Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απορίες προς πολύτεκνους από άσχετους :)

Recommended Posts

Καταρχάς να συγχαρώ όλους τους πολύτεκνους και να σας πω προκαταβολικά ότι θέλω να βρεθώ στη θέση σας.

Εχω προς το παρόν 2 παιδάκια και θέλω και 3ο όμως με προβληματίζουν ορισμένα πρακτικά ζητηματα. Οπότε θα ήθελα από τους πιο έμπειρους βοήθεια :)

Πρώτον. Όταν γεννήσατε το πχ 3ο παιδάκι σας, πως ήταν η καθημερινότητά σας τις πρώτες μέρες (αυτές με αγχώνουν πιο πολύ) σε σχέση με τα μεγαλύτερα παιδιά; Θέλω να πω το νεογέννητο έχει τρομερές απαιτήσεις χρόνου και ενέργειας, τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας πχ 2-3-4 ετών πώς το διαχειρίζονται; Τί κανουν;

Έχω κι άλλες ερωτήσεις αλλά τις φέρνω σιγα-σιγά :)

Διαφημίσεις

Just now, Belmar είπε:

Καταρχάς να συγχαρώ όλους τους πολύτεκνους και να σας πω προκαταβολικά ότι θέλω να βρεθώ στη θέση σας.

Εχω προς το παρόν 2 παιδάκια και θέλω και 3ο όμως με προβληματίζουν ορισμένα πρακτικά ζητηματα. Οπότε θα ήθελα από τους πιο έμπειρους βοήθεια :)

Πρώτον. Όταν γεννήσατε το πχ 3ο παιδάκι σας, πως ήταν η καθημερινότητά σας τις πρώτες μέρες (αυτές με αγχώνουν πιο πολύ) σε σχέση με τα μεγαλύτερα παιδιά; Θέλω να πω το νεογέννητο έχει τρομερές απαιτήσεις χρόνου και ενέργειας, τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας πχ 2-3-4 ετών πώς το διαχειρίζονται; Τί κανουν;

Έχω κι άλλες ερωτήσεις αλλά τις φέρνω σιγα-σιγά :)

Στη δική μας περίπτωση, η μετάβαση από τα 2 στα 3 ήταν μάλλον ευκολότερη από το 1 στα 2. Βέβαια ήδη υπήρχε part-time baysitter, γιατί δεν υπήρχε ποτέ γιαγιά, θεία κλπ να βοηθήσει και εργαζόμουν και εγώ πολλές ώρες μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Just now, ΑΡΓΚ said:

Στη δική μας περίπτωση, η μετάβαση από τα 2 στα 3 ήταν μάλλον ευκολότερη από το 1 στα 2. Βέβαια ήδη υπήρχε part-time baysitter, γιατί δεν υπήρχε ποτέ γιαγιά, θεία κλπ να βοηθήσει και εργαζόμουν και εγώ πολλές ώρες μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οπότε την ημέρα είχες την babysitter για καποιες ώρες και απασχολούσε τα άλλα παιδιά ενώ ήσουν κι εσύ σπίτι;

Just now, Belmar είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οπότε την ημέρα είχες την babysitter για καποιες ώρες και απασχολούσε τα άλλα παιδιά ενώ ήσουν κι εσύ σπίτι;

Nαι, μεχρι το παιδί να γίνει περίπου 3 μηνών από όσο θυμάμαι. Μετά είχαμε μπει σε ένα ρυθμό και ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

Just now, ΑΡΓΚ said:

Nαι, μεχρι το παιδί να γίνει περίπου 3 μηνών από όσο θυμάμαι. Μετά είχαμε μπει σε ένα ρυθμό και ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

Ευχαριστώ. Και μια επακόλουθη ερώτηση. Την babysitter πού την είχες βρει;

Διαφημίσεις

Just now, Belmar είπε:

Ευχαριστώ. Και μια επακόλουθη ερώτηση. Την babysitter πού την είχες βρει;

Έχω χρειαστεί πολλές babysitter, είτε μερκής είτε ολικής απασχόλησης κατά καιρούς, κάποιες από γνωστούς, κάποιες από αγγελίες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...