Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β ΣΤΟ ΕΑΠ?

Recommended Posts

Χτές βγήκαν τα αποτελέσματα στο ΕΑΠ. Στην πληροφορική θα πάρει 1000 και μου έστειλαν μήνυμα οτι είμαι κατηγορία Β και έχω αριθμό 1820. Τι σημαίνει αυτό? Απο την άλλη μου λένε να κάνω εγγραφή. Τελικά μήπως πάρει περισσότερους? Ή να μην ελπίζω καθόλου?

Διαφημίσεις

υπαρχει η κατηγοριαΑ η Β και η Γ

η αλφα ειναι οι πρωτοι πρωτοι ...αν δεν εγγραφουν της Α στελνουν email στους (με σειρα πρτοτερεοτητας) της Β και μετα αν δεν εγγραφουν και οι του Β πανε στους Γ..

εγω περασα και ημουν σειρα Γ

εχεις ελπίδες απλα περημενε...πολλες φορες δηλωνουν ενδιαφερον περνανε αλλα μετα το μετανιωνουν ....κι ετσι υπαρχουν και οι Β και Γ σειρες...

Η διαφορά μεταξύ εσένα και της κατηγορίας Α είναι ότι από εσένα ζητάνε μόνο τα δικαιολογητικά και όχι τα λεφτά - έχω περάσει εδώ και τρία χρόνια,διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Επειδή οπως είπε και η Άρια πολλοί δεν θα θέλουν να πάνε, στέλνεις τα δικαιολογητικά και στην ημερομηνία που σου λένε στο mail ξαναβλέπεις. Αν σε έχουν πάρει στέλνεις και τα λεφτά. Αν όχι, περιμένεις μήπως κάποιος ακόμα αρνηθεί..

Καλή επιτυχία!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Αλήθεια λέτε?

Εγώ ήμουν σίγουρη πως δεν θα με πάρουν... Τώρα έχω μία ελπίδα...

Μαριλίνα όντως μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά σωστά. Τα ετοιμάζω σιγά σιγά. Εσείς θυμάστε τι σειρά είχατε, πόσους έλεγε οτι θα πάρει και πόσους τελικά πήρε?

Απλά μου κάνει εντύπωση. αν πάρει 1000(ή μήπως παίρνει περισσότερους) στην Πληροφορική που θέλω εγώ, μέχρι το 1820 που είναι η σειρά μου είναι 820 ακόμη άτομα.

Πείτε τις δικές σας εμπειρίες, Τελειώνετε? Τι κάνετε?

Εγώ ήμουνα κατηγορία Α, οπότε δεν θυμάμαι καλά.

Πάντως, ελπίδες έχεις.

Μπήκα σε μεταπτυχιακό το έτος 2006-2007 και το πάω... σαν τον κάβουρα λόγω της εγκυμοσύνης, του μωρού και της δουλειάς.

Η πληροφορική ξέρω πως θέλει διάβασμα, αλλά πως είναι και πολύ ενδιαφέρον. Δύο φίλοι μου έχουν περάσει και βρίσκονται και οι 2 στον δεύτερο χρόνο.

Καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου δήλωσε για Ευρωπαικό Πολιτισμό, θα πάρουν 800 κι είναι γύρω στο 1100.

Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν?

Ε ρε επιμόρφωση που θα πέσει στο σπίτι.. :D

εγώ ήμουν κατηγορία Β, και από τους 800 ήμουν το Νο 1525 (αν θυμάμαι καλά...).

απ' οτι ξέρω παίρνουν και κατηγορία Γ!

Αντε, με το καλό!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ο άντρας μου δήλωσε για Ευρωπαικό Πολιτισμό, θα πάρουν 800 κι είναι γύρω στο 1100.

Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουν?

Ε ρε επιμόρφωση που θα πέσει στο σπίτι.. :D

ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΡ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ... ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 11....ΚΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ??? ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ???

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

• 3 weeks later...

Καλησπέρα & καλή χρονιά σε όλους!!!

Μόλις είδα τη συζήτηση αυτή, επειδή δεν μπαίνω συχνά στο forum, βλέπετε έχω internet μόνο στο γραφείο κι εδώ κι ένα μήνα περίπου γίνεται ο χαμός.

Ελπίζω οι απαντήσεις μου να είναι ακόμη επίκαιρες.

Λοιπόν, είμαι φοιτήτρια στο ΕΑΠ στο τμήμα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το 2004 και πραγματικά είναι κάτι για το οποίο χαίρομαι. Η άποψή μου είναι σε όποια κατηγορία κι αν έχετε κληρωθεί, να κάνετε την εγγραφή σας - άλλωστε δεν έχετε κάτι να χάσετε. Προσωπικά ήμουν στην κατηγορία Β, έκανα τα χαρτιά μου και με ενημέρωσαν ότι έχω περάσει.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα με πάρα πάρα πολύ διάβασμα και πολλές θυσίες, ακόμη κι από την προσωπική σου ζωή, ακόμη κι από το/α παιδί/ά σου. Όμως το ταξίδι είναι πολύ ενδιαφέρον κι αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Προσωπικά, δουλεύω σε ένα απαιτητικό γραφείο (είμαι πολύ απογοητεύμενη από την εργασία μου), είμαι σύζυγος, έχω ένα κοριτσάκι 2.5 χρονών και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Κι όμως δεν έχω μετανιώσει ούτε μία στιγμή, παρά την κούραση, τις απογοητεύσεις, τα ξενύχτια κι ό,τι άλλο. Τώρα πια κι η μικρή μου λέει: "πάλι εργασία γράφεις μαμάκα;" και την παίρνω αγκαλιά και διαβάζουμε μαζί.

Είναι ό,τι καλύτερο.

Ελπίζω να μην κούρασα. Για ό,τι άλλο είμαι στη διάθεσή σας.

Διαφημίσεις

Δηλαδή κορίτσια εγώ που ειμαι Γ και αρκετά μεγάλο νούμερο, ελαβα ενα μαιλ απλά να μπω το Μαρτη στην ιστοσελιδα για να ελεγξω. Να κανω καμια κινηση για εγγραφή ή θα παει στο βροντο;

Δηλαδή κορίτσια εγώ που ειμαι Γ και αρκετά μεγάλο νούμερο, ελαβα ενα μαιλ απλά να μπω το Μαρτη στην ιστοσελιδα για να ελεγξω. Να κανω καμια κινηση για εγγραφή ή θα παει στο βροντο;

ναι! στο κάτω κάτω, δεν έχεις τίποτα να χάσεις! :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ναι, να κάνεις την αίτηση. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να παίρνουν από κατηγορία Γ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το μετανιώνουν ή που δεν έχουν τα χρήματα για να κάνουν την εγγραφή.

Ξεκίνα από το site του ΕΑΠ http://www.eap.gr κι αν θες κάνε και μία βόλτα από το site που έχουν φτιάξει οι φοιτητές του ΕΑΠ, το οποίο είναι αρκετά κατατοπιστικό, δεν έχει σχέση με το ΕΑΠ, δηλαδή δεν το υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο ή οι καθηγητές, αλλά είναι αρκετά καλό για μία πρώτη επαφή, είναι το http://www.eap-forums.gr

Για ό,τι θέλεις ή χρειαστείς στη διάθεσή σου ή όποιος άλλος θέλει κάτι. Μόνο επαναλαμβάνω έχω internet μόνο στη δουλειά και γι' αυτό δεν μπορώ να βλέπω ή να απαντάω αμέσως στα μηνύματα.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Εγώ είμαι στην Πληροφορική πρώτο έτος φέτος, στο τμήμα μου έχουμε "παιδί" (γιατί εντάξει παιδιά είμαστε και εμείς) που ήταν Γ κατηγορία.

Εγώ πριν τρια χρόνια είχα σειρά κατάταξης 1686 και δεν μπήκα για 4 - 5 νούμερα!!! και πέρσυ φτάσανε πάνω από το 2000... :wink:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.