Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ Η΄ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ-ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ????

Recommended Posts

Τα εχω χασει. Δεν ξερουμε τι να αποφασισουμε! Βρε κοριτσια ειδα ενα πολυ ωραιο καροτσι πρακτικο και πιο οικονομικο απο κατι αλλα με 700 και ευρω...το unο της peg-perego το οποιο κανει και για βρεφος αλλα και για παιδακι μεχρι 3 χρονων. Ομως υπαρχουν και κατι αλλα που σου δινουν καθισματακι αυτοκινητου, πορτ μπεμπε και καθισμα καροτσιου μαζι, για πιο μεγαλο παιδι(πολυκαροτσι)ι. το μονο καλο σε αυτα νομιζω οτι ειναι το πορτ μπεμπε γιατι μπορεις να μεταφερεις το μωρο απο το μαιευτηριο στο σπιτι με ασφαλεια...

Νομιζεται οτι αυτο το τοσο μικρο καθισματακι αυτοκινητοπυ που δινουν μαζι θα βολεψει ή ειναι πιο σωστο να παρω το καροτσι που ηδη εχουμε διαλεξει και μια καλαθουνα ή πορτ μπεμπε για την μεταφορα της και για να την εχω καπου εκτος απο την κουνια της κι την αγκαλια μου! Να σας πω βεβαια οτι εχουμε βρει πιο καθισμα αυτοκινητου θελουμε και ειναι πολυ πιο "στιβαρο".

Ελπιζω να μη σας μπερδεψα! Ετ=υχαριστω πολυ :oops::wink:

Διαφημίσεις

Μα ο μόνος τρόπος για να μεταφέρεις το μωρό από το μαιευτήριο στο σπίτι, αλλά και σε όλες τις άλλες μετακινήσεις είναι το καρεκλάκι αυτοκινήτου!!!!

Μάλιστα σε κάποιες χώρες του εξωτερικού δεν σου δίνουν εξιτήριο αν δεν το έχεις !!! Τώρα αν θα πάρεις όλο το πακέτο είναι άλλο θέμα κι έχει να κάνει με το τι χρήση θα κάνετε. Πάντως γενικά το πορτ μπεμπέ του καροτσιού είναι πιο μικρό σε διάσταση από την καλαθούνα, οπότε αν το θέλεις και για να το κοιμίζεις τους πρώτους μήνες ίσως δε σε βολέψει.

.png

εξαρτάται την χρήση που θα τους κάνεις.....εμένα μου ελεγαν ολοι οτι το πολυκαρότσι ειναι υπερβολη αλλα εμένα μου ειχε κατσει στο μυαλουδάκι μου και το πήρα να σου πω οτι το βολεύτικα απίστευτα.....

1. εχει την καλαθουνα που το μωράκι κοιμάται και εσύ μπορείς να εισαι βολτιτσα, εγώ γεννησα καλοκαιρακι 20 Ιουλιου και πηγαίναμε για καφεδάκι και το νινι στη καλαθουνιτσα κοιμοταν αντετα και βολικά, επεισης η καλαθουνιτσα του καρουτσου σηκώνεται απο κατο ελαφρά και ετσι οταν το νινακι μου ειχε φαει το έβαζα για λιγη ωρα ελεφρως σηκωμένο και μας βόλεψε πολυ και οταν ειχε λιγακι μπουκωση η μυτουλα της παλι την σηκώναμε, το καλο ειναι οτι σηκωνετα ολο το συστημα απο κατω και το μωράκι ειναι σε σωστή θεση χωρις μαξιλαράκι.

Οταν είμασταν βόλτα εξω η καλαθουνιτσα εφάρμοζε πανω στο καροτσάκι, οταν πηγαιναμε επισκεψη σε σπιτι την πέρναμε στα χέρια!!!!!!!!!!!!!!!!

την χρησιμοποιήσαμε μεχρι τον 4 μήνα.

2. το μπορτ μπεμπε του αυτοκινητου μας βολεψε πολυ οταν ειχε κοιμηθει στο αυτοκήνητο, το σηκώναμε το βάζαμε στο καροτσάκι και δεν ξύπναγε καθόλου, και επιπλέον εκανε και κουνια και οταν ψιλογκρίνιαζε της άρεσε να την κουνάμε, και οπου και αν βρισκόμασταν το είχαμε μαζί.

επιπλεον το καροτσι μαζί με το πορτ μπεμπε γίνονταν πολυ ψιλόκαι βόλευε εμενα γιατι δεν εσκυβα και στο νινι μπορουσαμε να επιλέξουμε αν θα κοιταει εμας ή θα κοιταει μπροστα!!!!!!

Το χρησιμοιούσα εως και τον 10 μήνα.

3. το καρότσι το χρησιμοποιω ακόμα και ειναι πολυ βολικό ως καρότσι.

Η ώρα η καλή!!!!!!!

εμείς πάντως έχουμε το πολυκαρότσι και δεν το έχουμε μετανιώσει.τον πρώτο καιρό χρησιμοποιήσαμε τη καλαθούνα για καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινήτου ήταν απο νεογέννητο μέχρι και 9 κιλά.το δικό μας είναι κάπως έτσι

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=648&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=238

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

εξαρτάται την χρήση που θα τους κάνεις.....εμένα μου ελεγαν ολοι οτι το πολυκαρότσι ειναι υπερβολη αλλα εμένα μου ειχε κατσει στο μυαλουδάκι μου και το πήρα να σου πω οτι το βολεύτικα απίστευτα.....

1. εχει την καλαθουνα που το μωράκι κοιμάται και εσύ μπορείς να εισαι βολτιτσα, εγώ γεννησα καλοκαιρακι 20 Ιουλιου και πηγαίναμε για καφεδάκι και το νινι στη καλαθουνιτσα κοιμοταν αντετα και βολικά, επεισης η καλαθουνιτσα του καρουτσου σηκώνεται απο κατο ελαφρά και ετσι οταν το νινακι μου ειχε φαει το έβαζα για λιγη ωρα ελεφρως σηκωμένο και μας βόλεψε πολυ και οταν ειχε λιγακι μπουκωση η μυτουλα της παλι την σηκώναμε, το καλο ειναι οτι σηκωνετα ολο το συστημα απο κατω και το μωράκι ειναι σε σωστή θεση χωρις μαξιλαράκι.

Οταν είμασταν βόλτα εξω η καλαθουνιτσα εφάρμοζε πανω στο καροτσάκι, οταν πηγαιναμε επισκεψη σε σπιτι την πέρναμε στα χέρια!!!!!!!!!!!!!!!!

2. το μπορτ μπεμπε του αυτοκινητου μας βολεψε πολυ οταν ειχε κοιμηθει στο αυτοκήνητο, το σηκώναμε το βάζαμε στο καροτσάκι και δεν ξύπναγε καθόλου, και επιπλέον εκανε και κουνια και οταν ψιλογκρίνιαζε της άρεσε να την κουνάμε, και οπου και αν βρισκόμασταν το είχαμε μαζί.

επιπλεον το καροτσι μαζί με το πορτ μπεμπε γίνονταν πολυ ψιλόκαι βόλευε εμενα γιατι δεν εσκυβα και στο νινι μπορουσαμε να επιλέξουμε αν θα κοιταει εμας ή θα κοιταει μπροστα!!!!!!

Η ώρα η καλή!!!!!!!

βρε Μελίνα με μπέρδεψες! τελικά κατάλαβα όμως τι εννοείς! :D

το 1 που γράφεις ονομάζεται πορτ μπεμπε και το 2 είναι το καθισματακι αυτοκινήτου...καλαθούνα είναι κάτι άλλο άσχετο με πολυκαρότσια φτιαγμένο συνήθως σαν καλάθι (από καλάμια μάλλον)...απλά το λέω για να ξεμπερδέψω καμιά κοπέλα που ίσως το διαβάσει και μπερδευτεί... :)

και μιας και έγραψα εμείς αγοράσαμε καροτσι (το inglesina zippy) και το αντίστοιχο καθισματάκι αυτοκινήτου (δεν θέλαμε να πάρουμε το πορτ μπεμπε επειδή δεν ενδείκνυται για πολλές ώρες βραδυνού ύπνου- και έτσι δεν πήραμε όλο το σετ)...για ύπνο το βράδυ στις αρχές θα το βάζουμε σε μια καλαθούνα που δανειστήκαμε από φίλους.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα κοπελα μου , με το καλο να ερθει το μικρο σου , αχ αυτα τα καροτσια , εχω γινει ειδικη με φαινεται .Ακου λοιπον τι τρεχει .Στον Κωνσταντινο εμεις ειχαμε αγοραει το uno της peg perego αλλα διαφορετικο καθησματακι αυτοκονητου , αλλης μαρκας , επειτα επειδη μας επεφτε πολυ μεγαλο το καροτσι αυτο οταν μεγαλωσε ο μικρος πηραμε ενα της chicco , επεοιτα το αλλα3αμε και εκεινο επειδι ειχε μεγαλες ροδες και πηραμε της chicco παλι αυτο ποθ ειναι για τα μεγαλα παιδακια . Τη μικρη τη βαλαμε λιγο καιρο στο peg perego αλλα δεν βολευε και τελικα καταληξαμε στο chicco με τις μεγαλες ροδες το οποιο μας κοστισε μονο 120 ευρω , αρα θα μποροθσαμε να την εχουμε βγαλει μονο με τοσα . Μην περνετε ακριβα καροτσια δεν χρησιμευουνε και τοσο παιδια .

Εμείς πάντως το uno το έχουμε καταβολευτεί...

Πήραμε καλαθούνα γα τους πρώτους μήνες, στο αυτοκίνητο τη βάζαμε μόνο στο καθισματάκι το οποίο ήταν και η μοναδική λάθος αγορά που κάναμε γιατί πήραμε 0-13 και θα συμβούλευα να πάρεις απευθείας 0-18 γιατί τώρα εμείς πρέπει να αλλάξουμε καρεκλάκι... :?

Aso4p2.pngplWtp2.png

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ νομιζω με βοηθησε η αποψη σας... Το Σαββατο θα παμε να τα κλεισουμε.... και μαλλον θα καταληξω σε πολυκαροτσι...και αργοτερα παιρνουμε αυτο το καθισμα αυτοκινητου που εχουμε επιλεξει...θα κατσει σε αυτο ουτως η αλλως οταν μεγαλωσει!

Η ώρα η καλή!!!!!!!

βρε Μελίνα με μπέρδεψες! τελικά κατάλαβα όμως τι εννοείς! :D

το 1 που γράφεις ονομάζεται πορτ μπεμπε και το 2 είναι το καθισματακι αυτοκινήτου...καλαθούνα είναι κάτι άλλο άσχετο με πολυκαρότσια φτιαγμένο συνήθως σαν καλάθι (από καλάμια μάλλον)...απλά το λέω για να ξεμπερδέψω καμιά κοπέλα που ίσως το διαβάσει και μπερδευτεί... :)

και μιας και έγραψα εμείς αγοράσαμε καροτσι (το inglesina zippy) και το αντίστοιχο καθισματάκι αυτοκινήτου (δεν θέλαμε να πάρουμε το πορτ μπεμπε επειδή δεν ενδείκνυται για πολλές ώρες βραδυνού ύπνου- και έτσι δεν πήραμε όλο το σετ)...για ύπνο το βράδυ στις αρχές θα το βάζουμε σε μια καλαθούνα που δανειστήκαμε από φίλους.

jen εχεις δίκιο!!!!!!!!!!!! η καλαθουνα που γραφω λεγεται ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ και το 2. λεγεται καθισμα αυτοκινήτου. :lol::lol:

εχουν περασει κατι μηνες και τα μπερδεψα :oops::oops:

λοιπον στο πορτ μπεμπε (καλαθουνα) εμεις βαλαμε και ενα στρωματακι απο κοκοφοινικα που το πηραμε απο μαγαζι και ηταν παρα πολυ ανετο και ανατομικο για το μωρό και μαλιστα ήταν πιο μεγαλο απο τις καλαθουνες τις ψαθινες που αναφέρεις. Μαλιστα μας εκανε τρομερή εντυπωση γιατι είχαμε και καλαθουνα ψαθινη που ομως τελικά την χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα.

Η μαρακα που πήραμε είναι η neonato αλλα σχεδόν ολα τα πολυκαρότσια ίδια μου φαίνονται.

εμεις πηραμε με τα χιλια πολυκαρότσι και δεν το μετανιωσα καθόλου. Αρχικά, το βαλαμε το μωρό στο πορτ μπεμπε που δενει με τη ζωνη και δενει και το μωρο για να κανουμε αποσταση 1,5 ωρας και ημουν ανετη και σιγουρη, στη συνεχεια οταν το εβγαζα βολτα (καθημερινως) το εβαζα στο πορτ μπεμπε και κοιμοταν μια χαρα, μετα στο σπιτι παλι κοιμοταν εκει γιατι ηταν στενα και βολευόταν, το καθισματακι μας βολεψε μετα τον 4ο μηνα που δεν χωρουσε πια στο πορτ μπεμπε και δεν πολυκοιμοταν και τοτε το βαλαμε και στο καρότσι. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα...εμενα με βολεψε απιστευτα και προτείνω αυτό:

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4521&c_id=33&cf_id=40

για να μην μας κοροιδευουν γιατι εδω κοστίζει 600€

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις