Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΠΑΔ Β ΠΡΟΑΣΤΙΑ

souzy

Recommended Posts

Ξέρετε κανέναν καλό παιδίατρο στα Β-ΒΔ προάστια (Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Πεύκη) που να είναι συμβεβλημένος με το δημόσιο; Είμαστε σε αναζήτηση... Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την παιδίατρό μου. Απλώς αποφάσισε να μην συνεχίσει να είναι συμβεβλημένη με το δημόσιο, και ο άντρας μου στράβωσε που θα πρέπει να πληρώνουμε από δω και στο εξής... :roll:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Σου εστειλα πμ!

Ευχαριστώ μανούλα! Το έλαβα το πμ! :D

Άλλος καλός παιδίατρος στα βόρεια;

:roll:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

• 2 χρόνια μετά...

Εχω ένα αγοράκι 9 μηνών, έχω αλλάξει μεχρι στιγμής 3-4 παιδίατρους, αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένη.

Κάποιοι έχουν ένα απαξιωτικό στυλ όταν τους κάνεις ερωτήσεις, και οι οδηγίες τους περιορίζονται σε μονόλογο. :evil:

Αλλοι φέρνουν την καταστροφή μόλις τους πάρεις τηλέφωνο για κάτι που σε προβληματίζει, και θέλουν κατευθείαν να στείλουν το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, υπερηχογραφήματα και τα συναφή, για ψύλλου πήδημα! :?

Εχω ακούσει και για κάποιους αλλους που δεν κάνουν επισκέψεις κατ' οίκον, αλλά επιμένουν να κουβαλάς το παιδί κάθε φορά και να στήνεσαι στο ιατρείο τους. :(

Εχετε να μου συστήσετε καλό παιδίατρο στην περιοχή Χαλανδρίου ή έστω, Βριλησσίων? Θα προτιμούσα βέβαια να έχει ιατρείο (και όχι μόνο να κάνει επισκέψεις, όπως άκουσα για κάποιους...) και να μπορεί να γράφει φάρμακα/εξετάσεις σε βιβλιάριο του ΟΠΑΔ.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! ;)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

Διαφημίσεις

Αγαπητέ Συντονιστή Ε,

Το Ευρετήριο Παιδιάτρων δεν με εξυπηρετεί. Οπως βλέπεις, ζητώ παιδίατρο με συγκεκριμένες προδιαγραφές και θέλω επίκαιρες συστάσεις από κόσμο, ο οποίος μπορεί να έχει κάτι να μου προτείνει μέσα στα πλαίσια αυτού που ζητάω.

Ειδάλλως, θα μπορούσα να μπω απλά στο site του ΟΠΑΔ και να κατεβάσω τη λίστα των συμβεβλημένων γιατρών στο Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια!

Δεν καταλαβαίνω γιατί μετέφερες το post μου σε συζήτηση που:

α) Εχει λήξει εδώ και...3 χρόνια

β) Περιλαμβάνει απαντήσεις που δεν με καλύπτουν καθόλου (πχ. γιατρός που δεν εχει ιατρείο και κάνει μονο επισκέψεις στο σπίτι, γιατροί που δεν ειναι συμβεβλημένοι με το Δημόσιο, κλπ)

Θα σε παρακαλούσα να επαναφέρεις τη δημοσίευσή μου στο σημείο που αρχικά την είχα, δηλαδή χωριστά από αυτό το άσχετο κατεβατό δημοσιεύσεων, μπας και το διαβάσει και κανείς και μπορέσω να πάρω καμιά απάντηση.

Ευχαριστώ

Ξέρετε κανέναν καλό παιδίατρο στα Β-ΒΔ προάστια (Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Πεύκη) που να είναι συμβεβλημένος με το δημόσιο; Είμαστε σε αναζήτηση... Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την παιδίατρό μου. Απλώς αποφάσισε να μην συνεχίσει να είναι συμβεβλημένη με το δημόσιο, και ο άντρας μου στράβωσε που θα πρέπει να πληρώνουμε από δω και στο εξής... :roll:

η δικη μου παιδίατρος ειναι στο Ηράκλειο αλλά δεν ξέρω αν ειναι συμβεβλημενη με το δημόσιο αν θέλεις μπορω να στειλω σε πμ το τηλ της να την ρωτησεις....

ως γιατρός ειναι πολυ καλη.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Fenaki

και

Souzy,

καλημέρα!

Καταρχήν, να χαίρεσαι τα παιδάκια σας!

Πολύ σας ευχαριστώ για την απάντησή σας...Η αλήθεια ειναι οτι εμάς μας πέφτει λίγο δύσκολο το Ηράκλειο, ειδικά που μοιαζει οτι υπάρχει και πρόβλημα παρκαρίσματος, αλλά θα κρατήσω τα στοιχεία της παιδιάτρου, μια που εχω τις συστάσεις σας!

Υποθέτω πως κάνει επισκέψεις και στο σπίτι??

PS. Souzy, δεν μπορούσα να σου στείλω pm γιατί έχεις υπερβεί το όριο μηνυμάτων στο mailbox σου...

• 1 χρόνο μετά...

καλημερα.τα φωτα σας οσες εχουν ασφαλεια οπαδ παρακαλω.οι παιδιατροι απο τον καταλογο χρεωνουν κ επισκεψη η κοβουν μονο το χαρτι απο το βιβλιαριο.ο δικος μας δεν μας εχει ζητησει ποτε χρηματα αλλα θελω να βρω καποιον πιο κοντα μας.γνωριζετε κατι??

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

Ο ΟΠΑΔ όπως ξέρεις έχει μπει στον ΕΟΠΥΥ. Αν ψάχνεις παιδίατρο που να μην πληρώνεις επίσκεψη πρέπει να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ ( θα το βρεις στο site του ΕΟΠΥΥ στους προμηθευτες υγειας) ή θα εξυπηρετηθείς στα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ της περιοχής σου. Πρέπει να προσεξεις αν επιλεξεις γιατρο συμβεβλημενο με ΕΟΠΥΥ γιατι εχουν μαξιμο αριθμο επισκεψεων που μπορουν να δουν την εβδομαδα αλλιως πληρωνεις επισκεψη.

κορίτσια, αν ένδιαφέρεστε, άλλαξα πρόσφατα παιδίατρο λόγω μετακόμισης, και βρήκα μια πάρα πολύ καλή στη Ν.Ερυθραία. Είναι πολύ αναλυτική και πολύ γλυκιά με τα παιδάκια. Επίσης, σε σχέση με την παλιά μου παιδίατρο, δεν υπάρχει τεράστια αναμονή στο ιατρείο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ την είχαμε επισκεφθεί μονο μια φορά, μερικές μέρες μετά που της τηλεφώνησα και της είπα το επίθετο του παιδιού, θυμόταν το μικρό του όνομα. Σε γενικές γραμμές, μου έχει κάνει παρα πολύ καλή εντύπωση. Εγώ πηγαίνω μέσω της ασφαλιστικής που έχουμε, αλλά δέχεται και δημοσίου (μου έγραψε τα φάρμακα που χρειάστηκε). επίσης, επειδή περιμένω και 2ο παιδάκι και μένω στις Αφίδνες, τη ρώτησα αν κάνει επισκέψεις και σε σπίτια και μου είπε ότι έχει παιδάκια μέχρι και στο Μαραθώνα. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μνμ! :-D

Ο ΟΠΑΔ όπως ξέρεις έχει μπει στον ΕΟΠΥΥ. Αν ψάχνεις παιδίατρο που να μην πληρώνεις επίσκεψη πρέπει να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ ( θα το βρεις στο site του ΕΟΠΥΥ στους προμηθευτες υγειας) ή θα εξυπηρετηθείς στα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ της περιοχής σου. Πρέπει να προσεξεις αν επιλεξεις γιατρο συμβεβλημενο με ΕΟΠΥΥ γιατι εχουν μαξιμο αριθμο επισκεψεων που μπορουν να δουν την εβδομαδα αλλιως πληρωνεις επισκεψη.

δηλαδη αν ο μικρος πχ,ειναι κρυωμενος μπορω να τον παω στο ικα της περιοχης μου παρολο που εχω οπαδ?!

NRNSp2.pngsMstp2.png

Ναι μπορείς να πας στο πρώην ΙΚΑ της περιοχής σου

ευχαριστω πολυ.νομιζα οτι ο οπαδ δεν ηταν μεσα.πηρα κ ρωτησα.ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια!!

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

• 9 months later...

καλησπερα μενω κι εγω στις αφιδνες κ ειμαι μαμα ενος βρεφους 3 μηνων! μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το θεμα του παιδιατρου και να μου προτεινετε αν εχετε βρει καποιον καλο; ακομα καλυτερα αν γνωριζει κ θεματα θηλασμου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...