Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ

Recommended Posts

Εχτες γυρνωντας απο τη δουλεια, η νταντα τους μου ειπε οτι ο Βασιλης πριν απο λιγο -μετα απο τη κρεμα- πηγε να τον αλλαξει και ειδε δερματικα εξανθηματα στα ποδαρακια. Τον εγδυσε και ειχε παντου κοκκινες κηλιδες -οχι συμμετρικες-. Του εβαλε sudocrem. Μεχρι να ερθω (καμια ωρα) η κοκκινιλες ηταν λιγοτερες. Πηρα τη παιδιατρο. Μου λεει κανε τον μπανιο, του αλλαζεις ολα τα ρουχα και τα ξαναλεμε. Οντως σχεδον φυγανε και μετα αρχισα να παρατηρω οτι βγηκανε καινουργιες και τωρα ειχε βγαλει και στο αυτακι στο μετωπο. Την ξαναπηρα τη παιδιατρο και του εδωσα atarax σιροπακι 2μλ . Ολο το βραδυ που τον παρακολουθουσα, ηταν οκ (οσο εβλεπα) και ξερος μαλλον απο το σιροπι. Τωρα που τον ειδε η νταντα ειναι καθαρος. Μου ειπε ελαφρια διατροφη για σημερα.

Οσο για το χτες, φοραγε τα ιδια ρουχα, εφαγε το ιδιο φαγητο. Καμια αλλαγη, καμια διαφορα, ουτε φαι, ουτε απορρυπαντικο. Μια φαρινα λακτε νουνου ανοιξαμε νεο κουτι αλλα και απο αυτην εχει χιλιοφαει.

εμεινα με την απορια , Τι μπορει να ειναι? Εχει περασει καμια κατι αναλογο???

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτες οι δερματίτιδες...

Λοιπόν θα σου πω εγω τι επαθα...έχω ένα αγοράκι 6 μηνων...Τον θήλαζα μεχρι τριών μηνών και μετα που σταματησα αρχισα να του δινω ξενο γάλα...Το frisolac συγκεκριμένα...

Ένα διάστημα το νινακι μασ εβγαζε κάτι κοκκινίλεσ στα ποδαρακια οι οπο'ιες η΄τανε κοκκινες σε ακανονιστο σχήμα σχεδον στρογγυλες και ανα διαστηματα φουντωνανε και κοκκινιζαν και άλλες φορες ξεθυμενανε,δηλ. εφευγε η κοκκινιλα και εκεινο το σημειο ητανε κάπως ξερό...Σαν λειχήνας ένα πραγμα...Λοιπον το είδαμε με τρην παιδίατρο και ειπαμε να αλλαξουμε απορυπαντικο για τα ρουχα,το αλλαξαμε και αυτες οι κοκκινιλες εκει που λεγαμε οτι εφταιγε το απορυπαντικο και φυγανε,ελα μου που ξαναβγηκανε.Επόμενη κίνηση ηταν να αλλαξω τα σαμπουαν,αφρολουτρα κ.τ.λ παλι το ίδιο.'εβαλα atarix,elocon κ.τ.λ και τα ιδια...

Τελικα,το παιδι μου εχει αλλεργια στο γάλα και του δινουμε τωρα τα aptamil ha ths milupa...Να προσ8εσω οτι το διαπιστωσαμε αυτο επειδη το μωρο σταματησε ξαφνικα να βαζει βαρος..στο μηνα επανω εβαλε 149gr μόνο...Δεσ μηπως συμβαινει κατι τετοιο...Εμένα ετρωγε κανονικα και κρεμες και φρουτα και εβαζε κανονικα βαρος...Πολυ ξαφνικα μασ εγινε αυτο...Αυτα...

Γειά σας,

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg