Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!

sophy.tr

Recommended Posts

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ?????

KAI ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ??? :roll:

kk3v338ad82ehxj4.png

bzw50gf0ioeyxv91.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ?????

KAI ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ??? :roll:

όχι προσωπικά δε μου έχει τύχει...

αλλά μου κάνει εντύπωση! δηλαδή και με τον άντρα σου και το παιδί σου έτσι νοιώθεις; Portishead εσύ τι λες γι' αυτά που λέει η Σοφία;

ρε παιδιά... δε μας τα λέτε καλά!!

δεν πάτε κανένα ταξιδάκι επαρχία να δείτε και τα γιαγιαδοπαπούδια σας... να αφήσετε και τη μικρή λίγο... να την κάνετε για κανένα καφεδάκι ή ποτάκι ή ακόμη καλύτερα και κανά ΣΚ και να ξελαμπικάρετε;;; :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

όχι προσωπικά δε μου έχει τύχει...

αλλά μου κάνει εντύπωση! δηλαδή και με τον άντρα σου και το παιδί σου έτσι νοιώθεις; Portishead εσύ τι λες γι' αυτά που λέει η Σοφία;

Εγω τις εχω πει να βρει καναν γκομενο να ξελαμπικαρει λιγακι...αλλα δεν μ'ακουει.

:P

ρε παιδιά... δε μας τα λέτε καλά!!

δεν πάτε κανένα ταξιδάκι επαρχία να δείτε και τα γιαγιαδοπαπούδια σας... να αφήσετε και τη μικρή λίγο... να την κάνετε για κανένα καφεδάκι ή ποτάκι ή ακόμη καλύτερα και κανά ΣΚ και να ξελαμπικάρετε;;; :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχα

Μαλλον δεν διαβασες το αλλο ποστ μου "Βοηθεια απο πουθενα"

Χωρια που αμα πω στην Σοφια να παμε στο χωριο....στα πολυαγαπημενα της πεθερικα...θα πεταξει τη σκουφια της απο τη χαρα της.

Διαφημίσεις

Εγω τις εχω πει να βρει καναν γκομενο να ξελαμπικαρει λιγακι...αλλα δεν μ'ακουει. :P
και καλά κάνει! αν ποτέ το ξανασκεφτεί και σ' ακούσει... δε θα σ' αρέσει!!

άσε που δε σε τιμά η θέση αυτή έστω και για πλάκα!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Μαλλον δεν διαβασες το αλλο ποστ μου "Βοηθεια απο πουθενα"

μα το διάβασα! αλλά εκεί λες πως δεν έχετε βοήθεια από πουθενά γιατί είναι μακρυά! και πως δε βοηθάνε όταν έρθουν εκείνοι Αθήνα!! εγώ λέω να πάτε εσείς στα μέρη τους!!!!

Χωρια που αμα πω στην Σοφια να παμε στο χωριο....στα πολυαγαπημενα της πεθερικα...θα πεταξει τη σκουφια της απο τη χαρα της.
άλλο καπέλο αυτό! αλλά σας μένουν και τα δικά σου πεθερικά! δεν είναι έτσι; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

ΝΑΙ ΚΙ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΚΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΝΕ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....

ΑΝΥWAY ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΥΡΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ Ή ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΜΕ..

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ... :lol:

kk3v338ad82ehxj4.png

bzw50gf0ioeyxv91.png

sophy πιστεύω πως είναι κι αυτό μία άμυνα.. μία αντίδραση στην πίεση.

Νομίζω όμως ότι μπορεί να είναι και καλό. Να λειτουργεί και σαν αυτοίαση δηλαδή.. Ίσως να είναι μια ανάγκη να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα θέλω μας. Άστο.. μην το καταπολέμας. Θα φύγει όταν είσαι έτοιμη.

By the way το κουνουπιδάκι σας είναι γλύκα!

Το θέμα ειναι οτι με φοβιζει πολυ...

Οτι και να γινει δεν μπορω να αντιδρασω...πχ αν με χτυπησεισ θα κατσω και θα σε κοιταω δεν προκειται ουτε να θυμωσω ουτε να συγχιστω τιποτα...

καμμια αντιδραση...

Νιωθω σαν θεατης της ζωής μου!

kk3v338ad82ehxj4.png

bzw50gf0ioeyxv91.png

Κάτσε βρε sophy μου γιατί με το τσιγκέλι στα βγάζουμε. Θες λίγο να μας περιγράψεις την κατάσταση την οποία βιώνεις και τον λόγο? Είσαι ευτυχισμένη με τον γάμο σου, ο άντρας σου τι άνθρωπος είναι? Περιέγραψε μας λίγο την κατάσταση για να καταλάβουμε και εμείς τι σου συμβαίνει και νοιώθεις έτσι.

DOXip3.png

DtXgp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ναι. Το έχω νοιώσει κάποιες φορές - να ακούω φωνές γύρω μου και να μη θέλω καν να ακούσω τι λένε.... Δεν πήγα σε ψυχολόγο, γιατί έχω παρατηρήσει πως αν καταφέρω να περάσω λίγες χαλαρές ώρες με τον άντρα μου ή ακόμη καλύτερα να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα (με μια εκδρομούλα, μία έξοδο ή οτιδήποτε καινούριο που θα ασχοληθούμε μαζί) με βοηθά απίστευτα. Το καλό είναι πως καταλαβαίνει πότε "πέφτω" και κάνει ότι μπορεί να με ανεβάσει.

Εν ολίγοις, βρες κάτι που σου αρέσει πολύ και ασχολήσου με αυτό. Πιστεύω πως τέτοιες μεταπτώσεις στην ψυχολογία έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά είναι περαστικές (προερχόμενες από πλήξη, άγχος, ρουτίνα και διάφορα άλλα μη ευχάριστα συναισθήματα!!!!) Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μη τον ζορίζεις παραπάνω!

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

Το καλό είναι πως καταλαβαίνει πότε "πέφτω" και κάνει ότι μπορεί να με ανεβάσει.

εμενα που δεν καταλαβαινει οτι πεφτω?

κι οταν το καταλαβει δεν κανει τιποτα απλα απομακρυνεται...

τι κανουμε εδω?

εμενα που δεν καταλαβαινει οτι πεφτω?

κι οταν το καταλαβει δεν κανει τιποτα απλα απομακρυνεται...

τι κανουμε εδω?

Να ανέβεις από μόνη σου, γιατί αν περιμένεις από εμάς να παίξουμε σωστά αυτόν τον τόσο συναισθηματικό ρόλο έχασες :)

H αλήθεια είναι οτι επειδή μετά τη γεννα εχασα 2 δουλειες και συμπτωματικα η συγκεκριμενη δουλεια με ενδιαφερει πολυ διοτι εχω τη δυνατοτητα να μαθω πολλα πραγματα,το χω ριξει λιγο παραπανω στη δουλεια και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω την αναμενομενη συμπαρασταση του συντροφου μου.

Ισως αυτο να με χαλαει κατα πολυ!!!

Η αληθεια ειναι οτι επειδη καθομαι λιγο παραπανω στη δουλεια γκρινιαζει διοτι μενει μονος του με το κουνουπιδακι μας για καμμια ωριτσα το πολυ και οσο να ναι δεν το αντεχει μετα το 8ωρο του στη δουλεια.

Εχω πεσει κι εγω σ¨αυτη την καταθλιψη που δεν μπορω να εντοπισω απο που συγκεκριμενα μου βγαινει, οποτε κι οταν επιστρεφω δεν ειμαι κι η καλυτερη παρεα και....καταλαβαινετε.....

Δεν περναμε και πολυ τελεια....

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον η δικη μου ξινη φατσα δημιουργει πολυ αρνητισμο.!!

Τελος παντων το παλευω οσο μπορω κι ελπιζω να βγουμε καθαρη απο αυτη τη φαση .

Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο να κανουμε το σ/κ μηπως και μου φτιαξει κι εμενα η διαθεση λιγακι???

kk3v338ad82ehxj4.png

bzw50gf0ioeyxv91.png

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον η δικη μου ξινη φατσα δημιουργει πολυ αρνητισμο.!!

Εχετε να μου προτεινετε κατι καλο να κανουμε το σ/κ μηπως και μου φτιαξει κι εμενα η διαθεση λιγακι???

You are my soulmate, κι εγώ ξινόφατσα με θεωρώ........... κερνάω καφέ

κουκλα μου συμβαινει σχεδον σε ολους και ολες καπου μεσα σου θα βρεις και τον λογο θες λιγο η ρουτινα η καθημερινοτητα ολα παιζουν τον ρολο τους βγες λιγο κανε μια βολτα πιες με μια φιλη σου ενα καφε κουτσομπολεψτε ετσι κανω και γω..εχω γυρισει οοολη την αμφιαλη με τα ποδια παρεα με την μπουμπου μου βεβαια εγω εδω δεν εχω κανει φιλειες ειμαι λιγο καιρο μα προσπαθω να κανω πραγματα να ξεφευγω λιγο απ τν ρουτινα σκεψου και συ και θα βρεις τον λογο που σε κανει να νιωθεις ετσι.

Nrdkp3.png

Παρσκευή βράδυ σήμερα. Είτε μείνετε σπίτι, είτε καταφέρετε να βγείτε καμιά βολτίτσα έξω, φρόντισε να καθήσετε λίγο παρεούλα και πιείτε κανένα ποτάκι να χαλαρώσετε. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χιούμορ όσα τυχόν σε ενοχλούν. Και πες του πως λυπάσαι για την "ξινή φατσούλα" σου και πως θα εκτιμήσεις τη βοήθεια του στο να τη γλυκάνεις λίγο! Πες του ότι χρειάζεσαι την υποστήριξη του στη δουλειά σου. Συζητήστε για ταξίδια που θα θέλατε να κάνετε παρέα και όσο πιο κοντά ερθείτε τόσο καλύτερα! :oops::lol:

Προσπάθησε να χαμογελάς (όπως έλεγε και ο Μικρούτσικος κάποτε, είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!). Άλλαξε ότι σε ενοχλεί και ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!!

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif