Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ένας περίεργος ήχος.........!!!

Recommended Posts

Απο χθες μας κάνει έναν περίεργο ήχο ο μικρός ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

ο ήχος, για να γίνω όσο πιο περιγραφικός μπορώ, είναι σαν να τσιρίζει ανάποδα.... δηλαδή πως κάνουμε όταν φοβομαστε? Ε, φανταστήτε το σε πιο μεγάλη διάρκεια όμως... Αντί να βγάζει αέρα, ρουφάει σε τσιρίδα Mode....

έχω αρχίσει και ανησυχώ μήπως συμβαίνει κάτι διότι το κάνει συνέχεια μέχρι που τον πιάνει βήχας...

το έχετε ξανακούσει ή να πάρω τον παιδίατρο?

203544.png

Διαφημίσεις

Μηπως το κανει γιατι απλα ανακαλυψε κατι που μπορει να κανει?

Εμενα ας πουμε εχει φασεις που στριγκλιζει, απο χαρα ή λεει συνεχεια μαμα μπαμπα κ οτι αλλο εμαθε τελευταιως. Γελαει ψευτικα, κανει οτι την πιανει βηχας (κατα καιρους ανακαλυψε διαφορα..)

Θεωρεις οτι κανει καπου ζημια? ή οτι μπορει να ποναει καπου?

Καταλαβαίνεις οτι χαίρεται όταν το κάνει? Σου μοιάζει με γέλιο? Αν ναι εμάς το κάνει συνέχεια σχεδόν.. είναι το ξεκάρδισμά του! Το κάνει όταν ενθουσιάζεται..Πιστεύω πως αν περιγραφή ταιριάζει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.. Να σας ζήσει ο κούκλος και να τον χαίρεστε!

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμάς η μικρή έκανε το ίδιο σε μικρότερη ηλικία (αν κατάλαβα σωστά τι κάνει το μωράκι σου). Έκανε σαν αναρρόφηση, αλλά δυνατά και ξαφνικά. Ήταν κάτω από 6 μηνών όταν το έκανε και κράτησε κάποιες μέρες. Στην αρχή τρομάζαμε πολύ, ακουγόταν σαν να μην μπορεί να πάρει αέρα, σαν να πνίγεται και το έκανε σε διάφορες ώρες. Τελικά διαπιστώσαμε ότι μάθαινε καινούριους ήχους. Μετά το έκοψε. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά μου φαίνεται να μοιάζουν :lol:

Το μωρο σου ανακαλυψε κατι καινουριο!!! Κι εμας το εκανε αυτο πριν 2 εβδομαδες. Απο οτι καταλαβαινα χαρηκε που βρηκε νεο ηχο και στην αρχη το εκανε συνεχεια. Τωρα το κανει 1-2 φορες την ημερα...Ειτε οταν παιζει μονη της ή οταν την εχουμε αγκαλια και παιζουμε μαζι!

Λοιπόν εμάς η μικρή έκανε το ίδιο σε μικρότερη ηλικία (αν κατάλαβα σωστά τι κάνει το μωράκι σου). Έκανε σαν αναρρόφηση, αλλά δυνατά και ξαφνικά. Ήταν κάτω από 6 μηνών όταν το έκανε και κράτησε κάποιες μέρες. Στην αρχή τρομάζαμε πολύ, ακουγόταν σαν να μην μπορεί να πάρει αέρα, σαν να πνίγεται και το έκανε σε διάφορες ώρες. Τελικά διαπιστώσαμε ότι μάθαινε καινούριους ήχους. Μετά το έκοψε. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά μου φαίνεται να μοιάζουν :lol:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ, ξεαγχώθηκα τώρα !!

203544.png

Μην αγχώνεσαι, πιθανότατα αυτό είναι, δοκιμάζει τις δυνατότητές του. Παρ'όλα αυτά βέβαια, μην στηρίζεσαι σε ό,τι γράφεται εδώ μέσα, γιατί και γιατροί δεν είμαστε, και να ήμασταν όμως, είμαστε από μακριά. Εχε το νου σου κι όλας. Δεν τα λέω τώρα αυτά για να σε αγχώσω πάλι, τα γράφω μόνο και μόνο για να μην σε παίρνω στο λαιμό μου, καταλαβαίνεις, ε?

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!ευχαριστώ πολύ, ξεαγχώθηκα τώρα !!

Κοιτα, μην αγχωνεσαι γιατι εχει τοσο ζουζουνιαρικη φατσουλα ο μικρος σου, που πιστευω οτι θα δεις πολλα ακομα!!!! Μιλαω εκ του ασφαλους, βεβαια, γιατι ο δικος μου ειναι μικρουλης ακομα και δεν κανει πολλα-πολλα πραγματα...!

Να σου ζησει!!

Αχ, ρε συ κι εμενα το εκανε... Τι μου θυμισες! Το ανακαλυψε, μαλλον ενθουσιαστηκε και το εκανε συνεχεια.... Παιχνιδια παιζουν... Αλλο αν εμεις φτανουμε ενα βημα πριν τη λιποθυμια... :roll: