Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαιες

Recommended Posts

αγαπητες μαμαδες....ειμαι μαια..αν και λιγο μικρη ομως μπορω να σας απαντησω ερωτησεις που εχετε.για οτιδηποτε.αν μπορεσω θα σας απαντησω.περιμενω.φιλια σε ολες..και να ξερετε ολες οι μαιες δνε ειναι ιδιες οπως σε καθε επαγγελμα

Διαφημίσεις

αγαπητες μαμαδες....ειμαι μαια..αν και λιγο μικρη ομως μπορω να σας απαντησω ερωτησεις που εχετε.για οτιδηποτε.αν μπορεσω θα σας απαντησω.περιμενω.φιλια σε ολες..και να ξερετε ολες οι μαιες δνε ειναι ιδιες οπως σε καθε επαγγελμα

Καλώς μας ήρθες!

Ψυχραιμία και καλό κουράγιο!

Γιατί αυτή η ευχή; Γιατί εδώ μέσα θα διαβάσεις όσα λένε οι γιατροί σε εμάς τις γυναίκες που τους εμπιστευόμαστε τον τοκετό μας... Όσα πιθανότατα δεν θα τολμούσαν να πούνε ποτέ μπροστά σας...

Καλώς μας ήρθες!

Ψυχραιμία και καλό κουράγιο!

Γιατί αυτή η ευχή; Γιατί εδώ μέσα θα διαβάσεις όσα λένε οι γιατροί σε εμάς τις γυναίκες που τους εμπιστευόμαστε τον τοκετό μας... Όσα πιθανότατα δεν θα τολμούσαν να πούνε ποτέ μπροστά σας...

ευχαριστω...

αλλα ξερεις πολλα γινονται στο νοσοκομειο που δεν τα ξερουν οι γυναικες.τσακωμοι με τους γιατρους σχετικα με τα νεογνα και τις μανες.αυτοι το βλεπουν ως εξουσια.βεβαια δεν ειναι ολοι ετσι.υπαρχουν πολλοι καλοι γιατροι που πραγματι ενδιαφερονται για την εγκυο και την επιτοκο.σε λιγο καιρο πιανω δουλεια και ελπιζω να ενημερωσω λιγο τις γυναικες και να μην πηγαινουν σαν τα προβατα στη σφαγη....γιατι συνηθως ετσι ειναι

• 4 weeks later...
..και να ξερετε ολες οι μαιες δνε ειναι ιδιες οπως σε καθε επαγγελμα

Συμφωνώ μαζί σου. Καλό ξεκίνημα στο επάγγελμα!!! :D:D:D

Αννα Κονοβέση

Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια,

Εκπαιδεύτρια Α' Βοηθειών

Γεια σας!

Είμαι νέα στο Φόρουμ και κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη από όλους σας αν τα ελληνικά μου είναι έτσι κι έτσι, αλλά είμαι ιταλίδα και παρόλο που πήρα δίπλωμα ελληνομάθειας μπορεί πάντα να σου ξεφύγει κατι!

Σας γράφω επειδή είμαι στον έκτο μήνα κυήσεως και η γυναικολόγος μου είναι πολύ καλή αλλά συνεργάζεται μόνο με το ΙΑΣΩ, στο οποίο δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω.

Εμείς στην Ιταλία θεωρούμε δεδομένο το ότι θα πάμε σε δημόσιο και ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο να αφήσω τους μάγκες τους ελληνάρες (συγνώμη, ε; ;)) να με κοροϊδεύουν και να μου κλέψουν λεφτά για το τίποτα...

Στην αυχενική διαφάνεια το καλοκαίρι με άφησαν να βγω από το ιατρείο χωρίς να μου δώσουν δύο δευτερόλεπτα να φορέσω το εσώρουχο μου - και τους έδωσα 140 ευρώ για την "εξυπηρέτηση"!!!

Ακριβώς σήμερα μίλησα με τον Σύλλογο Μαίων γιατί έχω σκοπό να πάω να γεννήσω στο Έλενα, αλλά δεν ξέρω κανέναν γυναικολόγο εκεί και ξέρω ότι είναι πάντα καλύτερα να παρουσιαστείς για τοκετό με γιατρό που ήδη ξέρεις και όχι ουρανοκατέβατη...

τώρα, πέρα από ότι είμαι ιταλίδα, οι φίλες μου δεν έχουν παιδιά και δεν μπόρεσα να αποκτήσω και τόσες πληροφορίες...

Μου είπαν ένα όνομα, αλλά μια μαία στο Έλενα μου είπε ότι δεν κάνει ακριβώς για μένα, που δεν θέλω καισαρική και θέλω να γίνουν όλα όσο το περισσότερο δυνατόν φυσιολογικά...

Έχετε κάποιο γιατρό να μου προτείνετε; ζητάω πολλά όταν θέλω κάποιον τίμιο που δεν θα σε οδηγήσει στη καισαρική μόνο για να σου πάρει φακελάκι; :cry:

όλη αυτή η ιστορία μου δημιούργησε μέχρι και το κόμπλεξ του μετανάστη!!!

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

Α! Αν ενδιαφέρεται κανείς για τις τιμές των μαιευτηρίων, τις έχω όλες! Παιδιά, είναι για γέλια και για κλάματα...

Διαφημίσεις