Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλως σας βρηκα. παρακαλω μηπως ξερει κανεις γιατι καταργηθηκε το milumil1 milupa η κορη μου ειναι 48 ημερων και πινει μονο αυτο ανυσηχω μηπως ειναι επικυνδηνο γαλα και για αυτο αποσυρεται, εχω 10 κουτια τι να κανω? παρακαλω ενημερωστε με

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Είμαι κι εγώ πολύ ανήσυχη για τον λόγο που αποσύρθηκε το milumil 1. Κι εγώ πριν λιγο καιρο σταμάτησα να θηλάζω τον μπέμπη μου που είναι τώρα 3,5 μηνων και άρχισα το milumil 1. Αλλά σήμερα που πήγα στο φαρμακείο να πάρω μου ειπαν πως καταργηθηκε και δεν ξέρανε το λογο. :!::?: Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε σχετικά;....

Και σχετικά με την ποιότητα των βρεφικών τροφών στην Ελλάδα... υπάρχει κάποια έρευνα???

9tpus9.jpgline_m123_beg_40_time_1223006400_text_cf20c2e1f3dfebe7f220ece1f220e5dfede1e9.gif

Με λιγο ψαξιμο στο internet βρηκα αυτα τα 2 :

http://www.mcspotlight.org/beyond/milupa_telegr25jan97.html

εδω λεει οτι υπηρχε υποψια συνδεσης του συγκεκριμενου γαλακτος με κρουσματα σαλμονελλας και βρηκα και αυτο :

http://www.sehd.scot.nhs.uk/mels/HDL2006_04.pdf

που λεει οτι απλα αντικατασταθηκε απο το Aptamil Extra

Οι αποψεις διιστανται...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτσια καλημερα, μην ανησυχειτε, ειχα παρει τηλεφωνο την milupa και μου επιβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει προβλημα στο γαλα, απλα επειδη εισαγουν δυο γαλατα απο το εξωτερικο το milumil και το aptamil, αποφασισαν να σταματησουν το ενα απο τα δυο, αλλωστε αν ειχε προβλημα θα τα ειχαν αποσυρει απο τα ραφια.