Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πως μπορώ ν απενεργοποιήσω τη συνδεση μου??Για την ακρίβεια κατι εχω πατησει και εχει αποθηκευτεί ο κωδικός μου και φοβαμαι μηπως το χρησιμοποιησει και καποιος άλλος.Πως μπορώ να το φτιάξω ετσι ωστε να μπαίνω χωρις ν αποθηκευεται ουτε ο κωδικος ουτε το όνομα μου?Ελπιζω να καταλαβε καποιος γιατι η τεχνολογια δεν ηταν ποτε το φορτε μου!

Διαφημίσεις

εννοεις να μην εισαι online κατευθειαν μολις μπαινεις στη σελιδα? μαλλον εχεις πατησει ακριβως κατω απο εκει που εγραψες τον κωδικο σου εκεινο το κουτακι που γραφει να σε θυμαται στις επομενες συνδεσεις. αυτο κραταει το ονομα χρηστη και τον κωδικο, και μπαινει κατευθειαν χωρις να χρειαζεται να τα ξαναπληκτρολογεις οταν μπαινεις στο http://parents.org.gr/forum

για να μην στο κανει πατα αποσυνδεση και ξανακανε συνδεση ΧΩΡΙΣ να ειναι τσεκαρισμενο το κουτακι που σου λεω.

ελπιζω να βοηθησα!

me and my men...

κανε μια διαγραφη στα cookies. απο τον explorer πηγαινε πανω που γραφει επιλογες>ιντερνετ>και κανε απο εκει διαγραφη στα cookies. και οταν ξαναμπεις στη σελιδα -ή οποιαδηοτε εχεις με κωδικο- και ζητησει να αποθηκευονται οι κωδικοι σου να πατας "οχι"

me and my men...

• Create New...