Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν θελει φιλια

rena

Recommended Posts

:twisted::twisted::twisted:

Τα νευρα μου!!!Εκει που τον ταραζα ολη μερα στα φιλια τωρα με σπρωχνει μολις παω να κανω την κινηση!!!!Φυσικα μολις τον βρισκω στα κεφια του αναπληρωνω τον χαμενο χρονο,αλλα τις υπολοιπες ωρες καταπιεζομαι!!!!!Θα το ξεπερασει ή πρεπει να απεξαρτηθω?

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Ρενα μου δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα εμενα ο δικος μου 3 χρονων με το που τον φιλαω σκουπιζει αμεσως τα μουτρα του και λεει ουχ ασε με δεν θελω φιλακια ειμαι μεγαλος αντας αρα :(:(

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Και τα διδυμα οταν τα φιλω κανουν μπλιαχ και σκουπιζονται.Μαλιστα μου απαντουν οτι αυτα ειναι για τις αλλες γυναικες οχι για τη μαμα μας!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια, ηρεμηστε, φαση είναι και περνάει! Το έκαναν και τα δικά μου (εχω περασει και εγω τη φαση να τα φιλαω κι αυτα να σκουπιζονται και να κανουν "μπλιαχ"......), αλλα τωρα ζητανε μονα τους αγκαλιτσες και φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Να σας πω και μενα δεν μου αρεσουν τα πολλα ματς μουτς.Μαλλον καθολου δεν μου αρεσουν ..σιχαινομαι το σαλιο απιστευτα.και ο γιος μου το ιδιο.οποτε δεν με ενοχλει καθολου.

Απλα οταν παμε καπου και τον φιλανε σκουπιζεται επιδεικτικα με το μανικι του...Μακαρι να μπορουσα να κανω το ιδιο!!!!!!!!!!!!

AGGELIKI ηθελα να το πω αυτο αλλα το θεωρησα τραβηγμενο..

Φυσικα δεν σιχαινομαι τα σαλια του παιδιου μου ,και του σκυλιου μου αλλα απο μεγαλης ηλικιας ατομα παθαινω κατι μπλιαχ .........

Ξερω ακουγεται καπως αλλα τι ναπω αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.....

Διαφημίσεις

εγώ από παιδί δεν ήθελα να με φιλάνε καθόλου,ούτε γονείς,ούτε αδέρφια,ούτε συγγενείς!!!

ακόμα και τώρα τα μόνα φιλιά που δέχομαι είναι από τον άντρα μου! :wink:

το μωρό μου το έχω ψιλοκατσιάσει...ελπίζω να μη μου μοιάξει :shock::wink:

• 2 years later...
  • 3 years later...

Ο γιος μου είναι 20 μηνών κ δεν ξέρω πως να προλαβαίνω τα φιλιά που του δίνουν στο πρόσωπο απλοί γνωστοί. Για παράδειγμα το Σάββατο πήγαμε σε έναν γάμο κ έτυχε να πάει στην αγκαλιά μιας κυρίας κ τσουπ! του το σκασε! Και ήταν φουλ στο μεικ απ κ τα συναφή...δηλαδή ρε παιδιά έλεος! Μετά από λίγο το ίδιο από άλλη! Τι πρέπει να κάνω;; Με το που τον πλησιάζουν να βγάζω ταμπέλα που να λέει απαγορεύεται; Γιατί είναι κάτι που γίνεται ακαριαία. Εσείς τι κάνετε; Το καλύτερο βέβαια ήταν που του ζήτησε η νύφη να της δώσει φιλί όταν φεύγαμε! Και είχε φιλήσει όλους όσους ήταν εκεί! (30 άτομα) + το βάψιμο! :evil: Πείτε καμιά ιδέα γιατί τα χω πάρει!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius