Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανευ ορεξης-εμπνευσης

Recommended Posts

κάθε μερα, όλη μέρα κανουμε διαφορα με τη Μικαελα κι ολο και κατι σκαρφιζομαι για να την απασχολω. Ειναι κάτι μερες ομως που ξυπνάω πτώμα και πραγματικα με πιανει απελπισια γιατι δε μου κατεβαινουν καθολου ιδεες για παιχνιδι. σας εχει τυχει;;; και τι κανετε;;

μονη της δε να κατσει ν'ασχοληθει με τα παιχνιδια της δεν, τηλεοραση δεν και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. εντωμεταξυ καθε 3 λεπτα, πρεπει να αλλαζουμε παιχνιδι γιατι βαριεται πανευκολα!!

καμια ιδεα απασχολησης για εκτακτες περιπτωσεις;

Διαφημίσεις

μουσική. χορός ή χαλάρωση.

κλασική, ή ροκ εν ρόλ - η παιδικά τραγουδάκια.

μασάζ.

σεντόνι και κρεβάτι - κρύψιμο απο κάτω - γιουβαρλάκι (τύλιγμα) - καραβι (γέρνει απο δώ - απο εκεί και πεφτετε στο κρεβάτι μαζί)

η σεντόνι (ή τραπεζομάντηλο μεγάλο) γύρω απο ένα τραπέζι και να πάει απο κάτω να κρυφτεί.

ανακάτεμα λαδι με αλεύρι και λίγο νερο για ζυμάρι, στην κουζίνα.

σκίσιμο εφημερίδων-τσαλάκωμα (όλα μαζί της) - τα βαζεις σε μια λεκάνη και τα παιδιά ψάχνουν μέσα εκεί ότι έχεις κρύψει

- ζωάκια τη μια μέρα - τουβλάκια την άλλη - κουκλάκια - κτλ

(μπορείς να φυλάς σε μια σακούλα σκουπιδιών τα τσαλακωμένα χαρτιά για να τα έχεις για έκτακτη ανάγκη)

να τα πετάτε στον αέρα - σε καλάθι - με το σεντόνι να τα πετάτε ψηλά (σαν σε τραμπολίνο κάπως)

μπαλόνι και παιχνίδια με ένα δύο μπαλόνια.

(λίγο φουσκωμένα) - ξαπλώνει πάνω τους, δαχτυλο μπαλονιές (το ακουμπαμε μόνο με το ένα δάχτυλο )

αυτά για αρχή!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

αχ....Φωτεινη μου...ειναι λιγο δυσκολη ηλικια....Βαριουνται ευκολα,,,δεν παιζουν με πολλα παιχνιδια.... Φαντασου κι εμενα που ειναι και δυο και παλι βαριουνται. Κι εγω εχω στερεψει απο ιδεες παιχνιδιων στο σπιτι. Βραδιαζει και απο τις 6 η ωρα και δεν εχουμε τι να κανουμε ολο το απογευμα.

Διαφημίσεις

Ασχετο, γιατι δεν μπαινεις λιγο στο τσατ να μιλησουμε ?

Λοιπον, να κανουμε λίστα με τις κοντινες ?

1) Γιάννης και Μαριλένα - 34 και 29 ετων

Αγγελιάννα 3 ετων και μπέμπης 2 μηνών

Μενουμε Αρτέμιδα προς Βραυρώνα

Εγώ δεν δουλεύω κι ετσι εχω πολυυυυυυ χρονο να ασχολουμε με τα ζουζουνια... Ο Μπαμπας δουλευει συνηθως 8 το πρωι με 6 το απογευμα και καθεται τα Σαββατοκυριακα που του αρεσει να κανουμε πραγματα ολοι μαζι. Λατρευει τα παιδια... και αυτος !

ποιο-που ειναι το τσατ?

Βιογραφικο δικο μας....χα χα χα :D

Κωστας-Εφη....38 και 31 χρονων

Τα διδυμα: Φανης-Βιβη.....13 μηνων

Σπατα συνορα Αρτεμιδας, Αγ. Κυριακη

Εγω δουλευω και δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο (9.30-4.30) μειωμενο ωραριο και ο αντρας μου 9.30-οσο παει...συνηθως μεχρι τις 7-8 το απογευμα. Τα ΣΚ δε δουλευουμε...

Α ξεχασα να πω κατι σημαντικο, ειμαστε και οι δυο καπνιστες (φαν δυστυχως) αλλα ΔΕΝ καπνιζουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ χωρο ΜΕΣΑ στο σπιτι και ΔΕΝ παμε τα παιδια σε χωρους καπνιστων

εγω καπνιζω ελαχιστα (2 τσιγαρα) ΜΟΝΟ στη δουλεια και κρυφα απο τον αντρα μου :D γιατι ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ καπνιστης και το εχει κοψει μαχαιρι εδω και 4-5 μηνες..... :D και δε θελω να με βλεπει γιατι μπορει να το ξαναρχισει.....

Διαφημίσεις