Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Αν είναι διατρητο μπορείς να δέσεις πορτοκαλί και κίτσινες κορδέλες!

Ισως να μπορούσες να το τυλίξεις με κάποιο ύφασμα για να μην φαίνεται το άσπρο!

Δεν μου έρχεται κάτι αλλό!

Βάλε και εσύ μια φωτο για έμπευση!

Δημοσιεύτηκαν

Σκεφτηκα να κολλησω πανω στο καλάθι αστεροειδη γλυκάνισο και πορτοκαλι χαντρεσ με σιλικονι,κορδελίτσες θα βαλω όπως μου πρότεινες σε κιτρινο χρώμα,ελπίζω να γινει καλό.!

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

τώρα που λές για καλάθι, ψάχνω άσπρο ψάθινο ή μη, καλάθι για τα άπλυτα. Όπου έχω κοιτάξει βρίσκω στο κλασικό χρώμα, του ξύλου αλλά όχι άσπρο, που να κοιτάξω?

 

γνώμη μου ή πάρε άλλο καλάθι ή κράτα το σκέτο, αν βάλεις πολλά πάνω θα είναι χειρότερα, όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο

Δημοσιεύτηκαν
Το έφτιαξα και κατα κοινή ομολογία εγινε πολύ όμορφο.Το δικό μου είναι πλαστικό,το πήρα απο μια αποθήκη χαρτικών πολύ φθηνά,περίπου 10€,θα βρεις εύκολα

 

Ναι αλλά εμείς δεν θα το δούμε;;;;;;;;;;


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Αντιγόνη αναλυτικές οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών έχει εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889&highlight=

 

Για δοκίμασε να ανεβάσεις φωτογραφίες, περιμένουμε να δούμε τι έφτιαξες... :D

 

Αντιγόνη μου κοίταξε εδώ έχει αναλυτικές οδηγίες. Περιμένουμε να δούμε τι φτιάχνεις. :)

*

Δημοσιεύτηκαν

Αν έχεις laptop με υπέρυθρες ή bluetooth τότε μπορείς να τα στείλεις έτσι.

Αλλιώς μπορείς να κάνεις μεταφορά των εικόνων μέσω καλωδίου USB: Πολλά κινητά δέχονται ως προαιρετικό αξεσουάρ καλώδιο USB, με το οποίο μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή, επιτρέποντάς σου να μεταφέρεις τις φωτογραφίες σου στο σκληρό δίσκο σου και το αντίστροφο. Επίσης είναι δυνατή η μεταφορά μέσω κάρτας μνήμης: Στη συγκεκριμένη περίπτωση ενεργείς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα περνούσες τις φωτογραφίες σας από μια κάρτα μνήμης μηχανής, μέσω ενός card reader (βρίσκονται πλέον παντού): ως αυτόνομες συσκευές, ενσωματωμένοι σε εκτυπωτές, στο κουτί του υπολογιστή ή και σε μορφή USB stick που ανοίγει και δέχεται έναν ή περισσότερους τύπους καρτών μνήμης. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

*


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...