαι και να ηρεμεις.

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να ληξουν ολες οι αγωνιες σου.

:)

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Γειά σου Βάσω.Θα σου συνιστούσα ψυχραιμία και ξεκούραση.Και εγώ την 13η εβδομάδα είχα αιμορραγία για 4 μέρες και έμεινα στο νοσοκομείο σε ακινησία.Είχα μια μικρή αποκόλληση΄,αλλά όλα πήγαν καλά.Εμένα το μωρό μου ήταν πολύ χαμηλά και δεν έπρεπε να κουράζομαι πολυ και εκείνη την περίοδο είχαμε μετακόμιση.Οπότε καταλαβαίνεις...

Βάσω καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Εγώ θα σου έλεγα να μη ρισκάρεις και να πάρεις αναρρωτική απο τη δουλειά σου για όλο το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης. Έχεις ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά για να κάθεσαι να ρισκάρεις το μωράκι σου (ακόμα κι αν το ρίσκο είναι μικρό) και για ποιό λόγο; Ευχαριστώ δεν πρόκειται να ακούσεις απο κανένα εργοδότη, ούτε βέβαια κάποια αναγνώριση. Και κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο. Φέρε κάποιον να σε βοηθάει με δουλειές, ψώνια, μαγείρεμα κλπ. και εσύ άααραξε! Διανύεις μια πολύ όμορφη περίοδο, οπότε απόλαυσε τη όπως της αξίζει!!!!

Και φυσικά για απορίες και βοήθειες πληροφορίες εντός!!!! :lol::lol:

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Βάσω καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Εγώ θα σου έλεγα να μη ρισκάρεις και να πάρεις αναρρωτική απο τη δουλειά σου για όλο το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης. Έχεις ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά για να κάθεσαι να ρισκάρεις το μωράκι σου (ακόμα κι αν το ρίσκο είναι μικρό) και για ποιό λόγο; Ευχαριστώ δεν πρόκειται να ακούσεις απο κανένα εργοδότη, ούτε βέβαια κάποια αναγνώριση. Και κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο. Φέρε κάποιον να σε βοηθάει με δουλειές, ψώνια, μαγείρεμα κλπ. και εσύ άααραξε! Διανύεις μια πολύ όμορφη περίοδο, οπότε απόλαυσε τη όπως της αξίζει!!!!

Και φυσικά για απορίες και βοήθειες πληροφορίες εντός!!!! :lol::lol:

ΒΑΣΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.

Οπότε δεν χρειάζεται να τα ξαναγράψω :wink:

Καλωσόρισες και απο εμένα και σου εύχομαι να πανε όλα κατ' ευχήν. :lol::lol:

db0ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ξέρετε η δουλειά μου δεν με αγχώνει ... αντιθέτως.

Είναι και αρκετά ξεκούραστη μιας και είμαι στο Δημόσιο τώρα πια, χωρίς

πολλές ευθύνες όπως την προηγούμενη δουλειά μου.

Το ωράριο είναι πολυ πιο χαλαρό, σε 2 λεπτά βρίσκομαι εκεί , μπορώ να φύγω αν θέλω να πάω σπίτι και να γυρίσω ......

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΕΥΤΥΧΩΣ

Το πρόβλημά μου είναι τελείως στο μυαλό μου....

Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό post για να ρωτήσω , αλλά έχετε ακούσει για τα ανθοϊάματα Μπαχ και αν προκαλούν πρόβλημα στην

εγκυμοσύνη????

Βάσω καλώσηρθες . Για τα ανθοϊάματα που ρωτάς , δεν ξέρω να σου απαντήσω. Θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό που αναφέρεις το πρόβλημα σου , ίσως κάποια από τις κοπέλες να είχε παρόμοια εμπειρία και να σου λύσει πολλές απορίες.

Και η δική μου ιστορία εγκυμοσύνης δεν είναι απο τις πιο συνηθισμένες , ίσως την αναφέρω κάποια στιγμή , το αποτέλεσμα όμως είναι να έχω τώρα το παιδάκι μου γερό και δυνατό και να το χαίρομαι !!

Η συμβουλή μου σαν παθούσα στην ωραιότερη περίοδο της ζωής μας , είναι να είσαι ψύχραιμη , αισιόδοξη και ήρεμη. Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές είναι δύσκολο να ελεγξεις τα συναισθήματα σου σκεφτόμενη και τι μέλει γενέσθαι αλλά προσπάθησε !!!

Θα σε ανταμείψει το αποτέλεσμα !!! Καλή δύναμη , όλα θα πάνε καλά !!! :)

Καλησπέρα σας και πάλι. Ήθελα να μιλήσω λίγο διότι έχω την εντύπωση πως περνάω κάποια δοκιμασία και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Αρχικά ήθελα να πω πως το μωρό μου δόξα το Θεό είναι μια χαρά.

Χθες το απόγευμα αισθανόμουν κάπως περίεργα, μια συμφόρηση χαμηλά στην κοιλιά λες και θα αδιαθετούσα. Κάποια στιγμή πηγαίνω τουαλέτα και βλέπω με τρόμο ροή αίμα... πολύ αίμα, κόκκινο λές και είχα κοπεί και έτρεχε. Αρχίζω και τρέμω, με ποιάνουν τα κλάματα, φωνάζω τον άντρα μου.

Παίρνω τηλέφωνο αμέσω τη γιατρό η οποία με ρωτάει αν ήρθα σε σεξουαλική επαφή. Ναι, είχα έρθει την προηγούμενη. Μου είπε πως ερέθισα τον πολύποδα που έχω στην αρχή του τραχήλου και έδωσε το αίμα.

Να πήγαινα σπίτι να καθήσω 1 ώρα και μετά θα πέρναγε. Εγώ δεν μπορούσα να ησυχάσω. Δεν είμαι συνηθισμένη σε εγκυμοσύνη με αιμορραγία!!!!!! Πήγα λοιπόν σε έναν γιατρό εδώ κοντά μόνο και μόνο να δω πως το μωρό είναι καλά. Το μικρούλι μια χαρά ήταν, χτύπαγε η καρδούλα του δυνατά και καθαρά.

Την τετάρτη νά'μαι πάλι στην Αθήνα να με δει από κάτω, για να δει σε τί κατάσταση βρίσκεται ο πολύποδας. Μου είπε η γιατρός μου πως θα πρέπει να το συνηθίσω μέχρι να γεννήσω.

Η ερώτησή μου είναι. Είναι λίγο δύσκολο να συνηθίσεις στην ιδέα του αίματος στην εγκυμοσύνη. Έχει καμιά σας κάποια εμπειρία να μου πει κάτι??? Ανησυχώ τόσο πολύ και για μένα??? Μήπως θα πάθω τίποτα???? :cry::cry:

Kι εγώ είχα αποκτήσει πολύποδα στην 1η εγκυμοσύνη μου, στην εξωτερική πλευρά του τραχήλου. Kαι λόγω του πολύποδα είχα που και που λίγο αιματάκι. Στην αρχή είχα φοβηθεί πολύ, αλλά μετά που με καθησύχασε ο γιατρός μου, άρχισα λίγο να το συνηθίζω. Mεταξύ μας, το αίμα δε συνηθίζεται ποτέ. Kάθε φορά είχα άγχος, μέχρι που επιβεβαιωνόταν ο πολύποδας πάλι.

Tελικά, με τη γέννα ο πολύποδας εξαφανίστηκε, όπως μου είχε πει ο γιατρός μου.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Βασω καταλαβαινω ποσο πολυ αγχωθηκες με το αιμα...

Προσπαθησε να δειξεις ψυχραιμια και ηρεμια και ολα θα πανε καλα.Αλλωστε οπως ειπε κι η γιατρος σο ειναι ενα προβλημα που το γνωριζεται και που εχει αναμενομενα συμπτωματα.Ολα θα πανε καλα.Μην ανησυχεις. Πρεπει να εισαι ηρεμη γιατι το μωρακι στην κοιλιτσα σου θελει η μαμα του να του δεινει θετικη ενεργεια και ηρεμια :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Κορίτσια καλημέρα, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας.

Xazomama το ότι βρήκα μια συμπαθούσα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ηρέμησε. Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα όταν μιλάς με κάποιον που πέρασε το ίδιο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Όντως το αίμα δεν συνηθίζεται. Πιστεύω πως όταν θα αρχίσω να το ακούω το μωρό θα ηρεμήσω περισσότερο.

Σήμερα θα πάω στην Αθήνα τελικά να με δει.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου. :)

Διαφημίσεις

Μετακομίζω και δεν προλαβαίνω να γράψω, αφού να φανταστείτε φεύγω από τη δουλειά και ξαναέρχομαι.

Χθες λοιπόν ήρθαμε στην Αθήνα και πήγαμε να δούμε τη γιατρό η οποία με εξέτασε από κάτω και είπε πως ο πολύποδας είναι στο ίδιο μέγεθος και δεν νομίζει να μεγαλώσει άλλο. Βέβαια είναι πολύ ερεθισμένος και αυτό το προκάλεσε η σεξουαλική επαφή που είχαμε με τον άντρα μου.

Μια φορά κάναμε σεξ μετά από 2,5 μήνες και μας είπε "δυστυχώς παιδιά, βρείτε άλλο τρόπο να κάνετε ότι κάνετε χωρίς εισχώρηση...." αφού λέει είναι σε σημείο στην αρχή του τραχήλου που μπορεί ακόμα και να το βγάλει με την εισχώρηση χωρίς να το θέλει και να προκαλέσει σύσπαση του τραχήλου και της μήτρας και αποβολή :?:?:? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Δεν πειράζει , όλα να πάνε καλά, να ηρεμήσουμε γιατί μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτή η κατάσταση, όπως και δεν κάνει να κάνω συνέχεια υπέρηχους και ταξίδια με το αμάξι πέρα δώθε.

Τέλος πάντων .... :)

Βρε κοριτσάκι μου (χαϊδευτικά το λέω)

αφού ο γιατρός λέει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάτσεις στ'αυγά σου και ξεκουραστείς, και βλέπεις οτι το μωρό εκεί θέλει να μείνει...

μην το γρουσουζεύεις..

Για το αίμα φταίει ο πολύποδας, απ'αυτά που λέει ο γιατρός, οπότε μην στεναχωριέσαι.. Είσαι και τυχερή που η δουλειά σου είναι χαλαρή, οπότε απλά συγκρατήσου :oops: λίγο και σε λίγες μέρες ο κίνδυνος θα είναι πολύ πολύ μικρός.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

• 4 weeks later...

Καλησπέρα!! Χάθηκα για πολύ καιρό αλλά είχα λόγο. Μετακόμισα και δεν είχα τηλέφωνο.

Όλα καλά , δόξα το Θεό. Την Πέμπτη έκανα το Α-test. Οι αιματολογικές θα βγούν τη Δευτέρα το απόγευμα αλλά απ'ότι μου είπε ο γιατρός στον υπέρηχο και η γιατρός μου είναι όλα φυσιολογικά.

Παρεπιτόντως περιμένουμε κοριτσάκι !!!!

:):)

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και θα τα λέμε κάθε μέρα.

Φιλιά