Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρυζογκοφρέτες-Κρέμες

NickyL

Recommended Posts

Μανούλες μου γλυκιές έρχομαι με μπόλικες απορίες.

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τους administrators αν υπάρχουν τα θέματα, αλλά στο λίγο χρόνο που προλαβαίνω να ψάξω, αυτά που βρήκα δεν με κάλυψαν, οπότε άνοιξα νέο θέμα.

Ρυζογκοφρέτες λοιπόν:

1. Τελικά τις δίνουμε από 6μηνών και μετά άφοβα;

2. Έχουμε αυτά: http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2221&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F1%F5%E6%EF%E3%EA%EF%F6%F1%E5%F4%E1&start=15 από παλαιότερη συζήτηση.

3. Στο μαγαζί με βιολογικά που ψωνίζουμε μου είπαν ότι έχουν ρυζογκοφρέτες χωρίς αλάτι, τις οποίες δυστυχώς δεν είχε εκείνη την ώρα, μόλις τις βρω θα σας πω ποιες είναι.

4. Αν ρωτήσω μήπως κάποια από εσάς έχει φτιάξει μόνη της θα με βρίσετε;

Κρέμες

Δεν εννοώ αυτές που φτιάχνουμε με το ρυζάλευρο. Υπάρχει κάτι άλλο σε κρέμα που θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μόνες μας με μητρικό γάλα; Βράζοντας το γάλα και προσθέτοντας κορνφλαουρ για παράδειγμα;[/b]

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

συνταγή για σπιτικές ρυζοκοφρέτες .... απο ...

http://el.mochi.slot.kuru2.st/item/1910.html

palits500ak1.jpg

Συστατικά

2 cups sweet rice flour (Mochiko)

2 φλιτζάνια γλυκό ρυζάλευρο (Mochiko)

1 3/4 to 2 cups cold water

1 3 / 4 σε 2 φλιτζάνια κρύο νερό

1 cup grated mature coconut

1 φλιτζάνι τριμμένο ώριμης Κοκοφοίνικα

1/4 cup granulated sugar

1 / 4 φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη

toasted sesame seeds

ψημένα σουσάμι

water

νερό

Procedure *Διαδικασία

In a bowl, pour water over sweet rice flour in 1/4 cup increments, all the while mixing both ingredients into a soft, yet, pliable dough.

Σε ένα μπολ, πάνω από το γλυκό νερό για ρυζάλευρο στο 1 / 4 φλιτζανιού αυξήσεων, ενώ όλα τα ανάμειξη δύο συστατικά σε ένα μαλακό, ακόμη, εύπλαστο ζύμη.

Using a wide spoon, portion dough into 12 and shape each into flat, oval disks.

Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουτάλι, μερίδα ζύμης σε 12 και σε κάθε μορφή επίπεδη, οβάλ δίσκους.

Meanwhile, in a deep, wide pot, bring about 5 inches of water into a rolling boil.

Εν τω μεταξύ, σε μια βαθιά, μεγάλη κατσαρόλα, επιφέρει 5 ίντσες του νερού σε ένα τροχαίο βράζει.

Gently and individually drop disks into the boiling water.

Απαλά και ατομικά πτώση σε δίσκους το βραστό νερό.

Do not overcrowd pot.

Μην υπερπληρώ ποτ.

When disks float to surface, remove from water.

Όταν επιπλέουν στην επιφάνεια δίσκων, αφαίρεση από το νερό.

Drain well.

Στραγγίζεται καλά.

Place on a parchment-lined platter in a single layer.

Τοποθετήστε σε μια πιατέλα περγαμηνοειδή επένδυση σε ένα μόνο στρώμα. Cover and allow to cool enough to handle.

Καλύψτε και αφήστε να κρυώσει αρκετά για να αντιμετωπίσουν.

Roll cooked palitaw on a bed of grated coconut to fully coat. Roll palitaw βρασμένα σε ένα κρεβάτι από τριμμένο καρύδας για την πλήρη παλτό.

In a pan, toast sesame seeds over low heat until fragrant, stirring constantly.

Σε μια κατσαρόλα, τοστ σουσάμι πάνω από χαμηλή φωτιά μέχρι αρωματικά, αναδεύοντας συνεχώς.

Remove from heat and in a small bowl, combine with sugar.

Αφαιρέστε από την φωτιά και σε ένα μικρό μπολ, μαζί με τη ζάχαρη.

Dust sugar mixture over coated cakes or serve alongside.

Κονιορτός μείγμα ζάχαρης πάνω επικαλυμμένα κέικ ή υπηρετούν μαζί.

Tip: Συμβουλή:

I used 2 cups of water to make my palitaw and the consistency of my dough proved a tad difficult to form into shape.

Χρησιμοποίησα 2 φλιτζάνια νερό για να μου palitaw και η συνοχή της ζύμης μου αποδείχθηκε δύσκολο να tad μορφή σε σχήμα.

The resulting cakes, however, came out “makunat” (chewy) which is just how I like my palitaw.

Οι πλάκες που προκύπτει, ωστόσο, βγήκε "makunat" (chewy), η οποία είναι πόσο μου αρέσει να μου palitaw.

I managed my shaping task by very lightly coating my hands with olive oil to prevent the dough from sticking.

Θα μου διαμόρφωση διαχειρίζεται το έργο από πολύ ελαφρά επίστρωση τα χέρια μου με το ελαιόλαδο για την πρόληψη της ζύμης επικαθίσεως.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....