Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΩΣ Η΄΄ΟΧΙ

asi

Recommended Posts

Γεια σας κοιτσια και αγορια ,το κοριτσακι μου ,που σε μια εβδομαδα μπαινει στον τεταρτο μηνα,μεχρι πρινλιγες εβδομαδες κοιματαν την ημερα με φως ,ανοιχτα πανζουρια,νω το βραδυ με ενα πορτατιφ. Εδω και 2 εβδομαδες περιπου ομως πιστευω οτι την ενοχλουσε το φως και ετσι κλεινω και τα παντζουρια και την ημερα οταν κοιμαται αφηνοντας παλι λιγο φως.Εσεις τι λετε ;Ειναι καλο να κοιμαται χωρις φως και την ημερα;

Διαφημίσεις

Να σου ζησει το μωρακι σου!

Δεν ξερω τι ειναι πιο σωστο,η γνωμη μου ειναι να μαθει την διαφορα μερας και νυχτας.

Εμενα η μικρη απο 2 μηνων κοιμαται με το φως της ημερας και ανοιχτο το ραδιοφωνο κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ με χαμηλο φωτισμο και ησυχια φυσικα.

Δεν ξερω αν φταιει αυτο,αλλα ξερει οτι μολις πιει το τελευταιο γαλα με χαμηλο φωτισμο και χωρις ομιλιες και παιχνιδια πρεπει να μπει στο κρεβατι και να κοιμηθει.

Εχει συνηθισει και δεν μου κανει "νουμερα" στον υπνο εκτος απο 3-4 φορες :P

και εγω την ημερα παντα την εβαζα με φως μαλιστα οταν κοιμοτανε ακομη στη καλαθουνα την ειχα ολη μερα μαζι μου οπου πηγαινα μεχρι και σκουπα ηλεκτρικη εβαζα και εμαθε να κοιμαται με φασαρια....τη νυχτα μετα το μπανιο οταν πινει γαλα χαμηλα φωτα ηρεμες κινησεις και υπνο...ετσι εμαθε να ξεχωριζει μερα νυχτα...καμια φορα αν το μεσημερι παρακοιμαται και αρχιζει και σκοτεινιαζει της ανοιγω το φως για να αρχισει να ξυπναει για να μη τη πατησει οτι ειναι νυχτα....(κακια μαμα )

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εγω παλι πιστευω πως πρεπει να ακολουθουμε το τι θέλει και το μωρό που καπου ειχε και αυτο να μοιάσει :lol:

Αν το μωρό δυσκολευεται να κοιμηθει με πολυ φως (εμενα μετα τον 2ο μηνα δεν μπορουσε με τιποτα ) ή με φασαρία , τοτε για να του κανουμε τη ζωή του και την δική μας δυσκολη ? Οσο μεγαλώνουν τοσο αποροφουνται απο αυτα που ακουν και βλέπουν οποτε που ορεξη για υπνάκι μεσα στη μερα .

Νομιζω οτι στον 4ο μηνα τα μωράκια πλεον καταλαβαινουν ( η μικρη μου το καταλαβαινε παντως) την διαφορά μερα νυχτα και δεν μπερδευονται .

Εγω κλεινω παντζουρια , οχι τελειως , κανουμε σχετική ησυχια και ετσι παιρνει ενα μικρό υπνακι . Αν τα αφησω ολα ανοιχτα και κανω και δουλειες δεν υπάρχει περιπτωση να ηρεμήσει και να κοιμηθεί ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λαμπρινη ερωτηση....δηλαδη οταν κοιμαται κανετε ησυχια???ουτε σκουπα βαζεις ουτε απαντας στα τηλεφωνα???απλα ετσι νομιζω οτι αργοτερα δε θα μπορει να κοιμηθει με φασαρια...εμεις παραδοξως οπου και να ηταν μωρο κοιμοταν δε παει να γινοτανε παρτυ μεσα....Περσυ καθαρα Δευτερα εμεις χορευαμε και αυτη κοιμοτανε στο Παρκο μεσα στο σαλονιμαζι μας...που χορευαμε εννοωω...και δεν ειναι θεμα γιατι δε την πηγα μεσα...απλα γιατι την ειχε παρει εκει ο υπνος και αν την κουναγα θα ξυπναγε.....καθε παιδι βεβαια ειναι διαφορετικο...εμενα παντως με βολεψε να κανω φασαρια γιατι το παιδι μπορει να κοιμαται αλλα εγω τοτε μονο μπορω κα κανω πολλα και δουλειες....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Γιασεμί ακριβως οπως το ειπες καθε παιδι ειναι διαφορετικό . Η δικη μου εχει ενα θεματάκι με τον υπνο ειδικά την ημέρα . Την ηλεκτρική σκουπα την φοβαται δεν μπορω να βαλω ουτε οταν ειναι ξυπνια !!!

Στο τηλεφωνο θα μιλήσω , πιατα θα πλύνω αλλα δεν θα παω εξω απο το δωματιο της να κανω δουλεια που ακουγεται . Εξάλλου ο υπνος της ειναι μιση ωρα ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

Γειαα σας κοριτσια ,τωρα κοιμηθηκε το αγγελουδι μου,

κι εγω τους δυο πρωτους μηνες επαιρνα παντα την καλαθουνα μαζι μου,στον τριτο μηνα ομως την αφηνα στο δωματιο μεφως κι οχι απολειρη ησυχια. Αυτο με το φως με προβληματισε τωρα δυο τρεις μερες πριν γιατι τα απογευματα εχει ελαττωση τον υπνο.

Γειαα σας κοριτσια ,τωρα κοιμηθηκε το αγγελουδι μου,

κι εγω τους δυο πρωτους μηνες επαιρνα παντα την καλαθουνα μαζι μου,στον τριτο μηνα ομως την αφηνα στο δωματιο μεφως κι οχι απολειρη ησυχια. Αυτο με το φως με προβληματισε τωρα δυο τρεις μερες πριν γιατι τα απογευματα εχει ελαττωση τον υπνο.

δεν ειναι θεμα φωτος...ειναι απλα θεμα οτι σιγα σιγα θα σου αλλαζει το προγραμμα υπνου της..... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 5 months later...

εγω asi πιστευω οτι ειναι καλυτερα να κοιμαται την ημερα με φως αλλιως δεν θα ξεχωριζει τη νυχτα και μπορει την νυχτα να ξυπναει. γιαυτο με φως. αν την ενοχλει και την εχεις σε κουνια βαλε παντες που θα κοβουν το φως.

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Η γνώμη μου... φυσικές συνθήκες.

Φως τη μέρα... και η υπόλοιπη οικογένεια κανονικά τις δραστηριότητές της.

Τη νύχτα... ησυχία και σκοτάδι.

:)

Καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις