Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναλγητικό ή αντιπυρετικό - βρέφος 5 εβδομάδων, εξαιτίας βήχα; (οδηγία παιδιάτρου)

Recommended Posts

Το αγοράκι μου ειναι 5 βδομάδων και εχει βήχα ολη μέρα και ειναι ανήσυχος. Η παιδίατρο μου ειπε να δωσω 2μλ ντεπον και φυσιολογικό ορο. 

Η απορία μου ειναι μήπως ειναι πολύ μικρός για ντεπόν! Χχχ

Διαφημίσεις

Δεν βρίσκω εγώ προσωπικά τον λόγο για ντεπον έφοσον δεν έχει πυρετό. Μήπως πονάει κάπου? Ο γιατρός το είδε? Είδε τον λαιμό του? Κανονικά πρέπει να το δει από κοντά ειναι πολύ μικρό. Και κάτω των 6 μηνών θέλει προσοχή και ο βηχασ γιατί γυρνάει για πλάκα σε βρογχιτιδα. 

Για ντεπον δεν είναι θέμα ηλικίας το δίνουν γενικά. Αλλά γιατί το έδωσε σου είπε? Μπορεί να είδε τον λαιμό του και να ήταν κόκκινος. Ίσως γιαυτό. 

Φυσιολογικό ορο όσο χρειάζεται να καθαρίσει, κάθε 3ωρο αλλιώς ματώνει η μύτη του. Στο είπε αυτό? 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

Σε τόσο μικρό μωρό, ή εμπιστεύεσαι τον παιδίατρο ή βρίσκεις σήμερα άλλο παιδίατρο, π.χ. σε ένα παιδιατρικό νοσοκομειο αν δεν υπάρχει άλλος. Δεν καθυστερείς και δεν ακολουθεις ιατρικές οδηγίες από αγνώστους.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...