Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παχουλούτσικα μωράκια

Recommended Posts

και η δική μου όσο και να της έδινα το έπινε...μια μέρα ήπιε 240ml και ήταν 2 μηνών.

δεν το ξαναέκανα, την περιόρισα λίγο, με το που τελειώσει το μπιμπερό δώσε πιπίλα.

για κάποιο δάστημα "κολάνε". πίνουν τα ίδια ml δλδ.

αργότερα θα πρέπει να ετοιμάζουμε 2 μπιμπερό.

300 ml νομίζω είναι τα μεγάλα, δεν υπάρχει πιο μεγάλο.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 1 year later...

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

και ο πρωτος και ο δευτερος ειναι θηριάκια χα χα....ο μικρος ειναι 6μηνων και ζυγιζει κοντα 9κιλα! γεννηθηκε 3.100 και απο τον 3ο μηνα συμφωνα με την καμπυλη αναπτυξης ειχε το μεγεθος και τα κιλα ενος 6μηνων μωρου. Το ιδιο και λιγο παραπανω ήταν ο μεγαλος του αδερφος.

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

• 1 month later...
  • 7 months later...
Η μπέμπα μου είναι 3μηνών και 6 κιλά

ο Γιατρός μας το μόνο που μου είπε είναι ΄να προσπαθήσω να τις κάνω τα γεύματα ανα 4ωρο,(τωρα τρώμε ανα 3ωρο, το βράδυ ξεχνίεται και σε 5ωρο)

κάποιες όμως θείες όταν βλέπουν το μωρό μου μου λένε ότι για την ηλικία του είναι πολύ χοντρό και πρέπει να μην της δίνω να τρώει τόσο πολύ!!αλλά τι να κάνω βρε κορίτσια αφού κλαίει, τρώει 6 γεύματα των 150 μλ στο 24ωρο!!!

γεννήθηκε 2.920γρ

τα δικά σας μωρά πόσα κιλά ήταν 3 μηνών ?

Τελικά τώρα η μικρή είναι καλή σε κιλα??? Ρωτάω εμένα τρώει 180ml σε 6 γεύματα, γεννήθηκε 2900 και επειδή πέρασε 1 μήνα στη μονάδα με αναπνευστικό πρόβλημα ενός μηνός ήταν μόνο 3200. Τώρα είναι 3ων μηνών και είναι 6500 και περίπου στους 63-64 πόντους. Σκέτος μπόγος! Ανησυχώ μήπως έχει θυροειδή ή τάση προς πάχος...

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια έχω αρχίσει και ανησυχώ. Η μπέμπα είναι 4ων μηνών και είναι 7400!!! Φαίνεται πολύ χοντρούλα. το μπούτι της είναι όλο δίπλες και μέσα στο λίπος. Έχει προγούλια, κοιλιές!!! Δεν τα θυμάμαι αυτά στη μεγάλη μου κόρη. Πώς γίνεται αυτό βρε κορίτσια? Μήπως κάνω κάτι λάθος? Την ταϊζω σε συγκεκριμένες ώρες (5γεύματα την ημέρα 180ml και 210ml το πρωί και το βράδυ), Δεν περιμένω να κλάψει για να της δώσω. Όταν έρθει η ώρα της της το δίνω. Τι να κάνω???

azHYp2.png

vwuep3.png