Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατρος στο Γέρακα και γύρω περιοχές

ELISA

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μετακόμισα πρόσφατα στην περιοχή του Γέρακα και ψάχνομαι γενικά σε όλα!!! :?

Κυρίως όμως θα ήθελα να εντοπίσω κάποιον παιδίατρο με καλές συστάσεις για το παιδάκι μου και κυρίως για το νεογέννητο που αναμένω!!! :D

Ξέρετε μήπως κάποιον στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

Ξέρω μία πάρα πολύ καλή στην περιοχή των Βριλησσίων (κοντά σχετικά), πολύ καλή γιατρός και καλός άνθρωπος πάνω απο όλα...Θα σε παροτρύνει να θηλάσεις, αν θες.

Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ, να σου δώσω στοιχεία!

Εάν γεννάς στο ΙΑΣΩ θα έρθει μια η οποία έχει το ιατρείο της πολύ κοντά στην Κλεισθένους. Θυμάμαι μόνο το μικρό της όνομα (Νικολέτα). Είναι πολύ καλή. Είχει έρθει για την πρώτη επίσκεψη μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο. Όμως την βρήκα ιδιαίτερα ακριβή (80€) κι έτσι την σταμάτησα. Όμως έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια :wink:

Διαφημίσεις

Κορίτσια να πω κάτι άσχετο... αλλά μιας και έκλεισε το θέμα της συμ-forumίτισσας Ελίζας με τη βοήθεια της Ρούλας... διαβάζω για το Γέρακα και ξαφνικά θυμήθηκα το "Παρα Πέντε" που η Ντάλια διαβάζει τις μικρές αγγελίες για να βρει δουλειά η Αγγέλα και της λέει: "Γέρακας, γέρακας, γέρακας... γιατί δεν πας να κάνεις το Γέρακα, ζητάνε πολλούς!!!!"

Χαχαχα... το σκέφτομαι και γελάω και τώρα.... (τρελλή θα με πείτε αλλά το τοπικ αυτό μου θύμισε μιας και η παιδίατρός μου στο Γέρακα δεν είναι για να βοηθήσω!!!)

:lol::lol::lol:

Κορίτσια να πω κάτι άσχετο... αλλά μιας και έκλεισε το θέμα της συμ-forumίτισσας Ελίζας με τη βοήθεια της Ρούλας... διαβάζω για το Γέρακα και ξαφνικά θυμήθηκα το "Παρα Πέντε" που η Ντάλια διαβάζει τις μικρές αγγελίες για να βρει δουλειά η Αγγέλα και της λέει: "Γέρακας, γέρακας, γέρακας... γιατί δεν πας να κάνεις το Γέρακα, ζητάνε πολλούς!!!!"

Χαχαχα... το σκέφτομαι και γελάω και τώρα.... (τρελλή θα με πείτε αλλά το τοπικ αυτό μου θύμισε μιας και η παιδίατρός μου στο Γέρακα δεν είναι για να βοηθήσω!!!)

:lol::lol::lol:

Μιλαμε για πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα! Η παιδιατρος μου εχει ιατρειο στην παλληνη, ειναι συμβεβλημενη με δημοσιο και ικα σιγουρα-δεν ξερω για ταε!- μεχρι στιγμης εδω και περιπου 5 μηνες που την εχω μονο μια φορα δεν ειχε απαντησει στο τηλεφωνο. Γενικα ειναι και συζητησιμη και εχει επιπεδο. Αν θες στειλε πμ

Διαφημίσεις

• 7 months later...
  • 1 χρόνο μετά...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Βασιλάκου Βίκυ

τηλ. 210 6047300

Είναι στην πλατεια του Γέρακα... τώρα την οδο δεν την θυμάμαι, την γνωρίζω πολλά χρόνια οπότε πήγαινα με κλειστά μάτια.... είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη ολα αυτά τα χρόνια (εμείς τώρα φύγαμε απο την ηλικία της παιδιατρου)... δουλεύει με ραντεβου, περιμένεις όμως γενικά στα ραντεβού της αλλά αξίζει την αναμονή και να ξέρεις είναι και κάποια πρωινά στο δημοτικό ιατρείο του Γέρακα....

• 3 months later...

Γεια σας κορίτσια,

μήπως έχει καμία από εσάς παιδίατρο την κυρία Λουκία Σταυρακάκη-Καλλέργη στον Γέρακα?Αν ναι,ποιά είναι η άποψή σας?

http://lb3m.lilypie.com/dSWWp2.png

http://lb1f.lilypie.com/4RjTp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ααα τι σύμπτωση κι εγώ σκέφτομαι να πάω σε αυτήν την κυρία Σταυρακάκη και μπήκα να δω μήπως την ξέρει καμία να διαβάσω κάποιο σχόλιο.

Αν έχετε άποψη παρακαλώ ενημερώστε μας.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
καλησπερα! Η παιδιατρος μου εχει ιατρειο στην παλληνη, ειναι συμβεβλημενη με δημοσιο και ικα σιγουρα-δεν ξερω για ταε!- μεχρι στιγμης εδω και περιπου 5 μηνες που την εχω μονο μια φορα δεν ειχε απαντησει στο τηλεφωνο. Γενικα ειναι και συζητησιμη και εχει επιπεδο. Αν θες στειλε πμ

eimaste kai meis stin pallini.

mporeis na mou doseis ta stoixeia kai poso kostizei i episkepsi?

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...