Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαμος και.. επιβεβαιωση

supermama

Recommended Posts

μεσα στο γαμο σας νιωσατε ποτε να εχετε την αναγκη επιβεβαιωσεις απο καποιον αλλον εκτος απο το συζηγο?. οι αντρες συνηθως το περνουν αυτο.δεν εννοω κατι κακο. ενα βλεμα η απλως ενα κοπλιμεντο βρε παιδι μου. ενα αθωο φλερτ που να δειχνει οτι δεν περνατε απαρατηρητη..

ο αντρας σας λογικα σας αγαπαει η ειναι ερωτευμενος οποτε οκ σας λεει γλυκολογα και ομορφα πραγματα. αντικειμενικα ομως θα θελατε και μια 2η γνωμη?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Οχι.Εσυ :?:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Σέ όλες τις γυναίκες έρχεται η ώρα που κάποιος θα τις κοιτάξει ή θα τις φλερτάρει διακριτικά. Όταν είσαι καλά με τον σύντροφο σου και με τον εαυτό σου απλά δεν δίνεις σημασία. Αν φτάσεις να το επιδιώκεις υπάρχει κάποιο κενό. Ψάξτο λίγο...

ssttaa

συγνωμη που δεν το διευκρινησα... το θεμα δεν ειναι προσωπικο. ειναι απλως μια απορια. σιγουρα ειναι ωραιο να ξερεις οτι αρεσεις αλλα πιο σημαντικο ειναι να εισαι καλα με τον συζηγο σου. εγω ειμαι πολυ καλα. καθε φορα που...... ειναι σαν την πρωτη φορα.δεν εχω καποιο προβλημα. απλα ειναι μια απορια γιατι ακουω διαφορα που γινονται

1-2-3MPOMPIRES!!!

Οπως λεει η φιλη μου η ssttaa,οταν αρχισεις να ψαχνεσαι,υπαρχει προβλημα στην σχεση...Δεν εχεις αδικο που διερωτασαι,δεν γινονται και λιγα....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να "ψαχνεται" μια γυναικα οταν απολαμβανει το αθωο φλερτ. Σε ποιαν δεν αρεσει ενα ομορφο κομπλιμεντο (στα πλαισια παντα της ευγενους προσεγγισης και οχι χυδαια) , ενα σφυριγμα στο δρομο, ενα χαμογελο. Το φλερτ (οταν δεν ξεπερνας τα ορια σε σημειο που να προσβαλλεις το συντροφο σου) ειναι πηγη ζωής. Εγω τον αντρα μου τον λατρευω και δεν κοιταγα ποτε αλλον, αλλα ενα καλοπροαιρετο κομπλιμεντο δεν το απορριπτω.

παντα αν ψαξεις κατι σε καποιον σημαινει οτι δεν το χεις με τον συντροφο σου...και ''μακρυα απο μας''

εγω το ρωτησα απλα χωρις πολυ βαθος. .μπορει ασ πουμε ενα παραδειγμα να εισαι καπου με μια φιλη σου.και ξαφνικα σου λεει καποιος κατι η κανει μια κινηση. εσυ φυσικα θα τον απομακρυνεις και δε θα ασχοληθεις γιατι εκτος απο τα τυπικα του γαμου κτλ εισαι μια ερωτευμενη γυναικα με τον αντρα σου και δε σε ενδιαφερει κατι αλλο. παρολα αυτα ομως εστω για δευτερολεπτα δε θα μας αρεσει οτι αρεσουμε? ελπιζω να καταλαβενεται πως το εννοω.δε θελω να παρεξηγηθω...

οσο για αυτα που ακουμε δεν ειναι μονο πολλα αλλα παρα πολλα και ''εσχος''

1-2-3MPOMPIRES!!!

μεσα στο γαμο σας νιωσατε ποτε να εχετε την αναγκη επιβεβαιωσεις απο καποιον αλλον εκτος απο το συζηγο?. οι αντρες συνηθως το περνουν αυτο.δεν εννοω κατι κακο. ενα βλεμα η απλως ενα κοπλιμεντο βρε παιδι μου. ενα αθωο φλερτ που να δειχνει οτι δεν περνατε απαρατηρητη..

ο αντρας σας λογικα σας αγαπαει η ειναι ερωτευμενος οποτε οκ σας λεει γλυκολογα και ομορφα πραγματα. αντικειμενικα ομως θα θελατε και μια 2η γνωμη?

Σε όλους τους γάμους, με το πέρασμα των χρόνων (και όχι απλώς του ... βραχυπρόθεσμου χρόνου) η σεξουαλική ένταση μειώνετα. Μην πέσετε να με φάτε κορίτσια υποστηρίζοντας το αντίθετο, γιατί το αντίθετο είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Σε όλους τους γάμους συμβαίνει έστω και περιοδικά ή σε πολύ μικρό βαθμό... Αν προσθέσουμε το τρέξιμο & την κούραση της καθημερινότητας και το τρέξιμο κλπ κλπ γνωστά, έ, κάπου κάπου το πάθος χάνεται (και ξαναβρίσκεται και κάνει κύκλους)

Τις κακές περιόδους λοιπόν είναι ευπρόσδεκτο ένα διακριτικό φλερτ, ένα κοπλιμέντο, ένα βλέμμα... εμένα τουλάχιστον με ανεβάζει ψυχολογικά.

it's never too late to start all over again

εσυ φυσικα θα τον απομακρυνεις και δε θα ασχοληθεις γιατι εκτος απο τα τυπικα του γαμου κτλ εισαι μια ερωτευμενη γυναικα με τον αντρα σου και δε σε ενδιαφερει κατι αλλο. παρολα αυτα ομως εστω για δευτερολεπτα δε θα μας αρεσει οτι αρεσουμε? '

Αν σε προσεγγισει ευγενικα τον κοβεις ευγενικα και φυσικα μεσα σου αισθανεσαι πολυ ομορφα που οντας συζυγος και μητερα εξακολουθεις να "μετρας" και να εμπνεεις...παθη... Νομιζω ειναι φυσιολογικο.

Τωρα, αν φυσικα σε προσεγγισει με χυδαιο τροπο (βλεπε φορτηγατζηδες στο δρομο) πραττεις αναλογως. Εγω συνηθως κανω οτι δεν ακουσα.

Διαφημίσεις

'Αλλο είναι να σε ανεβάζει όταν συμβαίνει (που θα συμβεί) και άλλο να γίνεται ανάγκη. Η φίλη μας το είπε "ανάγκη επιβεβαίωσης" γι' αυτό το κατάλαβα σαν "ψάξιμο"...

ssttaa

Θα σας πω τι επαθα το προηγουμενο Σαββατο.Βγηκαμε με τον αντρα μου, ενα φιλικο μας ζευγαρι και την κολλητη μου.Επειδη η κοπελα δεν συνοδευοταν την βαλαμε να κατσει αναμεσα μας εγω και το μωρο μου για να μπορουμε να την πειραζουμε και οι δυο και να μην νιωθει και παραπεταμενη στη γωνια.

Ειμαι εγω λοιπον στην ακρη στο τραπεζι μες στην τρελη χαρα που μπεκρουλιαζω στα μπουζουκια και κοιταζει αλλος τα παιδια μου και κουνιεμαι και λυγιεμαι.

Καποια στιγμη αρχιζει ολο το τραπεζι να σχολιαζει εναν τυπο που ειχε στραβωθει να με κοιταζει , τον οποιον φυσικα εγω δεν ειχα προσεξει καθολου.

Πρωτη αντιδραση: κοκκινισα σαν το παντζαρι, ντραπηκα παρα πολυ και σταματησα τα κουνηματα σκεπτομενη "τι κανεις μωρη παντρεμενη γυναικα με 2 μωρα στο σπιτι"

Δευτερη αντιδραση: "καλε μετα απο δυο παιδια ακομα περναει η μπογια μου, μπραβο βρε παλιογρια"

Τριτη αντιδραση(του αντρα μου αυτη τη φορα): "ολο το μαγαζι χαζευει το γυναικακι μου;"

Που θελω να καταληξω. Φυσικα και οταν εχεις εναν ευτυχισμενο γαμο δεν "ψαχνεσαι" γιατι , οπως ελεγε και η γιαγια μου, οποιος ψαχνει μπελαδες βρισκει, η επιβεβαιωση ομως ειναι κατι που ο ανθρωπος το αναζητα σε ολες τις πτυχες της ζωης του.Δεν ειναι θεμα ανασφαλειας η φιλαρεσκειας, ειναι απλα στη φυση μας νομιζω.Ποιος δε θελει να νιωθει ποθητος;Σε αναζωογονει ενα διακριτικο φλερτ, μια ματια ας πουμε στο δρομο.

Για να ευθυμίσουμε λίγο, ξέρω μία περίπτωση κοντά στα 50, παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια, που όποτε πάει να ψηφίσει μου διηγείται μία Ιστορία ότι της την έπεσε ο αστυνομικός στο εκλογικό τμήμα :lol: ακούω κι εγώ στωικά... τι να κάνω! Πάντως αν με φλερτάρει κάποιος στην φάση που βρίσκομαι τώρα με διάμετρο κοιλιάς 122 και ρίζα άσπρη θα τον πώ ανώμαλο!!! Όταν με το καλό γεννήσω βέβαια, θα χαρώ να φορέσω και πάλι κάτι που να μου πηγαίνει και να πάω για χορό κάπου που θα βλέπω και θα με βλέπουν! (είτε ψάχνομαι, είτε όχι...)

ssttaa

εγω παντος ενα ξερω...στον 4ο μηνα της εγκυμοσυνης μου που η κοιλια φαινοταν μεν..αλλα δεν εκανε και μπαμ...

εκει που περπαταγα στο δρομο ακουω ενα σφυριγμα..ξερετε το γνωστο για πειραγμα στο δρομο απο ενα αυτοκινητο που ερχοταν απο πισω..αλλα μεχρι να το ολοκληρωσει ειχα φτασει μπροστα..ειδε την κοιλια..αφησε στη μεση το σφυριγμα γυρισε κεφαλι μπροστα και εφυγε...σεβασμο στη μανα?δεν ξερω..παντως μου κακοφανηκε.. :oops::oops::oops::lol::lol::lol:

αρα?επιβεβαιωση θες παντα..ακομα και οταν δεν τη χρειαζεσαι..

Διαφημίσεις

είναι εσωτερική μας ανάγκη, πιστεύω, να είμαστε αποδεκτοί και θελκτικοί απέναντι στους άλλους. Όσο γεμάτος και να είναι ο γάμος μας, όσο ερωτευμένοι και να είμαστε, ένα καλοπροαίρετο κοπλιμέντο, ένα φευγαλέο κοίταγμα θαυμασμου, ένα σφύριγμα είναι κινήσεις που δεν αφήνουν καμία γυναίκα αδιάφορη.. Όλο αυτό μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε οτι ναι όμορφη είμαι ακόμα, όχι μόνο για τον άντρα μου και τα παιδιά μου, όχι μόνο για τους γονείς μου αλλά και για τους υπόλοιπους και αυτό ίσως να είναι και πιο αντικειμενικό. Εμένα μου έχει συμβεί να βγαίνουμε έξω, και κοπέλες να κοιτάνε τον άντρα μου - (δεν μιλάω βέβαια για κοίταγμα το οποίο να γίνεται εκνευριστικό), -και αυτό ακόμα μου φτιάχνει την διάθεση, τον ευχαριστιέμαι που είναι όμορφος, που είναι περιποιήμενος που τέλος πάντων αρέσει και σε άλλες εκτός απο εμένα.

''αρα?επιβεβαιωση θες παντα..ακομα και οταν δεν τη χρειαζεσαι..''

ετσι ετσι...ακομα νομιζω πως καταβαθος και στους ανρες μας αρεσει να αρεσουμε. ειναι καλο γιατι δεν μας αφηνουν στην τυχη μας..μας ''κυνηγανε'' και δε μας εχουν δεδομενες

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγω παντως κοριτσια παρολο που περναω μια παρα πολυ καλη φαση με τον αντρα μου και ειμαστε μια χαρα εχω αναγκη για επιβεβαιωση απο τριτους και δεν το θεωρω προβλημα στη σχεση μου.Νομιζω οτι το φλερτ ειναι μια υγιης εκφραση και δε σταματα με το γαμο.Και δεν εννοω απλα να με κοιταξουν στο δρομο και να μου σφυριξουν.Ολοι φλερταρουν και ακομα και οι αντρες μας που ειναι καλα μαζι μας και ειναι φυσιολογικο.Φυσικα δε θα ηθελα να βγω με τον αντρα μου και να κοιτα αλλου αλλα στο εργασιακο κυριως περιββαλον ειναι συνηθες.Δε βρισκω που ειναι το κακο ακομα και στο να φλερταρω εγω για να ανεβει η αυτοπεποιθηση μου μετα απο μια γεννα και 2 χρονια μες στο σπιτι.Και ξερω οτι θα με ρωτησετε αν ο αντρας μου με ανεβαζει.Βεβαιως και το κανει και ποτε δεν εχω αμφιβαλει οτι του αρεσω ως γυναικα αλλα μετα απο 7 χρονια ....Εξαλλου οταν νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας ειμαστε καλυτερες...ακταλαβαινετε τι θελω να πω.

Μη πεσετε να με φατε

hGbPp3.png

olga μου νομιζω πως ειναι πολυ σωστα ολα αυτα.δεν υπαρχει λογος να σκεφτομαστε οτι κατι συμβαινει.το φλερτ(με σεωασμο προς εμας) ειναι πολυ ομορφο και απολυτα φυσιολογικο.αρκει να μη σε προσβαλλει και σε κανει να νιωθεις αμηχανα..

εγω με τον αντρα μου ειμαι 8 χρονια μαζι.ειναι τελειος σε..ολα και προσπαθω και γω να ειμαι καλη για αυτον.αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν χρειαζομαστε και ενα ''3ο '' φλερτ. ειναι καθαρα για εμας,χωρις ενοχες και κακες σκεψεις. ειναι απολυτα υγειες! αρκει παντα να ξερεις και να βαζεις τα ορια

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εμένα με πειράζει πολύ το εξής: που οι άντρες της παρέας μας, από κει που ήταν εξαιρετικά άνετοι μαζί μου και κάναμε πικάντικες συζητήσεις, από τότε που έμεινα έγκυος με κοιτούν με ένα... δέος να το πω;... οίκτο να το πω;... "έφυγες εσύ από το παιχνίδι" να το πω; Πάντως, με θεωρούν πια εκτός πεδιάς στα σεξουαλικά και πολύ μου τη δίνει. Δεν ξέρω αν πέφτει στην κατηγορία της επιβεβαίωσης αλλά εγώ νιώθω ότι ως γυναίκα με έκαναν πέρα όλοι όσοι με ξέρουν και με ενοχλεί γιατί δεν γίνεται το ίδιο για τον άντρα μου, θεωρητικά αυτός είναι ακόμα "στο παιχνίδι", έστω και αθώα.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Bρε κορίτσια θα σας πω κάτι που μου έτυχε χτες βράδυ που είμασταν σε γιορτή καλού φίλου. Ήταν εκεί μια γυναίκα 45 χρονών συμφοιτήτρια του φίλου και γνωστή του άντρα μου, που όμως δεν θυμόταν ο ένας τον άλλον. Ο άντρας της κυρίας στην Κρήτη για δουλειές.

Αρχίζει λοιπόν να πίνει η κυρία (όμορφη γυναίκα για την ηλικία της, με δύο κόρες μεγάλες) και να την πέφτει χοντρά στον δικό μου, να τον κοιτάει επίμονα, να κοιτάει εμένα επίσης επίμονα, να λέει ότι "μετά τα τόσα ποτά σε θυμήθηκα, και διάφορα άλλα χαζά, μετά όταν μέθυσε πολύ να του λέει "πήγαινέ με για ταξί" και διάφορα άλλα πολλά, να μου λέει "συγγνώμη" κλπ κλπ (αδιευκρίνιστο το γιατί, το παραδεχόταν εμμέσως?...) και τέτοια. Τα πήρα και με τον δικό μου που ΄"τσίμπησε" ο χαζός με τη φάση κι ασχολιόταν μαζί της...

Και ρωτάω εγώ τώρα: αυτή η γυναίκα είναι φανερό ότι είχε ανάγκη για επιβεβαίωση. Πόσο όμως μπορούμε να ξεφτιλιστούμε ώς φύλο για να την εισπράξουμε, ε?

it's never too late to start all over again

ε! οχι!αυτη δεν ηταν επιβεβαιωση αυτη ηταν μεγαλη που.....νια.δε λεμε νατη ζητησουμε ετσι! απο παντρεμενο κιολας και μετη γυναικα του. εμεις απλα τη ζηταμε να ερθει τυχαια οχι να την επιδιωκουμε με αυτον τον τροπο. ακομα και να φλερταρουμε υπαρχουν και αλλοι τροποι σαφως πιο..''κυριλε'' αυτη ηταν αντε να μηπω! :evil:

1-2-3MPOMPIRES!!!

ε! οχι!αυτη δεν ηταν επιβεβαιωση αυτη ηταν μεγαλη που.....νια.δε λεμε νατη ζητησουμε ετσι! απο παντρεμενο κιολας και μετη γυναικα του.

Θα συμφωνησω. Δεν εψαχνε την επιβεβαιωση...αναπληρωτη εψαχνε μιας που ελειπε ο συζυγος... Μια μεθυσμενη γυναικα που γινεται περιγελως και ψαχνεται αγρια με οτι κυκλοφορει γυρω της αδιακριτως... Δεν υπαρχει πιο θλιβερο θεαμα.

είναι εσωτερική μας ανάγκη, πιστεύω, να είμαστε αποδεκτοί και θελκτικοί απέναντι στους άλλους. Όσο γεμάτος και να είναι ο γάμος μας, όσο ερωτευμένοι και να είμαστε, ένα καλοπροαίρετο κοπλιμέντο, ένα φευγαλέο κοίταγμα θαυμασμου, ένα σφύριγμα είναι κινήσεις που δεν αφήνουν καμία γυναίκα αδιάφορη.. Όλο αυτό μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε οτι ναι όμορφη είμαι ακόμα, όχι μόνο για τον άντρα μου και τα παιδιά μου, όχι μόνο για τους γονείς μου αλλά και για τους υπόλοιπους και αυτό ίσως να είναι και πιο αντικειμενικό.

Συμφωνώ απολύτως :wink: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png