Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΑΣΚΆΛΩΝ


Recommended Posts

Καλησπέρα

 

Πριν λίγο μου τηλ απο τον παιδικό για συγκεντρωση-ενημέρωση αύριο το μεσημέρι για το θέμα που προέκυψε μετά τις γιορτες με τη μη ανανέωση των συμβάσεων σε 3 δασκάλες του παιδικού. Το πρόβλημα κλασικό για την ελληνική πραγματικότητα: ο Δήμος δεν ανανέωσε τη σύμβαση σε 3 δασκάλες με αποτέλεσμα μετά τα Χριστούγεννα να συγχωνευτούν τμήματα και να είναι 35 παιδιά με 2 κοπέλες... Ο Δήμος έκανε την πάπια ολο το φθινόπωρο, διαβεβαίωναν την διευθύντρια ότι οι συμβάσεις θα ανανεωθούν και να προχωρήσει κανονικά με τα παιδιά, να δεχτούν δηλαδή οσα πρέπει και να ξεκινήσει κανονικά, όπως έγινε. Στις 31/12 όμως ειδοποίησε ότι δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις, 3 άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά και τα παιδιά έφτασαν τα 35 σε κάθε τμημα, σε σημείο δηλ. να παρακαλάμε να αρρωσταίνουν για να μην είναι όλα μέσα! Αυριο λοιπόν η διευθυντρια θα μας εκθέσει το πρόβλημα και κυρίως... θα ζητήσει τις απόψεις μας για το τι μπορεί να κάνει.

Το μόνο που περνάει απ' το μυαλό μου είναι να δώσουμε κάποια χρήματα παραπάνω το μήνα για να δουλέψουν αλλά και πάλι δημιουργείται πρόβλημα με το ΙΚΑ γιατί δεν γίνεται να εργαστούν ανασφάλιστες... Μύλος δηλαδή.

Αν εχετε παρόμοια περίπτωση ή σας κατεβαίνει καμιά ιδέα :idea::idea::idea: είμαι όλη αυτιά. Σκέφτηκα να κάνουμε μια επιτροπή να παμε στον τεμπέλη το δήμαρχο να του τα πούμε :mad::mad: αλλά σιγά μην ακούσει. Δεν ιδρώνουν τ' αυτιά τους για τέτοια...

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σκέφτηκα να κάνουμε μια επιτροπή να παμε στον τεμπέλη το δήμαρχο να του τα πούμε :mad::mad: αλλά σιγά μην ακούσει. Δεν ιδρώνουν τ' αυτιά τους για τέτοια...

 

Ιδρώνουν αν πρόκειται για ψήφους :wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προτείνω να μαζευτείτε όλοι οι γονείς και να πάτε έξω από το Δημαρχείο να φωνάζετε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσετε αυτό το Δήμαρχο γιατί άφησε να συμβεί αυτό που συνέβη με το δημοτικό παιδικό σταθμό.

Πετάξτε και κανένα ζαρζαβατικό. Δε βλάπτει.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προτείνω να μαζευτείτε όλοι οι γονείς και να πάτε έξω από το Δημαρχείο να φωνάζετε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσετε αυτό το Δήμαρχο γιατί άφησε να συμβεί αυτό που συνέβη με το δημοτικό παιδικό σταθμό.

Πετάξτε και κανένα ζαρζαβατικό. Δε βλάπτει.

 

 

Καθόλου κακή ιδέα :lol::lol::lol:

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι με τα νεώτερα της συνάντησης γιατί θα χρειαστώ βοήθεια από μέλη που έχουν εργαστεί σε παιδικό και ξέρουν τα σχετικά με τις συμβάσεις.

Το πρόβλημα είναι το εξής: οι 3 κοπέλες που διώχτηκαν είχαν υπογράψει κατι κ@λοσυμβάσεις με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί ο Δήμος δεν μπορούσε ούτε τώρα μπορεί να δικαιολογήσει πρόσληψη ορισμένου χρόνου με σύμβαση έργου. Ούτε μπορεί να τις προσλάβει ως καθαρίστριες πχ και να είναι δασκάλες γιατί φοβάται καταγγελιες από καλοθελητές λόγω μικροκομματικών συμφερόντων(έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και τρέχανε στα δικαστήρια). Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Δήμος έχει τα χρήματα που απαιτούνται αλλά δεν μπορεί να τα δώσει. Επίσης δεν παίζει πρόσληψη μέσω της αναπτυξιακής επιχείρησης του Δήμου γιατί δεν υπάρχει τέτοια. Οι οικονομικοί διευθυντές του δήμου ψάχνουν για κανένα παραθυράκι στο νόμο μήπως και γίνει κάτι γιατί διαφορετικά 19 προνήπια που είναι υπεράριθμα, λόγω του αριθμού των δασκάλων, θα αναγκαστούν να τα διαγράψουν :( με τα οποια προβλήματα μπορείτε να φανταστείτε για τους εργαζόμενους γονείς τους και κυρίως για τα ίδια τα παιδιά που στακαλά καθούμενα θα στερηθουν το σχολείο, τους φίλους και τις δασκάλες τους...Ηδη πολλά παιδια, έχουν πρόβλημα με τις αποχωρήσεις των δασκάλων, τις ζητάνε, ρωτάνε πότε θα γυρίσουν...

Αύριο το πρωί λοιπόν δώσαμε ραντεβού στο δημαρχείο για να δουμε τον κο δήμαρχο και να δούμε τι έχει να μας πει. Απίστευτο είναι: αλλού δεν έχουν λεφτά και εδώ δεν μπορούν να βρουν τρόπο να τα δώσουν!

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!

Σορι αν σας έπρηξα αλλά ήθελα να τα πω μπας και υπάρξει καμιά φαεινή :idea::idea::idea:

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δεν φταει κανείς παρα μόνο η αρμοδια διοίκηση στον δήμο, σε εμας δεν πήραν παιδιά παραπάνω από τα απιτούμενα παρά μόνο όταν αναννεώθηκαν οι συμβάσεις του προσωπικού για να αποφύγουν τετοιεα καταστάσεις.

YVnYp3.png

 

IcqGp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...