Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αυριο....

beboulix

Recommended Posts

αυριο θα παω με την μανουλα μου να χαζεψουμε στα μαγαζια χωρις το μωρο,μετα απο 7 μηνες.

τωρα ξεκινησαμε φρουτακια οποτε θα αφησω το μωρο στον αντρα με τα παντα ετοιμα κ θα φυγω.

μου εχει λειψει λιγο οτι δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα χωρις το μωρο αλλα οταν μεγαλωσει θα την παιρνω να οργωνουμε τα μαγαζια.

Διαφημίσεις

Αχ πως σε νιώθω!!!!!!!!!

Έχω δύο παιδάκια, τον γιό μου 5 ετών και την κόρη μου 14 μηνών. Από την στιγμή που γέννησα την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες. Έχω βγει μία μόνο φορά βράδυ όταν ήταν 11 μηνών. Έχω την ατυχία να μην έχω κοντά γιαγιάδες και ο άνδρας μου να ταξιδεύει συχνά.

Ώρες - ώρες νιώθω να πνίγομαι και γελόντας μέσα από τα δόντια λέω ότι έχω την τύχη επί πέντε χρόνια να μην έχω χάσει ούτε μία αλλαγή πάνας ή επίσκεψη τουαλέτας του γιού μου και της κόρης μου.

Παρ' όλη όμως την πίεση που νιώθω ώρες - ώρες πρέπει να σου ομολογήσω ότι πραγματικά δεν μετανοιώνω ούτε στιγμή. Είχα πολλέ μοναχικές ώρες πριν τα παιδιά μου και σίγουρα θα έχω όταν πια αυτά θα ανεξερτοποιηθούν. Για την ώρα απολαμβάνω αγκαλιές και αγάπη αγάπη αγάπη.

Κουράγιο

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Βeboulix πάρε με μαζί σου. Εγώ διαπιστώνω ότι και αν ακόμα αφηνα τα παιδιά μου στον άντρα μου για να πάω για ψώνια που προυποθέτει ότι πρέπει να έχω μαγειρέψει από το βράδυ και να συμμαζεύω τρείς ώρες αφού γυρίσω δεν έχω με ποιόν να πάω. Εκανά παιδί σε πολύ μικρη ηλικία (24 ετών την πρωτη και 27 την δεύτερη) και έχω χαθεί με τις φίλες μου! Δεν τις αδικώ που με βαριούνται αλλά καμιά φορά διαπιστώνω ότο έχουμε μείνει μαγκούφηδες.

τι λετε βρε κοριτσια?πιασατε θεμα που ποναει.. εγω ειμαι στα 25.εχω 2 παιδακια 3.5 και 2 χρονων.περιτο να σας πω οτι η λεξη 'βραδυνη εξοδος'' δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου.α!οχι οκ.βγαινω μια φορα το χρονο σε μια βραδυα συναντησης με τις φιλες μου.τελευταια ειμαι και γκαντεμο ομως.τις 2 τελευταιες φορες που βγηκα αρωστησε η μικρη..μετα απο 1 ωρα που εφυγα με πηρε τηλ. ο αντρας μου και μουπε πως η μικρη ψηνεται στον πυρετο.τι τα θες?εκατσα αλλα σε αναμμενα καρβουνα..τελος παντωνας ειναι καλα τα παιδακια μας και που θα παει?.. θα μεγαλωσουν και θα μας βοηθανε να διαλεξουμε και τι θα βαλουμε! :lol:

1-2-3MPOMPIRES!!!

ειδατε?βγαινεις για λιγο να ξεσκασεις κ αμεσως τηλεφωνο.

δεν λεω για την σουπερμαμα που υπηρχε λογος,αλλα για τον μπαμπα μας.

καθε 5΄ ντρινγκ!

-το μωρο εφαγε (ωραια τα λεμα μετα)

ντρινγκ

-το μωρο εκανε κακα(ωραια αλλαξε την)

ντρινγκ

-το μωρο κλαιει(ωραια βαλε την για υπνο)

ντρινγκ,ντρινγκ,ντρινγκ(δεν απαντουσα)

μολις γυρισα σπιτι πολυ απλα του ειπα οτι αν δεν υπαρχει λογος μην με παιρνει συνεχεια τηλ. τα καταφερνει μια χαρα.μονο αν υπαρχει σοβαρος λογος.

μηπως αγχωνονται λιιιιγο παραπανω?

Διαφημίσεις

Αύριο.... μια απ' τα ίδια :D . Μ' αρέσει πολύ αυτή η καθημερινότητα. Πριν κάνω το 2ο παιδί ήμουν σπίτι-δουλειά-σπίτι. Γυρνούσα χώμα από τη δουλειά κι έπεφτα για ύπνο. Δεν ασχολιόμουν σχεδόν καθόλου με την κόρη μου και εντελώς καθόλου με τον άντρα μου. Ήμουν ένα ζόμπι. Από ένα σημείο και μετά με έπιασε κατάθλιψη και πέρα από ζόμπι ήμουν και κλαμμένη όλη μέρα. Δεν έβγαινα έξω, δεν συναντιόμουν με φίλες, τίποτα. Το ΣΚ έκανα δουλειές, μαγειρέματα, σκουπίσματα, πλυσίματα, σιδερώματα κτλ.

Την κόρη την έκανα στα 20 και το γιο στα 25. Άρχισα να δουλεύω στα 23. Μέχρι τότε ήμουν καλά. Μετά άρχισαν όλα.

Τέλος πάντων, τώρα μ' αρέσει αυτή η καθημερινή ρουτίνα όλη μέρα στο σπίτι με τα παιδιά. Να σηκωθούμε, να πάει η μικρή παιδικό, να ταΐσω τον μπέμπη, να μαγειρέψω, να καθαρίσω. Οι δουλειές δεν άλλαξαν, εγώ όμως ναι.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Bebelux αυτο με τα τηλέφωνα και τους πατεράδες έχει πολύ πλάκα. Θυμάμαι ο γιός μου 5 τώρα ήταν 9 μηνών και έπρεπε να πάω στην δουλειά για 3 ώρες να κανονίσω τις άδειές μου. Ο άνδρας μου μέχρι τότε δεν είχε αλλάξει ποτέ τον γιό (πράγμα βέβαια που το έλεγα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα) γιατί ....... ένιωθε λίγο περίεργα με αυτό που είχε ......... ανάμεσα στα πόδια του. Τέλος πάντων ξεκίνησα αφήνοντας ένα μωρό 9 μηνών και ένα άνδρα άσπρο σαν το πανί. Μετά από μισή ώρα χτυπάει το κινητό και ακούω την φωνή του άνδρα μου εξαγιωμένη "ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ". Τα είπε και μου έκλεισε το τηλέφωνο αφήνοντάς με να σκέφτομαι "ποιός γιός μου βρε Καραμήχαλε και ποιό δικό μου έγινε.

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

...αλλα οταν μεγαλωσει θα την παιρνω να οργωνουμε τα μαγαζια.

όταν μεγαλώσει λίγο ... απο την κούραση που θα έχεις εσύ beboulix μου , δεν θα έχεις κουράγιο ούτε να ντυθείς για να πάτε βόλτα στα μαγαζιά ... :lol:

το μόνο που θα ζητάς επίμονα ... είναι ενα κρεβατάκι και μισή ωρούλα υσηχία για να κοιμηθείς ... :lol:

καλά να περάσεις αύριο ! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ειδατε?βγαινεις για λιγο να ξεσκασεις κ αμεσως τηλεφωνο.

δεν λεω για την σουπερμαμα που υπηρχε λογος,αλλα για τον μπαμπα μας.

καθε 5΄ ντρινγκ!

-το μωρο εφαγε (ωραια τα λεμα μετα)

ντρινγκ

-το μωρο εκανε κακα(ωραια αλλαξε την)

ντρινγκ

-το μωρο κλαιει(ωραια βαλε την για υπνο)

ντρινγκ,ντρινγκ,ντρινγκ(δεν απαντουσα)

μολις γυρισα σπιτι πολυ απλα του ειπα οτι αν δεν υπαρχει λογος μην με παιρνει συνεχεια τηλ. τα καταφερνει μια χαρα.μονο αν υπαρχει σοβαρος λογος.

μηπως αγχωνονται λιιιιγο παραπανω?

χαχαχαα μου θυμισες τον αντρα μου.. επρεπε να λειψω ταξιδι πριν κανα χρονο περιπου και με παιρνει τηλ. με τον μικρο στο βαθος να κλαιει-γκρινιαζει... "τι ειναι αυτο το χιχιχου που ζηταει να του βαλω στο dvd?????" "χαχαχαχχαχα" εγω κομματια στα γελια! ο μικρος εννοουσε να του βαλει τον Γουντι τον τρυποκαρυδο! το "χιχιχου" ηταν το γελιο του Γουντι αλλα που να το φανταστει!

me and my men...

χαχαχαα μου θυμισες τον αντρα μου.. επρεπε να λειψω ταξιδι πριν κανα χρονο περιπου και με παιρνει τηλ. με τον μικρο στο βαθος να κλαιει-γκρινιαζει... "τι ειναι αυτο το χιχιχου που ζηταει να του βαλω στο dvd?????" "χαχαχαχχαχα" εγω κομματια στα γελια! ο μικρος εννοουσε να του βαλει τον Γουντι τον τρυποκαρυδο! το "χιχιχου" ηταν το γελιο του Γουντι αλλα που να το φανταστει!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις