Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

''Παιδίατρος -Νεογνολόγος''

drop_00

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΝΙΚΑΙΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΚΑΛΟ/Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ???

Διαφημίσεις

Τον μικρούλη μου τον παρακολουθεί παιδίατρος νεογνολογος γιατί είμασταν προωράκια αλλα γενικά επειδή είμαστε ευχαριστημένοι δεν την έχουμε αλλαξει παρόλο που χρονίσαμε.

Λέγεται Κολοβού Ευτυχία και το ιατρείο της είναι στην Νίκαια.

Οταν γεννηθηκα εγω, οι γονεις μου εμενα Νικαια. Σε εκεινη την περιοχη υπηρχε μια πολυ καλη παιδιατρος που τη λεγανε Βρεττακου. Μετα μετακομισαμε οικογενειακως στην επαρχεια και ετσι τη χασαμε. Με δεδομενο ομως πως εγω γεννηθηκα το 1986, δεν ξερω να σου πω αν ειναι ακομα εν ενεργεια και που εχει το ιατρειο της. Ισως αν τηλεφωνουσες στο 11880 (ή σε καποια απο αυτες τις εταιρειες που δινουν πληροφοριες τηλεφωνικων καταλογων) και εδινες το ονομα της να σου ελεγαν τηλεφωνο και διευθυνση.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

καλημερα μανουλες!;)

ψαχνω για παιδιατρο και θελω την βοηθεια σας.θελω να ειναι συζητησιμος,να ασχολειται με το παιδι(να το εξεταζει εξονυχιστικα) και να ειναι προθυμος να μου λυσει την οποια απορια.με ενδιαφερει να ειναι κοντα στο κερατσινι,νικαια,κορυδαλλο,δραπετσωνα,πειραια,περαμα αντε και χαιδαρι.

Οταν γεννηθηκα εγω, οι γονεις μου εμενα Νικαια. Σε εκεινη την περιοχη υπηρχε μια πολυ καλη παιδιατρος που τη λεγανε Βρεττακου. Μετα μετακομισαμε οικογενειακως στην επαρχεια και ετσι τη χασαμε. Με δεδομενο ομως πως εγω γεννηθηκα το 1986, δεν ξερω να σου πω αν ειναι ακομα εν ενεργεια και που εχει το ιατρειο της. Ισως αν τηλεφωνουσες στο 11880 (ή σε καποια απο αυτες τις εταιρειες που δινουν πληροφοριες τηλεφωνικων καταλογων) και εδινες το ονομα της να σου ελεγαν τηλεφωνο και διευθυνση.

Η Βρετακου ακομα δουλευει. Αυτην εχω για το μπεμπε μου!!

Βεβαια το μειον ειναι οτι γινεται πανικος!!

Διαφημίσεις

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτην. Να φανταστεις οτι επειδη η μικρη εμεινε στη μενν,πηρε τηλεφωνο, ρωτησε, εμαθε.

Στο ιατρειο της ενδιαφερεται αρκετα για τα παιδακια, μιλαει με τις μαμαδες πολυ, εμενα μου εχει λυσει καθε απορια.

Στο τηλεφωνο ομως ειναι αρκετα λακωνικη.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΜΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ).ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΝΙΚΑΙΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΚΑΛΟ/Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ???

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ( ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ) ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ( ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ) ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ , ΕΝΔΟΑΦΕΡΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

ΕΑΝ ΕΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΛ

• 5 months later...

Την παιδιατρός μας την λένε σταυρούλα Γαβρίηλη ειναι στο ψυχικό λίγο μακριά, ειναι πολυ καλή ομηλητικότατη και πανω απο ολα γιατρός!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

• 5 months later...

Καλημερα σε ολους και ολες!

Ειμαι σε αναζητηση για παιδιατρο.

Αν καποιος-α γνωριζει καποιον καλο γιατρο στον Πειραια,

σας παρακαλω στειλτε μου το ονομα του σε προσωπικο μηνυμα για να μη θεωρηθει διαφημηση.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων, και σας ευχομαι να σας ζησουν τα παιδακια σας!

• 5 months later...
Τον μικρούλη μου τον παρακολουθεί παιδίατρος νεογνολογος γιατί είμασταν προωράκια αλλα γενικά επειδή είμαστε ευχαριστημένοι δεν την έχουμε αλλαξει παρόλο που χρονίσαμε.

Λέγεται Κολοβού Ευτυχία και το ιατρείο της είναι στην Νίκαια.

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ελπίζω να το κάνω σωστά.

Με λένε Μοσχούλα και έχω μια μπέμπα 5 μηνών. Έχουμε ταλαιπωρηθεί απίστευτα από τους παιδίατρους. Μένουμε κοντά στο ιατρείο της παιδιάτρου που αναφέρεις γι'αυτό και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου δώσεις μερικές πληροφορίες για αυτήν, αν την έχετε ακόμα. Όπως αν την βρίσκεις εύκολα όταν χρειάζεται, αν είναι υπερ του θηλασμού, αν δίνει φάρμακα με το παραμικρό, αν είναι γενικά φιλική και συζητίσιμη καθώς είμαστε νέοι γονείς και γενικά ότι νομίζεις πως θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεις.

Σε ευχαριστώ

Την παιδιατρός μας την λένε σταυρούλα Γαβρίηλη ειναι στο ψυχικό λίγο μακριά, ειναι πολυ καλή ομηλητικότατη και πανω απο ολα γιατρός!!

ως προς το θηλασμό είναι ενθαρρυντική ή εύκολα προτείνει ξένο γάλα;

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 5 εβδομάδες μετά...

Εχετε να μπυ προτεινετε καποιον πολυ καλο παιδιατρο-νεογνολογο που να ερχεται να εξεταζει στο σπιτι? Γεννησα προωρα και θα ηθελα καποιον ειδικο στα προωρα.Ευχαριστω εκ των προτερων

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...