Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΕΥΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ??

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα ερωτηση αφορα μια πολυ καλη μου φιλη.Εκανε τον β'επιπεδου και ο γιατρος της συνεστισε οπωσδηποτε αμνιοπαρακεντηση διοτι εντοπισε λευκο κονδυλι στην καρδουλα.Κανενας (ουτε ο γυναικολογος της ) μπορεσαν να τη διαφωτισουν ιδιαιτερα περι τινος προκειται.Το εχετε ξανακουσει? Αν ναι σας παρακαλουμε θελουμε πληροφοριες.Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τιποτα!!

Ευχαριστουμε εκ των προτερων και περιμενουμε νεα σας με ανυπομονησια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μήπως ξέρεις αν λέγεται και Golf Ball? Εμάς μας είχε βρεί ένα εναπώθεμα ασβεστίου στη καρδούλα του μικρούλη, (υπερηχογενές κομβίο νομίζω λέγεται και αλλιώς) αλλά δεν κάναμε περισσότερες εξετάσεις γιατί ο γυναικολόγος μας δεν το θεώρησε σημαντικό και είπε πως ίσως να φύγει από μόνο του.

Δόξα το Θεό, όλα πήγανε μια χαρά! :D

Πάντως σίγουρα δεν θα είναι κάτι το ανησυχιτικό, αλλιώς πιστέυω πως θα σας το λέγανε οι γιατροί.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στη φίλη σου, και ενημέρωσε μας αν μπορείς!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Ιωαννα μου σ'ευχαριστω πολυ! θα το ψαξουμε και ετσι οπως το αναφερες.Δυστυχως κανενας δεν της ειπε τιποτα ( μηπως δεν γνωριζαν :?: ).Το μονο που της ειπε ο γυναικολογος της ειναι οτι παλιοτερα το ειχαν συνδεσει με χρωμοσ/κες ανωμαλιες, χωρις να αποδειχθει ομως κατι μεχρι σημερα.Το θεμα ειναι οτι κανενας δεν το εχει ξανακουσει και δεν μπορω να βρω κατι σχετικο στο νετ.

Ναι φυσικα και θα ενημμερωσω μετα την αμνιοπαρακεντηση.

Ναι μάλλον αυτό το κονδύλι που σου είπαν θα είναι το λεγόμενο αλλιώς κομβίο ή golf ball.Και σε μας το βρήκαν αλλά τόσο η γιατρός που μας έκανε τον υπέρηχο όσο κι ο γιατρός μου είπαν ότι δε χρειάζεται περαιτέρω εξέταση.Καλά αποτελέσματα στη φίλη σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...