Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σας!!

απο την 1 ιανουαριου "καθομαι", σημαινει οτι εχω αναρρωτικη αδεια διαρκειας 1 μηνος.

μολις τελειωσει θα παρω αλλη μια αναρρωτικη αδεια ιδιας διαρκειας (1 μηνα) και μετα περιπου 15 μερες αδεια ακομα.....μετα θα ξεκινησει η αδεια κυοφοριας για να γεννησω στις 10 Μαιου.

με αλλα λογια :

- ιανουαριος - 30 μερες αναρρωτικη

- φεβρουαριος - 30 μερες αναρρωτικη

- μαρτιος - εως 15 του μηνα αναρρωτικη....και

- απο 15 μαρτιου μεχρι 9 Μαιου αδεια κυοφοριας

με μεικτα 1034 - βασει του τελευταιου μισθου του ετους δεκεμβριου 2008-τον δουλεψα σχεδον ολοκληρο 4 μερες μονο ελειψα δικαιολογημενες με χαρτι γιατρου, μπορει καποια/ος να υπολογισει ποσα χρηματα θα παιρνω και απο που? απο εργοδοτη? απο ικα? και απο τους δυο? πότε απο τον εναν και πότε απο τον αλλον?

Διαφημίσεις

Εγώ περύσι που πήρα άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης πληρώθηκα τις πρώτες 15 μέρες κανονικά από τη δουλειά μου και μετά πληρωνόμουν από το ΙΚΑ το μισό μεροκάματο. (Από τη δουλειά με πλήρωσαν κατά λάθος και τον επόμενο μήνα και μετά μου τα ζητάγανε πίσω).Δηλαδή αν το μεροκάματό σου ήταν 50 ευρώ θα πάρεις περίπου 25 ευρώ την ημέρα από το ΙΚΑ αλλά θα πληρώνεσαι όλες τις μέρες και τα ΣΚ. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο ευχαρίστως.

Α ξέχασα να σου πω πως για το διάστημα αυτό δεν θα παίρνεις ένσημα. :mad:

yQPJp2.png N5FJp2.png

ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες "mpouki" , για τα ενσημα το ηξερα....απλα επειδη εχω διαβασει κατα καιρους αρθρα με υπολογισμους που εχουν κανει καποιες κοπελες...νομιζα οτι θα μπορουσατε να με βοηθησετε.

καπου υπαρχει ενα αρθρο που γραφει αναλυτικα πραξεις ( προσθεσεις-πολλαπλασιασμουσ κ.λ.π. ) για ολα αυτα....απλα δεν το βρησκω.