Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

και οι αποστασεις εκμηδενιζονται

mamyb

Recommended Posts

με κυνδηνο να γινω γραφικη (αντε παλι ενα ποστ με ευχαριστηρια και σαλιαρησματα ...ωχου..... χαχαχαχ) οφειλω να τοποθετηθω ....

ο λογος λοιπον που ανοιξα αυτο το ποστ στο ας γνωριστουμε ... ειναι για να γνωρισετε παλιοι και νεοι , τα μελη του φορουμ που αν θελουν να εκμηδενιζουν αποστασεις το κανουν...

(θα μακριγορησω το ξερω αλλα καλα κανω δικο μου ποστ ειναι οτι θελω κανω :lol: )

καθεμερα στο τσατ (εν ωρα εργασιας ) γαι τουλαχιστον 8 μηνες μιλαγαμε οι αθηναιες με τις θεσσαλονικιες...οκ γνωρηστηκαμε ...γελασαμε (ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΧΙ ΒΛΑΚΕΙΕς...Ε και πως να το κανουμε δεθηκαμε....αυτες εκει εγω εδω.....)

ολα καλα ολα ανθηρα....

αλλα το να σου στελνουν δεμα με δωρα για το παιδι σου ...ή να ερχετε η αλλη για επαγγελματικους λογους και να κουβαλαει παλτο για το παιδι σου ειναι ενα δειγμα κατεμε .... του τι ανθρωπος ειναι ο αλλος....

σημερα ηρθε ενα δεμα απο την θεσσαλονικη για το παιδι μου με δωρα.... το παιδι στο σαλονι τωρα παιζει με αυτα.... και αναρωτιεμε δεμα απο την θεσσαλονικη??? παμε καλα??? και ειναι και η δευτερη φορα που συμβαινει???? α καλα ....(ειπα ) και μετα λενε εμενα τρελη ..... αλλα το θεμα ειναι το δεμα ηρθε απο μια κοπελα (οκ ναι μειωμενη νοημοσυνης χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ γενικοτερα.... αλλα εχουμε και καιρο να τα πουμε ρε παιδι μου στο τσατ .... ) με κανει να ανρωτιεμε.... αλλα για αυτην οκ δεν θα αναρωτηθω και πολυ γιατι εχει δειξει τι ανθρωπος ειναι , οπους πολες φορες εχουμε πλακωθει διαδηκτηκια (δε νοει να καταλαβει ρε παιδι μου ειπαμε ....ειναι και ξανθια ...χαχαχαχαχ) αλλα αυτο δεν την εμποδιζει .....

τεσπα

Dalia εισαι και θα εισαι μια ξαναθια μποουγατσα...σ΄ευχαριστω!!!!

κι επιδη το σκηνικο το χαν ξανακανει κι αλλες:

daffy εισαι πολυ καλο παιδι .... σ ευχαριστω που γνωρηστηκαμε

Νantia εισαι ζουζουνα....

maraki 1 εισαι...η ηρεμη βορεια δυναμη (υπαρχει και νοτια για αυτο στο λεω...)

σας ευχαριστω

καλα χριστουγεννα με ειρηνη ....αγαπη ....

υ.σ.

παιδια ειμαστε οκ με ρουχα...και παιχνιδια για μενα παιζει τιποτα που κυκλοφορο σαν λετσος και πευτω στο στομα της ορκας που καθε φορα που μεβλεπει λεει πως εισαι ετσι και μου εχει σπασει τα νευρα ??? χαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

christmas-love.gif

Διαφημίσεις

υ.σ.

παιδια ειμαστε οκ με ρουχα...και παιχνιδια για μενα παιζει τιποτα που κυκλοφορο σαν λετσος και πευτω στο στομα της ορκας που καθε φορα που μεβλεπει λεει πως εισαι ετσι και μου εχει σπασει τα νευρα ??? χαχαχαχαχαχα

:D:D:D διαστάσεις πλιζζζζζζζζζζζζ και μη μου πεις ότι είναι 90-60-90 :lol::lol: :lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Ζουζούνες μου γλυκιές ....

Μαρή Dalia έκανες μωβ ανταύγες ?? I dont believe it!!

Αρια αγάπη μου .... ήρθε νωρίς ο Αη Βασίλης ??

Παπίτσα μου άστη να επαναλαβμάνεται ....

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ

Πένη

.png

Υπέροχα πράγματα, υπέροχοι άνθρωποι..

"Κι αν χιλιόμετρα χωρίζουν τοπικά τους Χριστιανούς

είναι η πίστη που τους έχει ενωμένους δυνατούς!!"

Άσχετο αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό! :D:D:D

Διαφημίσεις

Με ρωτησε χθες η μικρη μου Κωνσταντινα¨

"Μαμα γιατι δινουμε στους φιλους μας δωρακια?"

"Εσενα σου αρεσει να σου δινουν δωρακια?"

την ρωτησα

"Ναι" μου απανταει

ΚΑι πως νοιωθεις οταν περνεις δωρακια, εισαι χαρουμενη, λυπημενη? την ρωταω.

" Ειμαι χαρουμενη" μου λεει

"Πιστεψε μου οταν δινεις δωρα εισαι το ιδιο χαρουμενη με οταν περνεις δωρα γιατι κανεις τον φιλο σου ευτυχισμενο" της απανταω

• 2 εβδομάδες μετά...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

• Δημιουργία νέου...