Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιπεφυκίτιδα ή κριθαρακι?

Recommended Posts

το μωρο μου εδώ και μερικές μέρες είχε κόκκινο ματάκι,όχι εσωτερικα , εξωτερικά γύρω γύρω απο τα βλέφαρα.

σήμερα ξύπνησε και ήταν αρκετά πρησμένο σαν να χει "κριθαράκι"

ο παιδίατρος μου είπε τηλεφωνικώς να βάλω μια αλοιφούλα και αν δεν υποχωρήσει να πάω να το δει γιατι πιθανόν να είναι επιπεφυκίτιδα.

σας έχει συμβεί κατι τέτοιο?να είναι δηλαδή απλά κριθαράκι?(βγάζουν τα μωρα?)

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

Ναι, εμένα μου έτυχε, και από ότι κατάλαβα δεν είναι σπάνιο. Πάντως μπορεί να κάνει πολύ καιρό για να φύγει τελείως, να μην ανησυχήσεις....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Εμένα ειχε πολλές τσιμπλίτσες εχθες κιτρινου χρωματος αρκετα υδαρες.

Μιας και πηγα χθες την μικρή για εμβόλιο το απογευμα ειδε τα ματακια της και μας εδωσε ενα κολιριο. Ειναι καποιο κρυωμα μου ειπε ή επιπεφυκιτιδα.

Σημερα το πρωι ενω ειχε ξυπνησει, δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματακια της. Ειχαν κολλησει τα ματοτσίνορα απο τις τσιμπλίτσες. Της καθαρισα τα ματακια αρκετες φορες με αποστηρωμενη γαζα και φυσιολογικο ορο μεχρι να ανοιξουν καθαρα.

Το παθαινα και εγω αυτο μικρή (γυρω στα 2) και η μαμα μου μου καθαριζε τα ματακια με χλιαρο χαμομηλάκι.