Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογική αυχενική και pappa, αλλά υψηλή χοριακή

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

Πριν από δύο εβδομάδες έκανα την εξέταση α επιπέδου. Τα τροποποιημένα ποσοστά που συνδυάζουν τις αιματολογικές εξετάσεις και τον υπερηχογραφικό έλεγχο βγήκαν πολύ καλά. Ο δε δείκτης papp-a ήταν καλός. Αλλά η ελεύθερη β χοριακη μου βγήκε πολύ υψηλή, 6,5 MoM.

Έχω κάνει nipt και αναμένω τα αποτελέσματα.

Είχε καμία σας πολύ υψηλή χοριακη αλλά με φυσιολογικές όλες τις άλλες τιμές; Πώς εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη σας;

Διαφημίσεις

57 minutes ago, AvocadoMama said:

Καλημέρα σε όλες,

Πριν από δύο εβδομάδες έκανα την εξέταση α επιπέδου. Τα τροποποιημένα ποσοστά που συνδυάζουν τις αιματολογικές εξετάσεις και τον υπερηχογραφικό έλεγχο βγήκαν πολύ καλά. Ο δε δείκτης papp-a ήταν καλός. Αλλά η ελεύθερη β χοριακη μου βγήκε πολύ υψηλή, 6,5 MoM.

Είχε καμία σας πολύ υψηλή χοριακη αλλά με φυσιολογικές όλες τις άλλες τιμές; Πώς εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη σας;

Ναι εγώ! Όλα πήγαν καλά τώρα το παιδί μου είναι 5μιση. Ο γιατρός μου δεν θεώρησε ότι χρειάζομαι nipt και γενικοτερα δεν το αξιολογήσε εφόσον όλα τα άλλα ήταν οκ. Η δική μου ήταν 6,8. Εύχομαι όλα να πάνε καλά 

Η δική μου γιατρός θεώρησε ότι λόγω αυτού η αυχενική δεν είναι καλή. Έχω ζητήσει άλλες δυο γνώμες από γιατρούς και μου είπαν ό,τι και ο γιατρός σου. Παρόλα αυτά έκανα Nipt κι αναμενω... 

13 ώρες πρίν, AvocadoMama είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Κι εγώ το ίδιο! Έκανα νιπτ όπως κι εσύ. Τελικά όλα εντάξει!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Καλύτερα ξέρουν να σου πουν οι έμβρυομητρικοι συγκεκριμένα ο/η γιατρός που  σου κανε την αυχενικη. Αυτόν τον γιατρό ρώτα 

Διαφημίσεις

On 12/9/2023 at 10:59 ΜΜ, Νεκταρινακι είπε:

Κι εγώ το ίδιο! Έκανα νιπτ όπως κι εσύ. Τελικά όλα εντάξει!

Χαίρομαι πάρα πολύ! Αναμένω και τα δικά μου αποτελέσματα από το nipt. Όλα να πάνε σούπερ στην εγκυμοσύνη σου!

13 ώρες πρίν, AvocadoMama είπε:

Χαίρομαι πάρα πολύ! Αναμένω και τα δικά μου αποτελέσματα από το nipt. Όλα να πάνε σούπερ στην εγκυμοσύνη σου!

Καλά αποτελέσματα! Εμένα το παιδάκι μου θα γίνει 4 σε λίγο. Όλα θα πάνε καλά!

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...