Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθειά σας στο θέμα μου. Θηλάζω για περίπου 10 μήνες. Επειδή δουλεύω τρώει τα φρούτα και τις λαχανοκρεατόσουπες όταν λείπω. Εδώ και μία εβδομάδα όμως τα μεσημέρια που κανονικά πρέπει να θηλάσει δεν το κάνει... :cry: Απλά βυζαίνει για 3 λεπτά και πολύ λέω και μετά την παίρνει ο ύπνος. Τα πρωινά δεν κοιμάται καθόλου και το μεσημέρι καταλαβαίνω ότι είναι "τέζα". Γάλα βγάζω ακόμη στη δουλειά και βλέπω ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου δραματικά. (Ξέρω βέβαια ότι αυτό που αντλώ δεν έχει σχέσει με το γάλα που παράγω, αλλά...). Επίσεις το βλέπω και στο Νο του σουτιέν. Να πάρω μαγιά?Φτάσαμε ως εδώ και είναι κρίμα να μην φτάσω τουλάχιστον μέχρι το χρόνο...Να προσθέσω ακόμη ότι εδώ και 2 μήνες έχω ξεκινήσει δίαιτα σε διατροφολόγο, έχω χάσει όλα τα κιλά αλλά τη συνεχίζω επειδή κάνει και ο άντρας μου. Η διατροφολόγος είναι ειδικευμένη σε μαμάδες που θηλάζουν.. Ξέρω ότι θα με βοηθήσετε..

YAgZp3.png43y0p3.png

Διαφημίσεις

Η μικρή τρώει τα αλεσμένα φρούτα γύρω στις 10 και κατά τις 13:00 πίνει γάλα γύρω στα 100 ml. Γι αυτό αντλώ.

Τα ΣΚ είναι όλα οκ..θηλάζει και τρώει συμπληρωματικά φρουτόκρεμα και γεύμα.

YAgZp3.png43y0p3.png