Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πριν 3 βδομαδες περιπου ξυπνησε ο μικρος με πονο στο αυτι. γενικοτερα δεν ειναι παδι που καταλαβαινεις ποτε ειναι αρρωστο και αν ποναει... ειναι πολυ ανεκτικος σε αυτα... ξαγρυπνησε λιγο και το πρωι ολα καλα.. μετα απο λιγες μερες πηγαμε στην παιδιατρο γιατι ηταν με χαλια βηχα -ασχετο με τα αυτια- και κατα τη διαρκεια της εξετασης ειδε και τα αυτια του, τα οποια βρηκε πεντακαθαρα.. εγω ειχα φοβηθει για ωτιτιδα γιατι μικρη περναγα συχνα.

αυτο που με ανησυχησε σημερα -και το παρατηρω απο χτες- ειναι οτι του μιλαω και απανταει "ε, τι ειπες κτλ..." στην αρχη νομιζα οτι ηταν αφηρημενος με την τηλεοραση, το παιχνιδι, ή απλα το εκανε επιτηδες γιατι ξερει οτι δεν μου αρεσει το "ε?" σαν απαντηση και θελω να λεει "οριστε". ξεκινησα λιγο λιγο να τον τεσταρω και εβλεπα οτι οσο χαμηλωνα τον τονο της φωνης τον δυσκολευα και ρωταγε τι ειπα. εν τω μεταξυ ειμαι και λιγο βραχνιασμενη και μερικες φορες το απεδιδα εκει. πριν κοιμηθει ομως του ειπα να κανουμε ενα παιχνιδι. θα του ψυθιριζω μια λεξη και θα μου λεει τι ειπα. στο ενα λοιπον αυτακι -αυτο που ποναγε, και που μου ειπε και σημερα οτι τον πονεσε καποια στιγμη- δεν καταλαβαινε τι ελεγα... πχ ειπα παπλωμα και ειπε πατατα, ή πλησιαζε το αυτι του να ξανακουσει ή να επαναλαβω τι ειπα... ή δεν επαναλαμβανε καθολου... τι να συμβαινει? λειπει και η παιδιατρος μου και δεν ξερω τι να κανω... μπορει να ειναι καποια "προσωρινη" απωλεια ακοης λογω ωτιτιδας, οπως διαβαζα στο ιντερνετ? και αν ειχε ωτιτιδα γιατι δεν φανηκε κατι τοτε?

me and my men...

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι καθόλου το ίδιο πάθαμε κι εμείς πέρυσι με τη μεγάλη και την πήγα σε ΩΡΛ είχε μαζευτεί λίγο κερί στην περιοχή και βούλωσε γ'αυτό δεν άκουγε ιδίως αν το παίδί ήταν άρρωστο σίγουρα επηρέασε κι αυτό

Πάντως μην ανησυχείς μπορείς και να επισκευτε'ις εναν ΩΡΛ για να το δεί

κερι οπως λεμε "δεν καθαρισαμε καλα τα αυτια μετα το μπανιο" ή κερι απο κρυωμα? γιατι αφου η επισκεψη στην παιδιατρο απο θεμα αυτιων ηταν καθαρη, ο μικρος ηταν με μασκα (Aerolin) και Zirtek το βραδυ γιατι ηταν με βηχα αρκετο καιρο, και με μπουκωμα... και ειχε βρει συνηθεια προς το τελος να ρουφαει τη μυτη προς τα μεσα αντι να μου πει να την φυσυξουμε... και του ελεγα να κοιμαται ανασκελα για να μην μπουκωνει και κλεινει η αναπνοη του... ισως δηλ. μετα την επισκεψη μαζευτηκε μυξα/υγρο στο αυτακι του και απλα θελει ενα καθαρισμα απο γιατρο? ο ωρλ σε αυτη τη μικρη ηλικια πως τσεκαρει την ακοη σωστα σ'ενα παιδι? δηλ. ενας μεγαλος θα του εξηγησει, ενα παιδι μπορει να σε ξεγελασει...

ουφ! :?

me and my men...

Βρε μην αγχώνεσαι σου λέω καθόλου τίποτα το σοβαρο δεν είναι για τόσο μικρά υπάρχει ειδική εξέταση και ανώδυνη νομίζω λέγεται τυμπανόγραμμα δεν θυμάμαι πολύ καλά καλά θα ήταν πάντως να πάτε σε ωρλ

της κουμπαρας μου ο γιος το ειχε παθει και ειχε μαζεψει λεει το αυτακι υγρο γι'αυτο δεν ακουγε καλα...μολις το αφαιρεσανε επανηλθε μια χαρα το παιδι :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

μακαρι, γιατι οσο τον βλεπω να κανει την κινηση με το γερμενο αυτακι προς τα εμενα με φρικαρει πολυ... θα κανω κανα τηλ. απο αυριο μπας και κανονισω κανενα ραντεβου να μου περασει το αγχος...

me and my men...