Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑΣ ΜΟΥ

Recommended Posts

Ηρθε η ωρα λοιπον να βαλω κι εγω φωτος απο το παρτυ της μικρης μου κορουλας που 21/11 εσβησε το πρωτο της κερακι!!!!!!!!

Ηταν ενα ομορφο παιδικο παρτυ, με γελια , χαρες , τραγουδια και πολυ πολυ αγαπη, οπως το ειχα φανταστει για την μικρη μου "νεραιδουλα"!!!!!!!

Δεν μου αρεσει να λεω πολλα, θελψ απλως να ευχαριστησω ολα τα κοριτσια που βοηθησαν με τις απιστευτες ιδεες τους και την αστειρευτη δημιουργικοτητα τους!!!!!!

Ολα οσα θα δειτε τα εχω φτιαξει μονη μου, με την βοηθεια τησ μεγαλης μου κορουλας και με πολυ αγαπη.......!!!!!!!!!!

η γιρλαντα....."Χαρούμενα 1α γενέθλια Ελεάννα!"

DSC05496-1.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τα δωρακια για τα παιδακια,

αρκουδακια που εφτιαξα με καλουπι απο πηλο και ζωγραφισα με τεμπερες και γκλιτερ.......

Σε αλλα εβαλα πισω μαγνητακι και στα υπολοιπα κορδονακι για να κρεμαστουν στο Χριστουγεννιατικο δεντρο ή οπου αλλου....

DSC05444.jpg

DSC05475-1.jpg

τσαντακια που εφτιαξα με πατρον.....

και χωνακια με ζαχαρωτα, καραμελιτσες....

DSC05451.jpg

DSC05452.jpg

Διαφημίσεις

Κουκλα μου , να σου ζησει !Να ειναι γερη και τυχερη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου .

Καλα ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!! :shock: Που ημουν βρε παναθεμα με και δεν σας ειχα ανακαλυψει νωριτερα ??????

Επισης να προσθεσω οτι το καραμελοδεντρο με τις νεραιδουλες με εχει αποτελειωσει . :lol: Κριμα που εδω κοντα δεν εχει ΙΚΕΑ!!!

Φιλακια

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Κουκλα μου , να σου ζησει !Να ειναι γερη και τυχερη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου .

Καλα ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!! :shock: Που ημουν βρε παναθεμα με και δεν σας ειχα ανακαλυψει νωριτερα ??????

Επισης να προσθεσω οτι το καραμελοδεντρο με τις νεραιδουλες με εχει αποτελειωσει . :lol: Κριμα που εδω κοντα δεν εχει ΙΚΕΑ!!!

Φιλακια

ευχαριστω πολυ κουκλα, κι εσυ οτι ποθεις!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι τις κουκλες σου, που εχουν και τα ιδια ονοματα με τις δικες μου!!

πόσο σε νιώθω δεν λέγεται κι εγώ το έχω ερωτευτεί αυτό το κολόδεντο.. :cry: τι κλάρα και κλαράκι έχω ξεριζώσει δεν λέγεται.. αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο με τίποτα.. :twisted: Απαιτώ ΙΚΕΑ στο Βόλο ΤΩΡΑ.. :lol:

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΌ ΜΟΥ!! Με κάνεις να θέλω να γίνω κ πάλι παιδί ,για να είμαι κ εγώ στα πάρτι σου.. Λατρεψα το δωράκι για τις μαμάδες ..το ζαχαρένιο πυργακι... τα χάρτινα λουλουδάκια, τα προσκλητήρια.. τα πήλινα αρκουδάκια ( καλά πως το σκεφτικές!! υπέροχη ιδέα) ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΟΟΟΛΑ ΜΠΡΆΒΟ

647907xkile7gbwb.gif

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

να σου ζησει η κορουλα σου,να τα εκατοστησει....τα δημιουργηματα σου εκπληκτικα οπως παντα....μπραβο σου!!!!

ευχαριστω, να εισαι κι εσυ καλα!!!!!!!

Φιλιώ σε ευχαριστω κι εσενα πολυ,

να χαιρεσαι την Ασημενια σου!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην κουρασα,

σας ευχαριστω και παλι ολες,

ειστε πραγματικα "εμπνευση"!!!!!!!!! :)

Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας γερα και δυνατα

και ολα τα παιδακια του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ειδες τι μου κανεις με ενθουσιασες τόσο που χρονια πολλα στη κουκλα σου δεν ειπα..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον και να τη χαιρεσε..

701875ltj213v6lg.jpg 979283fo0yvbklc0.gif 1008746a1j2faq5tb.gif

Y.Γ.οταν εχεις χρονο στειλε μου στο email τις κουκλες σου να τις χαρω..please :roll:

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...