Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

mariantinos

Recommended Posts

εχει 3 μερρεσ που το μωρο μου με εχει τρελανει!ολη μερα ειναι μια χαρα,χαρουμενο ευδιαθετο,χαμογελαστο κτλ.μολισ ομωσ ερθει η ωρα για υπνο το βραδυ γινεται χαμοσ.κλαματα νευρα κτλ.εχω να σημειωσω τα εξεισ!

1.ξαφνικα απο κει που ετρωγε 90 με120 ανα 3 ωρεσ τωρα τρωει 150 με 180 ανα 2 με 2,5 ωρεσ!!!

2.την ωρα του υπνου δεν κοιμοταν αν δεν τον πηγαινα στο δωματιο μας οπου εχω την καλαθουνα του κ δεν του εβαζα τα γνωστα τραγουδακια με χαμηλο φωτισμο. τωρα κανει σαν τρελο μολισ παμε εκει.

3.εκει που κοιμοταν συνεχομενα απο τισ 10 εωσ το πρωι τσ 3 τελευταιεσ μερρεσ ξυπναει 2 κ 3 φορεσ για να φαει.

4 επισησ ξυπναει ατελειωτεσ φορεσ την νυχτα κ αν δεν του δωσω πιπιλα σηκωνε τον κοσμο!!!

5. στην διαρκεια τησ μερασ δεν κοιμαται πανω απο 2 ωρεσ σε συνολο.

δεν ξερωτι να κανω!!!οι 3 τελευταιεσ νυχτεσ ηταν εφιαλτικεσ!δεν αλλαξα κατι στο προγραμμα του.

γιατι εγινε ετσι το μωρο μου?

αν ελεγα τον παιδιατρο να αρχισουμε νωριτερα,τωρα δλδ τισ κρεμεσ θα βοηθουσαν?

Διαφημίσεις

Θα αλλάξει συνήθειες πολλές φορές το μωράκι σου, να είσαι έτοιμη κάθε φορά να προσαρμόζεσαι κι εσύ στις ανάγκες του...

Ρώτα και τον παιδίατρο, αλλά θα σου πρότεινα να του δίνεις μεγαλύτερη ποσότητα γάλα αν θέλει, και θα ξαναφτάσει στις 3 ώρες μεταξύ των γευμάτων από μόνο του...

Μεγαλώνει κιόλας και καταλαβαίνει πως τον πας για ύπνο και ίσως προτιμάει να μείνει ξύπνιος και να παίζετε και γι'αυτό κάνει χαμό :lol: Θα συνηθίσει όμως. Αν συνεχίσεις σταθερά το πρόγραμμά σας, θα το πάρει απόφαση. Μην αγχώνεσαι όμως, δες το από την αστεία πλευρά.

Ίσως το ότι ξυπνάει τόσο συχνά να έχει να κάνει με το φαγητό του... Πολλές μανούλες βλέπουν διαφορά μόλις αρχίσουν τις στερεές τροφές, σ'εμάς δεν άλλαξε κάτι...

Κουράγιο...

Το μωράκι σου περνά άλμα ανάπτυξης: αυξάνονται οι ανάγκες του, αλλάζει και προσπαθεί να προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς. Είναι απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά του.

Το μωρό σου είναι πολύ μικρό για να ξεκινήσει κρέμες - άσε που δεν υπάρχει κάποιος συσχετισμός μεταξύ κρέμας και ηρεμίας μωρού ;) Αν τις ξεκινήσεις, εκθέτεις από πολύ νωρίς τον οργανισμό του στους αλλεργιογόνους παράγοντες του αγελαδινού γάλακτος, επιβαρύνεις το (ανώριμο) πεπτικό του σύστημα και το εξοικειώνεις με την βλαβερή ζάχαρη.

Φάση είναι και θα περάσει. Θα δεις!

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

griniazei k trivei ta matakia toy.dixnei oti nistazei alla ypnos giok!gala den pinei parapanw!eidika twra pou pianei k to mpimpero otan den thelei allo to sprwxei me ta xerakia.den thelei thn kalathouna tou.pio poly ton voleyei to karotsi tis teleytaies meres.ap thn asteia pleyra den mporw na to dw giati olh mera nystazw.k einai poly spastiko na ksipnas 10 k 15 fores mesa sthn nyxta

Μηπως δεν το βολεύει πλέον η καλαθούνα? Ισως να θέλει παραπάνω χώρο για να κινηθεί.Και η δική μου γυρω στο 5 μήνα ήταν ανησυχη στον ύπνο της γιατί ήθελε να γυρίσει και στο λίκνο δεν χωρούσε.

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Και ο δικός μου ο μεγάλος βολευόταν στο καρότσι, και μές στην ημέρα τον κοίμιζα εκεί και ο μικρός τη νύχτα πολλές φορές τον έκανα βόλτες με το καρότσι για να κοιμηθεί και τον πήγαινα μετά στο κρεβατάκι του...

Δοκίμασε διάφορα και ό,τι πετύχει ακολούθησέ το, δεν πειράζει αν είναι παράδοξο, φτάνει να δουλέψει, για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο, να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το μωρό απλά θέλει να φάει παραπάνω, αν αυξήσεις τις ποσότητες στο γάλα σιγά σιγά θα τα ξανακάνει 3ωρα τα γεύματα, το είχε κάνει και ο δικός μου περίπου στον 4ο μήνα!!!! Μην δώσεις από τώρα κρέμες δεν υπάρχει λόγος και το στομαχάκι του δεν είναι έτοιμο ακόμα!!!

Τώρα για όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν ξέρω ... :?

εχει 3 μερρεσ που το μωρο μου με εχει τρελανει!ολη μερα ειναι μια χαρα,χαρουμενο ευδιαθετο,χαμογελαστο κτλ.μολισ ομωσ ερθει η ωρα για υπνο το βραδυ γινεται χαμοσ.κλαματα νευρα κτλ.εχω να σημειωσω τα εξεισ!

1.ξαφνικα απο κει που ετρωγε 90 με120 ανα 3 ωρεσ τωρα τρωει 150 με 180 ανα 2 με 2,5 ωρεσ!!!

2.την ωρα του υπνου δεν κοιμοταν αν δεν τον πηγαινα στο δωματιο μας οπου εχω την καλαθουνα του κ δεν του εβαζα τα γνωστα τραγουδακια με χαμηλο φωτισμο. τωρα κανει σαν τρελο μολισ παμε εκει.

3.εκει που κοιμοταν συνεχομενα απο τισ 10 εωσ το πρωι τσ 3 τελευταιεσ μερρεσ ξυπναει 2 κ 3 φορεσ για να φαει.

4 επισησ ξυπναει ατελειωτεσ φορεσ την νυχτα κ αν δεν του δωσω πιπιλα σηκωνε τον κοσμο!!!

5. στην διαρκεια τησ μερασ δεν κοιμαται πανω απο 2 ωρεσ σε συνολο.

δεν ξερωτι να κανω!!!οι 3 τελευταιεσ νυχτεσ ηταν εφιαλτικεσ!δεν αλλαξα κατι στο προγραμμα του.

γιατι εγινε ετσι το μωρο μου?

αν ελεγα τον παιδιατρο να αρχισουμε νωριτερα,τωρα δλδ τισ κρεμεσ θα βοηθουσαν?

Μην τρελένεσαι εμένα ο γιός μου το ξεκίνησε αυτό το τροπάριο από τον 4ο και τώρα μπήκε στον 6ο και το συνεχίζει.Ψάχνω να βρώ τι του ¨φταίει¨δεν είναι από πείνα,κάτι με τις στάσεις στον υπνο του προσπαθώ να εξιχνιάσω,τον άλλαζω στάσεις μήπως κουράζεται...υπομονή και κουράγιο.Ψάξτο στις συνθήκες του ύπνου και όχι στα γεύματα

K εγω μια απο τα ιδια..παντως ησυχασα που ειδα οτι εχουν κ αλλα μωρακια το ιδιο.Να φανταστειτε χτες για 2η φορα μεσα σε 15 μερες την επιασε υστερια απο το κλαμα και κοιμηθηκε στο κρεβατι μας.Το βραδυ εφτυχως δεν ξυπναει πανω απ 2 με 3 φορες...θηλαζω βλεπετε κ εχω να κοιμηθω σερι απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης :P

Φαση ειναι ...θα περασει.Καλα κουραγια !

Διαφημίσεις

loipon...ta 2 ayta vradia koimithike kapws kalitera.eidika shmera.koimithike kata tis 12 k ksipnise stis 7.30!!!ayto pou paratirisa...?to paidi thelei agalia gia na koimatai.giayto mallon ton voleyei to karotsi.epeidh to kalathaki ekei einai steno k tha noiwthei thalporh.xtes ap tis 10 mexri tis 12 eixame party.na ton koimizw sthn agalia k molis ton ksaplwna ourliaze.mexri pou ekatsa sto krebati me mia mikrh klish pros pisw k ton ebala na ksaplwsei mproumita panw sto stithos.ayto htan.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...