Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επομενο στάδιο?

antigoni84

Recommended Posts

Αυτές τις μέρες μετα το χωρισμο καθομουν συνέχεια μέσα και δεν εκανα τιποτα,απο τη Παρασκευή όμως ειναι ζητημα αν κοιμαμαι 5 ωρες,Εκανα γενική,μαστορεματα,βαψιματα,χειροτεχνιες,πηγα στη δουλεια μετα την ολιγοημερη αδεια,όπου και εκεί δεν κάθομαι!Εχω ξαφνικά μια απίστευτη ευεξία και καλή ενεργεια,βεβαια ωρες ωρες θελω να τον τσακίσω στο ξύλο σε γενικες γραμμες ειμαι χαρουμενη,μονο οταν σκεφτομαι ενα ζευγαρι μωρουδιακα καλτσάκια που είχα αγοράσει οταν λεγαμε για μωρό,δακρύζω ....Αν δεν με ξανακούσετε μαλλον θα εχω πάθει υπερκόπωση και θα κανω διακοπές!!

Διαφημίσεις

Μήν στεναχωριέσαι! Επειδή τα πάντα αλλάζουν και τίποτε δεν μένει ίδιο... κάποια στιγμή θα έρθουν και τα καλά...και εύχομαι να γίνει σύντομα.

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

εχτές μεχρι τις 3 τα ξημερωματα μαστορευα στο μπάνιο μου,μετα επιασα το πλεχτό μου μεχρι που ξημερωσε κανονικοτατα και επρεπε να ετοιμαστώ για τη δουλειά,μετα πήγα δουλειά,μετα ικεα,τωρα κανω ενα διαλειμα εδω και μετα λεω να φτιαξω λαχανοντολμάδες,Δυο χρόνια ηταν αυτά,μαλλον θα ξεκινησω οικοδομή για να τον ξεχάσω! :)

Αντιγόνη μου, πιστεύω πως με την εργασιοθεραπεία σου αποφεύγεις να κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου. Να δεις τα λάθη και τις παραλήψεις σου. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις την ενδοσκόπησή σου -όσο επώδυνη κι αν είναι- ώστε να μην επαναλάβεις μια τέτοια σχέση.

Είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις! Όποτε είσαι έτοιμη...

Grow up and get a life!

Ποιός είπε πως επειδή κάνουμε λάθη δεν πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας? Όλοι λαθεύουμε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

Μαθαίνοντας από τα λάθη μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τον εαυτό μας, τον οποίο αγαπάμε! :wink:

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Το λάθος μου αυτό το πλήρωσα πολύ ακριβά,ειναι ακόμα μια ανοιχτή πληγή μεσα μου,Απο το καλοκαίρι προσπαθώ να δωσω ένα τέλος και δεν μπορουσα,τελικά το εληξα οριστικά το ζήτημα,Όλα μεσα στο μυαλό μου ειναι μπερδεμένα,τι ενδοσκόπηση να κάνω?Πρέπει να κοιτάξω,να νικησω φοβους και ανασφάλειες.Το χρωστάω σ ενα τρομαγμένο κορίτσι που έτρωγε ξύλο απο εναν "καθωσπρέπει" ανθρωπο και δεν ελεγε κουβέντα,μου το χρωστάω.Πως μπορούν να ειναι τοσο παλιάνθρωποι κάποιοι αντρες?Πως χρησιμοποιούν τη μητρότητα για να κανουν το κέφι τους με μια κοπέλα?Γιατί ήμουν τοσο χαζή?

Το χρωστάω σ ενα τρομαγμένο κορίτσι που έτρωγε ξύλο απο εναν "καθωσπρέπει" ανθρωπο και δεν ελεγε κουβέντα...

Aχ καλή μου...Δεν είσαι η μόνη... και γω έτρωγα ξύλο -πάρα πολύ- από καθωσπρέπει σαδιστή άνθρωπο. Ευτυχώς όχι ως ενήλικη...

Εμείς που έχουμε βασανιστεί, διψάμε για αγάπη. Αυτό φαίνεται στην συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Το καταλαβαίνουν αυτό οι επιτήδειοι και μας εκμεταλλεύονται. Μας λένε τα λόγια που θέλουμε να ακούσουμε, έχουν συγκεκριμμένους τρόπους γοητείας, με λίγα λόγια γνωρίζουν τα κουμπιά ευαισθησίας μας και μας "παίζουν".

Είναι απαραίτητο λοιπόν να ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ τον εαυτό μας. Να μάθουμε που πονάμε, ποια τα αδύνατα σημεία μας, πως να ΚΡΥΒΟΥΜΕ τις ευαισθησίες μας, πως να προστατευόμαστε. Δηλαδή να μην επιτρέπουμε στους άλλους να μας "διαβάζουν". Βαθιά αυτογνωσία! Αυτή είναι πολύ επώδυνη. Το έχω κάνει με ψυχολόγο και ήταν τι να σου πω...χειρότερο και από χυλόπιτα! Πολύ χειρότερο! Βγήκα όμως κερδισμένη. Γνώρισα τον εαυτό μου, τις πληγές μου, τις ανάγκες μου. Έμαθα να προφυλάσσομαι. Έτσι δεν ξαναέπεσα θύμα επιτήδειου.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου! Δεν ανακάλυψες την Αμερική. Νομίζεις πως μόνο εσένα έχουν δουλέψει? Όχι δεν είσαι χαζή. Είσαι στο ξεκίνημα της ζωής σου κι έκανες ένα λάθος, μεγάλο ναι... Κάτι όμως μου λέει πως αν το παλέψεις θα είναι και το μοναδικό!

Grow up and get a life!

Εχω ξεκινησει συνεδρίες σε ψυχολόγο,δυστυχώς εχω τοσες κακές αναμνήσεις απο αυτό τον ανθρωπο που πολύ δυσκολα θα απαλλαγώ.2 χρόνια εζησα τοση ταπείνωση και εκμετάλλευση,ο λόγος της εργασιοθεραπείας ειναι για να πέφτω ξερή και να μην βλέπω εφιάλτες,εχεις τοσο δίκιο yls!!!Μακάρι να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα.Ευχαριστώ πολύ

Συγχαρητήρια Αντιγόνη, έχεις πάρει την κατάσταση στα χέρια σου. Είσαι σε φάση που διεκδικείς το καλύτερο για τον εαυτό σου και είσαι αξιέπαινη. Μπράβο! :)

it's never too late to start all over again

Αντιγόνη, το επόμενο στάδιο είναι να πάψεις να αναφέρεσαι στον άνθρωπο! Είναι δύσκολο γιατί έχει συνδεθεί με δύο χρόνια απο τη ζωή σου, αλλά όχι ακατόρθωτο. Εγώ έχω τεχνάσματα για τους πρώην. Λέω "ο ακατανόμαστος", "ο συγχωρεμένος"... :lol: Πάντως, αν είναι όπως τα λές πρέπει γρήγορα να τον διαγράψεις ΧΧΧ!!!!! Ο ψυχολόγος βοηθάει?

ssttaa

Διαφημίσεις

Βοηθάει αρκετά,αλλά θέλει πολύ δουλειά το θέμα,αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι οι φορές που με ρεζίλεψε μπροστά σε κόσμο και εγώ δεν έκανα τίποτα,αυτό με πληγώνει πιο πολύ,εχεις δικιο,πλέον τον αποκαλώ "το σίχαμα",νομίζω οτι του ταιριάζει απόλυτα!!!