Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστουγεννιάτικα δωράκια στα μικρά μας!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου amarylis...η κορουλα μου ειναι 5,5 μηνων οποτε θα της κανουμε

μαλλον πρακτικα δωρα.Ο μπαμπας θα της παρει ενα καινουργιο

καθισματακι για το αυτοκινητο (το παλιο δεν μας χωραει) και η μαμα ενα κατακοκκινο φορεματακι (το χρωμα που απαιτουν οι γιορτες) με ασορτι κορδελα για τα μαλλια( αν μπορουμε να πουμε μαλλια το χνουδι

παυ εχουμε). :wink:

matina

ελα ντε...

ωραιο το θεμα..ο μικρος μου ειναι 7μηνων και εχει βουνα παιχνιδια τα οποια ομως μετα απο 2 λεπτα βαριεται...για ριχτε καμμια ιδεα οι πιο εμπειρες μανουλες για παιχνιδακια που εχουν τραβηξει την προσοχη στα μικρα σας γιατι κατι πρεπει να βαλουμε κατω απο το δεντρο μας... :lol:

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Καλημέρα!

για αυτό έθιξα αυτό το θέμα και εγώ σκέφτομαι τί να βάλω κάτω από το δέντρο!

ριτα79 7 μηνών ε?...χμ..να θυμηθώ.. :roll: εμένα αυτά που είχε χαρεί πολύ ήταν το σκυλάκι της Fisher price που λέει τραγουδάκια, ένα τραπέζι δραστηριοτήτων, βιβλιαράκια αφής με τα αντικείμενα(για αυτά τρελαινόταν ο μικρός μου) ή ακόμη ίσως μία κούνια, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κούνιες, εμείς είχαμε παλιότερα στην ηλικία του μικρού σου μία της Fisher price και τώρα έχουμε μία ξύλινη που δένουμε στο μονόζυγο(πώς έχουμε το ποδήλατο για κρεμάστρα? ε!ένα τέτοιο πράμα! :lol: )ή μία στράτα να πιάνεται και να κάνει βηματάκια?δεν ξέρω αν τα έχει αυτά..

ματινα την φαντάζομαι στα κόκκινα μία οπτασία θα είναι! :)

Να μας ζήσουν και καλές γιορτές να έχουμε!! :D

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

ή ακόμη ίσως μία κούνια, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κούνιες, εμείς είχαμε παλιότερα στην ηλικία του μικρού σου μία της Fisher price και τώρα έχουμε μία ξύλινη που δένουμε στο μονόζυγο(πώς έχουμε το ποδήλατο για κρεμάστρα? ε!ένα τέτοιο πράμα! :lol: )

άκυρη η κούνια, την έχετε, τώρα την είδα στην φωτό :roll:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ επειδή δεν τις είχαμε πάρει τίποτα τις προηγούμενες χρονιές, λέμε να τις πάρουμε το συνθεσαιζερ που έχει στο παρακάτω Link¨http://www.elc.com.cy/pdf/MakingMusic_108_109.pdf

μιας και τις αρέσει η μουσική και είναι όλη μέρα και τραγουδάει χορεύει , και το είχε δεί και στο κατάστημα που είχαμε επισκευθεί κατι μήνες πριν και το δοκίμαζε, έδειχνε να της αρέσει.

GEBnp3.pngcRvDp3.png

Καλημέρα!

Εμένα μου πήρε το προσπέκτους του "μουστάκα" και άρχισε σε κάθε σελίδα να βλέπει παιχνίδια και να με ρωτάει με ματάκια όλο γλύκα

"μανουουουουλαααα θα μου το παεις αυτόοοοο???????"

Σε κάθε σελίδα όμως :shock::lol:

Πάντως θα της πάρω το αυτοκίνητο της barbie σαν δώρο απο τον μπέμπη... :wink: και εμείς το κάστρο της dora (fisher price)...

demi7 με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σου! :)

εγώ ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα διαφορετικό από τα συνηθισμένα :(

του αρέσει γενικώς να σκαρφαλώνει, οι παιχνιδοκατασκευές, τέτοια πράγματα περισσότερο από τα παιχνίδια και δεν ξέρω αν μπορώ και ΄πού να κοιτάξω για καμιά μικρή παιχνιδοκατασκευή που να μην πιάνει πολύ χώρο, κάτι σαν τραμπολίνο? :roll:ε καλά..σε λίγο θα μου πείτε θα θες να φτιάχνει και καφέ!.. :):shock: τώρα έχουμε μία πισινούλα γεμάτη με μπαλάκια όπου καταλήγει από μία μικρή τσουλήθρα και του αρέσει, μήπως να κοίταζα για κάτι αντίστοιχο?΄(αυτό μόνο κάτο από το δέντρο δεν χωράει :lol: ) και του αρέσουν πολύ τα αυτοκινητάκια (αυτά που ανεβαίνει πάνω, έχουμε 2, ένα για εκείνον και ένα για..την μαμά!να με τρέχει) και τα παραμύθια!πολύ!καμιά ιδέα? :roll:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Ένα καινούργιο γραφειάκι και καρεκλάκι για να κάθεται και να ζωγραφίζει, και με έχει φάει να της πάρω το καρότσι super market με την ταμειακή μηχανή. Επίσης, βρίσκω πολύ καλή ιδέα τον πίνακα-καβαλέτο με μαρκαδόρους ή με κιμωλίες για να ζωγραφίζουν.

Εμείς έχουμε χώρο στην πιλοτή και της έχουμε πάρει τσουλήθρα little tikes και μια κούνια (ο παλαβός ο αδερφός μου δλδ :lol: ) Τώρα απο παιχνίδια έχει ξετρελαθεί μ'ενα ξύλινο -γερμανικής κατασκευής- οπου στη μια πλευρά έχει άβακα, απο πάνω μπαίνει καπάκι μια κατασκευή με λιγισμένα σίδερα πλαστικοποιημένα όπου έχει ξυλαράκια σε διάφορα σχήματα να τα πάει απο την μια μεριά στην αλλη και στις άλλες πλευρές έχει διάφορες δραστηριότητες (κύλινδρο, πεντάγωνο, τετράγωνο, τρίγωνο και σταυρός να τα βάλει στη σωστή τρύπα) και κάτι σαν λαβύρινθος απο την άλλη για να βάλει τα σωστά χρώματα στη σωστή μεριά....

Το ELC δυστυχώς απ'ότι ρώτησα στην Κίνα τα κατασκευάζουν... όχι ότι έχω τρελό πρόβλημα αλλά επειδή τα διαφημίζουν αλλιώς με πείραξε... και δεν πήρα τίποτα..!

Αμα θυμηθώ τίποτα άλλο θα σου ξαναγράψω.... :wink:

Διαφημίσεις

Το ELC δυστυχώς απ'ότι ρώτησα στην Κίνα τα κατασκευάζουν... όχι ότι έχω τρελό πρόβλημα αλλά επειδή τα διαφημίζουν αλλιώς με πείραξε... και δεν πήρα τίποτα..!

Demi 7 - Είσαι σίγουρη γι'αυτό?? 'Επαθα πλάκα γι'αυτο μόλις το διάβασα! Και μου αρέσουν τα παιχνίδια και η φιλοσοφία του ELC !!! ¨Οχι ότι έχω τρελό προβλημα κι εγώ, αλλα μου φαίνεται αδικία, γιατί έχω ακόυσει για τους τρόπους διαβίωσης και κατασκευης, και με την σκέψη ότι μπορεί να κατασκευάζονται και παιχνίδια απο μικρά παιδιά για να παίζουν τα παιδιά μας, το θεωρό απαράδεκτο!!

GEBnp3.pngcRvDp3.png

βρε γαμ.. υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου τους δίνεται η δυνατότητα να αντιγράφουν τις συνήθειές μας,όπως πχ. το καροτσάκι super market, κατσαρολικά, κλπ. αλλά απευθύνονται περισσότερο σε κοριτσάκια.

Και ok, μέχρι πρίν κάτι μήνες του είχα πάρει και εγώ κάτι πλαστικά αυγά, λουκάνικα και κάναμε ότι μαγειρεύαμε αλλά τώρα μεγαλώνοντας και αρχίζοντας να αναγνωρίζει την αντρική του υπόσταση(έγραψα πάλι! :) δεν λέει..του είχα πάρει εργαλεία πλαστικά, γιατί όπου έβλεπε κατσαβίδι του μπαμπά το βούταγε και έτρεχε στις βίδες :lol: , αλλά και αυτά τώρα τα βαρέθηκε.

Το σπίτι της Fisher price το έχετε δει?λέτε να έχει ενδιαφέρον?

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Demi 7 - Είσαι σίγουρη γι'αυτό?? 'Επαθα πλάκα γι'αυτο μόλις το διάβασα! Και μου αρέσουν τα παιχνίδια και η φιλοσοφία του ELC !!! ¨Οχι ότι έχω τρελό προβλημα κι εγώ, αλλα μου φαίνεται αδικία, γιατί έχω ακόυσει για τους τρόπους διαβίωσης και κατασκευης, και με την σκέψη ότι μπορεί να κατασκευάζονται και παιχνίδια απο μικρά παιδιά για να παίζουν τα παιδιά μας, το θεωρό απαράδεκτο!!

Πήγαμε και ρωτήσαμε για κούνια και τσουλήθρα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει παραγγελία κλπ... Μου΄ρθε η εμπνευση και ρώτησα την υπάλληλο στο κατ/μα της Ν. Σμύρνης και μου είπε οτι φτιάχνονται στην Κίνα με "τις προδιαγραφές της Μ. Βρετανίας".......... :?:?:?

βρε γαμ.. υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου τους δίνεται η δυνατότητα να αντιγράφουν τις συνήθειές μας,όπως πχ. το καροτσάκι super market, κατσαρολικά, κλπ. αλλά απευθύνονται περισσότερο σε κοριτσάκια.

Και ok, μέχρι πρίν κάτι μήνες του είχα πάρει και εγώ κάτι πλαστικά αυγά, λουκάνικα και κάναμε ότι μαγειρεύαμε αλλά τώρα μεγαλώνοντας και αρχίζοντας να αναγνωρίζει την αντρική του υπόσταση(έγραψα πάλι! :) δεν λέει..του είχα πάρει εργαλεία πλαστικά, γιατί όπου έβλεπε κατσαβίδι του μπαμπά το βούταγε και έτρεχε στις βίδες :lol: , αλλά και αυτά τώρα τα βαρέθηκε.

Το σπίτι της Fisher price το έχετε δει?λέτε να έχει ενδιαφέρον?

Επίσης της έχουμε πάρει ένα σπίτι απο το Τζάμπο (99ευρώ) και μια πολυθρονίτσα μαλακή και δεν ξεκολάει απο κει μέσα! Αυτό βέβαια αν έχεις χώρο... :?

Τα "εργαλεία" και το σταντ/πάγκο της black and decker?? ο ανιψούλης μου ξετρελάθηκε!

Τα "εργαλεία" και το σταντ/πάγκο της black and decker?? ο ανιψούλης μου ξετρελάθηκε!

Τον πάγκο εργασίας με τα εργαλεία της black and decker θα φέρει φέτος ο " Άγιος Βασίλης " στον Αναστάση !!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Διαφημίσεις