Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ???ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

chris 81

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε, προκειτε να γινω μανουλα τον Σεπτεμβριο συν Θεο και δυστυχως δεν εχω κανεναν να μου συστησει εναν καλο παιδιατρο κοντα μου :roll:

Θα ηθελα να ειναι καλος γιατρος με πειρα και ανθρωπος να μπορω να τον βρισκω συνεχεια και να ερχεται και στο σπιτι.Θα με ενδιεφερε να μην ειναι πολυ ακριβος και να υποστηριζει τον θηλασμο.Ζηταω πολλα μαλλον ε???

Καπου κοντα μου κατω Τουμπα, ανω Τουμπα, Χαριλαου σε καποιο απο αυτα.

Επισης να ρωτησω μπορεις στον παιδιατρο να πας πριν την γεννα να τον γνωρισεις και να σου δωσει τις πρωτες συμβουλες περι θηλασμου και παιδιου ή μετα την γεννα τον συναντας τον γιατρο μονο???:roll:

Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας σορυ για το μεγαλο μηνυμα!!!:mrgreen:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κανεις δεν εχει να μου προτεινει παιδιατρο???

τον αλλο μηνα γενναω και ακομα δεν εχω βρει:roll::roll::roll:

Heeeelp!!!!!!!!!!!!!!!:-(

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κανεις δεν εχει να μου προτεινει παιδιατρο???

τον αλλο μηνα γενναω και ακομα δεν εχω βρει:roll::roll::roll:

Heeeelp!!!!!!!!!!!!!!!:-(

καλημερα κοπελα μου !! βασιλειαδου ουρανια στην τουμπα και πιρετζη ποπη στην καλαμαρια !! στειλε πμ για περισσοτερες πληροφοριες εαν ενδιαφερεσαι !!

ΤΑΝΤΖΑΡΗ ΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ Κ.ΤΟΥΜΠΑ!ΣΟΥΠΕΡ!ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Κι εγώ στην Τάνια πηγαινα αλλά την άλλαξα γιατί δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Τώρα πηγαίνουμε στην Περαία. Είναι μακρυά βέβαια αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω το παιδί μου..

Όσο για τις επισκέψεις στο σπίτι chris81 να μη σε προβληματίζουν καθόλου. Δεν έρχεται κανένας γιατρός παρά μόνο όταν θα γεννηθεί το παιδάκι σου με το καλό για να σε κάνουν πελάτη. Από κει και πέρα μόνο στο ιατρείο..

AtKRp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααχ δεν το πιστευω βλεπω απαντησεις!!!!:P:p:p

Λοιπον στειλτε μου πμ με λεπτομερειες σας παρακαλω.Να ερχετε σπιτι αυτο εννοω την πρωτη φορα γιατι απο οτι εχω μαθει η περισσοτεροι δεν πανε καν 1 φορα οταν περνεις το μπεμπε σου σπιτι!!!:roll:

Αυτες που λετε υποστηριζουν αποκλιστικο θηλασμο??

ααααααααα ευχαριστω πολυ ξεχασα να σας πω για τις απαντησεις σας!!!

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...